Bli instruktör i Kanada

Champagne powder i världens vackraste omgivningar

Bli skidlärare i Kanada och få din livs skidupplevelse i en av världens mest erkända, underbara och snörika skidnationer.

I ett land där hockey är nationalsport, är det inte konstigt att människor har ett hjärta som slår för hastighet och kyla. Kanada är i själva verket ett av de länder där skidåkare och snowboardåkare flockas för att förverkliga sina skiddrömmar. Landet är känt för en fenomenal snö garanti, pudersnö, vänliga och välkomnande människor och natur utan dess like. När du tar en säsong som skidlärare i Kanada du får möjlighet att uppleva en kultur och en skidupplevelse som du inte hittar någon annanstans på jorden.

Björnar, snöskotrar och helikopterskidåkning.

Som sagt är livet i en kanadensisk skidort något speciellt. I bergen i och runt skidområdena, kan man hitta ett brett utbud av vilda djur från älg till hjortar till björnar. Både djur och berg kan upplevas när du tar på en skoter resa med de lokala eller när du rör dig bort från de annars otillgängliga bergen i en helikopter under en av de berömda helikopterturerna. Med en säsong som skidlärare i Kanada får du allt detta och massor av upplevelser för livet!

Fett på både två brädor och en.

Det är det ingen överraskning att ögonen spärras upp och käken faller till golvet när skidlärare och erfarna skidåkare hör ordet "Kanada". Kanada är i själva verket en av de destinationer alla passionerade skidåkare har på sin bucketlist. Men naturligtvis är Kanada inte bara för gamla härdade skidlärare och semi professionella skidåkare, det är också ett perfekt sätt att tillbringa ett sabbatsår eller att dra ur kontakten, om du behöver en paus från arbete eller studier.

Samtidigt är Kanada också ett av de länder där de också tar emot snowboardlärare om du är mer intresserad av att stå på en bräda i stället för två.


VAD SÄGER VÅRA INSTRUKTÖRER?

Min säsong i Whistler har varit en av de stora upplevelserna i mitt liv. Det är en hel del stora upplevelser och minnen som lyser igenom när jag tänker tillbaka.

Frederik- Skidlärare i Kanada

Att resa med Snowminds har gett mig sinnesro och en unik gemenskap i feta kanadensiska omgivningar. Det är det coolaste att dela sin passion för skidåkning med Danmarks mest motiverade skidentusiaster.

Frederik – Skidlärare i Kanada

Snowminds står för allt det praktiska och gör allt som din säsong ska bli fantastiskt. Välj Snowminds att få vänner för livet, spektakulär skidåkning, upplevelser och bli en del av den gemenskap Snowminds skapar.

Sille – Skidlärare i Kanada


BLI SKIDLÄRARE I KANADA

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer