Bli skidlärare i USA

California dreaming på 3000 meters höjd!

Bli skidinstruktör i USA och få ditt livs upplevelse i det röd, vitt och blåa landet!

I ett land där ”you go big or go home”, är det inte överraskande att det finns EPISK skidåkning. USA är stället där skidåkare och snowboard åkare möttes för att uppleva avancerad terräng och för att ta sin teknik till nya höjder.

USA är känt för sin fenomenala snö, höga berg, vänliga människor och imponerande natur. När du tar en säsong i Amerika så har du möjligheten att uppleva något helt speciellt: skidåkning i världsklass i en kultur som ser till att skidåkning alltid alltid hålls intressant.

Stairway to Heavenly

Som tidigare värd för vinter OS så bjuder Lake Tahoe i Kalifornien på några av de bästa skidresorterna i Amerika. Det är ”California dreaming” på 3000 meters höjd.

Heavenly resort är i en klass för sig själv. Vi är extremt spända på att för första gången kunna erbjuda några lyckligt lottade instruktörer att få uppleva en vintersäsong i, ja, himlen – det finns inget bättre namn på det!

Skidområdet erbjuder några av de mest utmanande och spännande pister i Kalifornien och är möjligtvis den populäraste destinationen för erfarna skid/snowboard åkare. Medans du carvar ned för berget erbjuder Heavenly skid resort något många andra destinationer inte gör: en fantastisk utsikt över en jättestor och vacker sjö, en av Kalifornias största skatter.

En destination utan dess like

Om det inte än är klart så är Lake Tahoe ett awesome ställe att åka skidor/snowboard på. Det ligger i ett område med många fantastiska skidberg i närheten runt den vackra sjön som ligger i mitten.
Otroligt nog så är Lakte Tahoe endast 3,5 timmar från San Francisco. Så om du har några lediga dagar så ligger Lake Tahoe perfekt till för en roadtrip längs Kalifornias kust.

USA erbjuder dig möjligheten att ’go big’ och uppleva den amerikanska kulturen på ett unikt sätt – på bergstoppen med utsikt över en praktful natur. Det är också det perfekta sättet för dig att ta en paus från dina studier och få en once-in-a-lifetime möjlighet.


Vad säger våra instruktörer?

Att ha rest med Snowminds har gett mig trygghet och ett unikt sällskap i den Kanadensiska naturen. Det är riktigt nice att dela sin skidpassion med andra lika sinnade!

Frederik - Skidlärare

Snowminds tar hand om allt det praktiska och ser till så att din vintersäsong blir perfekt. Välj Snowminds för att få vänner för livet, spektakulära skidupplevelser och för att bli en del i Snowminds familj.

Sille - Skidlärare


Välj din reseupplevelse


Läs mer om skidlärarlivet

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer