Är du trött på stora högar av papper och vardagsrutiner eller är du fast i studierna? Kom bort från allt, bli en certifierad skidlärare och arbeta en hel säsong i ett av de mest fantastiska skidområdena i världen. På Snowminds organiserar vi hela upplevelsen så att du kan få bästa möjliga start och njuta av det framtida äventyret!

På Snowminds kurser kommer du att välkomnas av några av de bästa tränare skidvärlden har att erbjuda och som bara har ett uppdrag; att ta din skidnivå till höjder du inte trodde var möjliga och att göra dig redo för slutprovet som gör dig till en certifierad skidlärare. Med en avklarad och godkänd utbildning har du Snowminds jobbgaranti på en skidort av högsta kvalitet. Arbetet som skidlärare innebär inte bara undervisning utan möjligheten att lära känna helt ny kultur, att koppla av i bergen, knyta kontakter och vänner för livet och dessutom att utveckla din skidteknik.

Ta en paus från allt och ta tillfället i akt att utforska den stora världen och leva livet till fullo på ditt största äventyr än! Med en skidlärarutbildning kan du åka skidor varje dag och njuta av dagen på ett helt nytt sätt. Var med och upplev det hundratals av Snowmindsinstruktörer kommer tillbaka för varje år.

Finslipa dina skidåknings färdigheter och certifieras av de internationellt hyllade österrikiska skidlärarinstruktörerna. De tränar, analyserar och förbättrar alla aspekter av din skidåkning, tills de svarta backarna med lätthet körs med ögonbindel. Efter att ha passerat slutprovet erbjuder Snowminds jobbgaranti på en av jordens bästa skidorter och en minnesvärd säsong spenderad med andra Snowmindsinstruktörer.

 

DIN SÄSONG SOM SKIDLÄRARE ÄR VÅR TOPPRIORITET

Hos Snowminds har vi skräddarsydda skidlärarkurser från 2-7 veckor så att du oavsett din skidnivå och dina skidambitioner kan få drömmen om en säsong som skidlärare uppfylld. Vi rekommenderar oavsett skidnivå att välja en så lång kurs som möjligt för att få ut det optimala av din säsong och bli så bra som möjligt på skidor – det kan vara svårt att föreställa sig men våra kurser tar din skidnivå till höjder du inte trodde var möjliga!

Är du osäker på vilken kurs du ska välja så är du ALLTID välkommen att kontakta oss! Oavsett vilken kurs du väljer kan du alltid se fram emot följande hos Snowminds:

  • En hel vintersäsong som skidlärare i ett skidområde av toppkvalitet
  • Alpernas bästa skidtränare som garanterat kommer att revolutionera din skidåkning
  • En unik gemenskap och vänner för livet
  • Tryggheten av att resa med ett bolag som är medlem i resegarantifonden (Danmarks motsvarighet till Kammarkollegiet).
  • Vi står för allt det praktiska före och under säsongen
  • En internationellt erkänd skidlärarutbildning

 

Allt som allt står vi för ALLT det praktiska i förbindelse med din vintersäsong. Det enda du behöver göra är att packa din resväska, dina skidor och ett riktigt gott humör så kan du få drömmen om en vintersäsong som skidlärare genom Snowminds uppfylld!

Välj din skidinstruktörskurs

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer