Bli skidlärare i Österrike

Den bästa skidåkningen i världen

Bli skidlärare i Österrike, det land där utförsåkning föddes och världens första skidskola öppnades. I Österrike kommer du att vara både en mästare på skidor och Weissbier varianter.

Österrike är det land där det hela började. Det land som öppnade världens första skidskola - det land som har världens bästa och största afterski miljö och inte minst det land med flest skidområden! Detta innebär att du som en framtida skidlärare kan välja exakt det område som passar dig när det gäller storlek, afterski och terräng. Oavsett vilken skidmiljö du helst ser dig själv i så säkerställer Snowminds tillsammans med våra österrikiska partner att u kommer ha en riktigt bra säsong i Österrike.

Hos Snowminds tror vi att en säsong som skidlärare är mycket mer än bara skidåkning och därför gör vi allt i vår makt för att göra säsongen så unik, utmanande och minnesvärd som möjligt. Det är ett perfekt sätt att tillbringa ett sabbatsår efter gymnasiet eller ett bra sätt att koppla av på om du behöver en paus från arbete eller studier.

 

Kvällsskidåkning, världscuptävlingar och mycket mer.

Din säsong i Österrike kommer att erbjuda en mängd av erfarenheter både i och utanför pisten! Du kan prova nightskiing, pulkaåkning, stadsturer, afterski, vandring, skitouring, snowkiting, olika events och besöka världscuptävlingarna. Du kommer snabbt bygga upp ett omfattande internationellt nätverk och skapa en hel del vänner för livet. Många av dina kollegor kommer från över hela världen vilket ger dig stora möjligheter att stärka dina språkkunskaper.

Atmosfären kring skidåkningen och skidmiljön i Österrike är unik. Du kommer att uppleva de pittoreska bergsbyarna, bergkultur och framför allt en hel del äkta afterski. I Österrike kommer du aldrig vara uttråkad. Oavsett var i Österrike du landar kommer det garanterat att vara en livlig plats även under lågsäsong! Under lågsäsong får du ofta tid för en hel del skidåkning tillsammans med dina nya kollegor och vänner. Du kommer dessutom få uppleva städerna Salzburg och Wien, båda med shopping, events, fascinerande kulturarv och mycket mer.

Snö oavsett vad snö gudarna tycker.

I Österrike, liksom resten av världen så händer det ibland att snön väntar med att komma. Där har Österrike fördelen att alla destinationer har moderna snökanoner som garanterar dig en lång säsong. Österrike är därför ett säkert val för dig. Detta gäller om du är en erfaren skidåkare som är djupt förälskad i skidkulturen eller en ny skidåkare som lämnar boet för första gången.

På kartan nedan kan du se de platser där våra instruktörer arbetar.


VAD SÄGER VÅRA INSTRUKTÖRER?

Snowminds har gett mig mitt livs upplevelse, världens bästa arbete samt en massa nya vänner. Inte nog med det så har dom genom hela förloppet under säsongen varit tillgängliga. En upplevelse för livet som jag inte skulle vilja vara utan!

Camilla- Skidlärare, Zell Am See

Då jag stod och väntade på att min chef skulle hämta mig i Kaprun efter en fantastisk Snowmindskurs tänkte jag, detta kommer bli den fetaste upplevelsen i mitt liv! Det blev det också!

Martin - Skidlärare

Snowminds ger dig inte bara en biljett till en god och säker start på livet som skidlärare, dom ger dig också upplevelser och vänner för livet. Välj Snowminds, det är värt varenda krona!

Rikke - Skidlärare

Min vintersäsong har varit en av de största upplevelserna i mitt liv. Det är helt klart massor av feta upplevelser och minnen som skiner igenom när man tänker tillbaka på det.

Frederik - Skidlärare

Underbara människor som kan göra det möjligt att få en att känna sig välkommen. Helt säkert en firma som jag vill rekommendera till folk som önskar att utveckla deras skidåkning.

Bo - Skidlärare


Läs mer om våra spännande utbildningar

 

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer