BLI SKIDLÄRARE UNDER DITT SABBATSÅR

Jobba med att undervisa i skidåkning

I varje kurs är din egen nivå utgångspunkten och med hjälp av våra professionella tränare garanterar vi, att du tillsammans med toppmotiverade skidentusiaster tar din skidåkning till nya höjder.

Vill du ha ett jobb där du kan lägga tid på din egen skidåkning samtidigt som du jobbar med att lära ut till andra? Ett jobb som skidlärare innebär mycket nytt. Bland annat så bor man i stort sett på ett berg en hel säsong och jobbar med kollegor som är lika passionerade skidåkare som du. Skidläraryrket är inte endast ett jobb utan en livsstil! Med skidglädje i fokus är det få människor som älskar sitt jobb så mycket som skidlärare. 

Med destinationer på 6 olika kontinenter så ger vi dig ett stort urval av skidområden att arbeta i. Du kan se fram emot en säsongsupplevelse på omkring 5 månader i snön. Våra kurser startar i november och vintersäsongen sträcker sig ofta till april. Du kommer spendera säsongen på skidåkning, att lära ut, träffa nya vänner och framförallt- uppleva ett äventyr i ett nytt land med en ny kultur!

Ditt sabbatsår som skidlärare är vår högsta prioritet

Vi på Snowminds har skräddarsydda skidlärarkurser på 2-7 veckor så att du, oavsett tidigare erfarenhet av skidåkning har möjlighet att spendera en vintersäsong som skidlärare. För att få ut det mesta av ditt sabbatsår, och för att utveckla din skidåkning så mycket som möjligt så rekommenderar vi en längre kurs.

Är du osäker om vilken kurs du ska välja är du ALLTID välkommen att kontakta oss! Oavsett vilken kurs du väljer kan du alltid se fram emot följande hos Snowminds:

  • Vintersäsong som skidlärare med JOBBGARANTI!
  • Arrangerat boende, liftkort och uniform under säsongen
  • En unik gemenskap med vänner för livet
  • En totalupplevelse där allt är arrangerat för dig
  • Ett passionerat team som stöttar dig HELA VÄGEN
  • Trygghet genom att resa med en svensk grupp

 

Som helhet så står vi för ALLT det praktiska i samband med din vintersäsong. Det enda du behöver göra är att packa din resväska, dina skidor och ett riktigt bra humör så ska vi se till att du får en fantastik säsong!

 

Välj din vintersäsongskurs

Nästa äventyr?

BLI SKIDLÄRARE I New Zealand

Läs mer