BLI SKIDINSTRUKTÖR

Få en upplevelse för livet med det bästa jobbet på berget i Kanada, Österrike, Schweiz, Spanien, Japan m.fl

Bli skidinstruktör – få ditt livs vintersäsong

Ge dig ut på en spännande resa som skidinstruktör med Snowminds! Att ansluta dig till vårt team innebär mer än bara att åka skidor dagligen – det handlar om att dyka in i en hel säsong av äventyr, lärande och vänskap. Med Snowminds är du en del av en stöttande gemenskap hela vägen. Från att ta dig ner för backarna till att skapa långvariga relationer med andra skidinstruktörer kommer din upplevelse att vara oförglömlig. Upptäck glädjen med skidundervisning och skapa livslånga minnen med Snowminds!

 

BLI SKIDINSTRUKTÖR MED SNOWMINDS, HUR FUNGERAR DET?

När du börjar din säsong med Snowminds tar vi hand om alla praktiska detaljer för utbildningen. Efter registreringen behöver du i princip bara packa din väska och se fram emot en fantastisk upplevelse som skidlärare på en av våra många destinationer.

 

Vägen från här till din säsong i snön är följande:

1. Delta i en intervju
2. Perfekt sätt att förbereda dig
3. Utbildningen
4. Njut av en hel säsong i snön

 

Kolla in denna blogg för en detaljerad plan om hur du blir skidinstruktör!

Du väljer en kurs innan du startar din säsong. Under antagningsintervjun kommer vi att diskutera ditt val och ge råd om vilken utbildning som är bäst för dig. Så ditt första val är inte slutgiltigt ännu!

 

Oavsett vilken utbildning du väljer kan du alltid räkna med:

  • En hel säsong i snön
  • Den bästa förberedelsen inför din säsong
  • Internationellt erkända kurser
  • Personlig vägledning under hela säsongen
  • Jobbgaranti! 100% av våra instruktörer har fått jobb efter utbildningen!
  • En del av en unik internationell gemenskap

Vill du veta mer? Anmäl dig till våra infomöten eller någon av våra skid– eller snowboardkurser! Du kan även göra vårt destinationstest och se vart det leder dig. ❄️

Livet som skidinstruktör

Som en skidinstruktör med Snowminds blir du en del av en levande gemenskap av likasinnade individer från hela världen, förenade av en passion för skidåkning och undervisning. Efter din kurs ordnar Snowminds ett jobb åt dig på en lokal skidskola, ser till att du har boende under säsongen och transporterar dig till din skidskola. Det innebär att du kan koppla av och se fram emot din tid som skidinstruktör. Under säsongen kommer du inte bara att förbättra dina skid- och undervisningsfärdigheter utan även skapa djupa band med medskidinstruktörer, elever och lokalbefolkningen. Från den adrenalinfyllda rusningen av att åka utför backarna till den tillfredsställande känslan av att hjälpa eleverna framåt i sina skidkunskaper, varje dag som skidinstruktör bjuder på nya utmaningar och triumfer. Snowminds erbjuder omfattande utbildning, expertvägledning och internationellt erkända certifieringar för att säkerställa att du är fullt förberedd att lyckas i din roll.

Dessutom blir du en del av en stödjande och inkluderande miljö där instruktörer stöttar och lyfter varandra. Från delade boenden och teamaktiviteter till après-ski-sammankomster och kulturella utflykter kommer du att skapa oförglömliga minnen och livslånga vänskaper med dina medskidinstruktörer. I slutändan handlar det inte bara om att undervisa i skidåkning som skidinstruktör med Snowminds – det handlar om att omfamna en livsstil av äventyr, personlig utveckling och gemenskap som kommer att lämna ett varaktigt intryck långt efter att säsongen är slut. Om du vill höra förstahandsberättelser om hur det är att vara skidinstruktör kan du kolla in vår Instagram eller läsa våra bloggar!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig