BLI SKIDINSTRUKTÖR

Få en upplevelse för livet med det bästa jobbet på berget i Kanada, Österrike, Schweiz, Spanien, Japan m.fl

Bli skidinstruktör och få ditt livs vintersäsong

Drömmer du om att arbeta och få betalt för att åka skidor? Vill du uppleva soliga dagar med midjedjup puder? Vill du kunna avsluta en skiddag med en kall öl? Kanske att du också är intresserad av att få vänner från hela världen? Vill du ägna ditt sabbatsår eller karriärpaus åt att förbättra din skidteknik? Och vill du också hjälpa andra att förbättra sin?

Om du kan säga ja till ovanstående, så är en säsong som skidinstruktör med Snowminds något för dig!

 

 

 

 

Globala destinationer

Alla Snowminds instruktörskurser startar med din nivå. Våra professionella tränare kommer att utveckla dina färdigheter och hjälpa dig att riva till shredda sådant du inte trodde var möjligt. Den stora frågan är vart man ska åka. De säger att det bara är fantasin som sätter gränser – därför har vi instruktörsutbildningar på 6 olika kontinenter!  Vill du shredda längs backar och uppleva afterski som certifierad instruktör i Österrike, uppleva champagne powder och den gränslösa vildmarken under en vintersäsong i Kanada, det djupaste pudret i Japan, eller lev som en lokal i de majestätiska alperna med oändliga möjligheter under en säsong i Schweiz. Dessa och många fler destinationer väntar på dig.

 

Din säkerhet betyder allt för oss! Res med oss och få full säkerhet med Snowminds Återbetalningsgaranti.

"Min upplevelse som instruktör förändrade mig mycket och positivt. Att möta så många människor från världens alla hörn och arbeta med ens största passion. Det är ett liv som är svårt att slå"

- Matilda, Snowminds instruktör

DIN UPPLEVELSE ÄR VÅRAN #1 PRIORITET

Vi har utformat våra instruktörskurser från 10 dagar till program som går under hela säsongen – allt för att möta dina personliga behov. Oavsett din nivå och erfarenhet finns det kursalternativ för dig så att du kan bli utbildad instruktör och få det mesta ut av din säsong i snön. Om du är osäker på vilken kurs du ska välja kan du alltid kontakta oss.

Oavsett vilken instruktörskurs du väljer kan du räkna med följande:

  • Ett internationellt igenkänd instruktörscertifikat som du kan använda för att arbeta
  • Organiserat boende, liftkort, träning och utbildning
  • En stark gemenskap av nya vänner
  • Förtroende för ett etablerat skandinaviskt företag, som är medlem i resegarantifonden
  • Ett Snowminds Team som stöttar dig hela vägen!
  • Support och vägledning före, under och efter säsongen

 

Kortfattat så tar vi hand om det praktiska – allt du behöver göra är att packa din resväska och glada humör så att du kan starta ditt äventyr med Snowminds.

GRATIS ONLINE INFOMÖTEN

ANMÄLA DIG