Bli utbildad level 2 skidinstruktör i Japan

Ta din skidåkning till nästa nivå

 

Level 2 skidinstruktörsutbildning i Japan

 

Det finns nog få ställen som är mer passande än Japan när det kommer till att bli utmanad och bredda sina skidhorisonter. Därför är vi på Snowminds extra glada att numera kunna erbjuda Level 2 skidinstruktörsutbildning så att du på en enda säsong kan ta tå utbildningssteg samma vinter.

När Level 2 kombineras med vår populära 3 veckors skidlärarutbildning i Japan så har du möjlighet att snabbt gå från att vara nybörjare till en kompetent skidlärare med en mer avancerade certifiering på din första säsong. Kursen går normalt från januari – mars och på det sättet får du träning hela vintern medan du arbetar så att du kan utvecklas och tjäna pengar under loppet av säsongen. Det kallar vi win-win!

 

Träningen

 

Kursen kommer att hållas på din destination i Japan mellan januari – mars och hållas av riktigt duktiga instruktörer. På utvalda dagar under den här perioden kommer dina instruktörer förfina din teknik så att du löpande utvecklar dig medan du arbetar, och på det sättet bli redo att tackla level 2 utbildningen.

Fokus vill vara på att utveckla din åkning, och du kan se fram emot mycket konstruktiv feedback och intensiv träning. Om första säsongen inte räcker till, så kan du  ta möjligheten att undervisa på en högre nivå på ytterligare ett instruktörsäventyr i t.ex Australien, Nya Zeeland eller Kanada.

 

 

 

Vad är inkluderat?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Vad som ingår i detta kurspaket

  • 7 dagars förberedande träning
  • Level 2 APSI/NZSIA/CSIA i slutet av februari till början av mars (inklusive allt material och examinering)
  • Arrangerat boende och liftkort under din kurs*
  • Förtroende i ett skandinaviskt reseföretag som är medlem i Travel Guarantee Fund
  • Ett starkt gemenskap

 

Vad är inte inkluderat?

  • Måltider under kursen
  • Fickpengar eller annat som inte nämnts ovan

 

*Kursen hålls på en Snowminds destination, därmed har du möjlighet att bo i staff housing och använda liftkortet från skidskolan under kursen. Utgifter till staff housing är inte inkluderat i priset för kurspaketet.

 

 Vem kan delta på kursen?

 

Kursen är ett alternativ för dig som ska gå våran 3-veckors skidinstruktörskurs i Japan, vilket betyder att du inte behöver någon instruktörutbildning eller erfarenhet för att delta.

OBS! Du kan också anmäla dig om du är snowboardinstruktör, dvs om du önskar att ta din snowboard level 2.

Pris

Course Icon Level 2 skidinstruktörsutbildning i Japan

Course Icon Från 17.995 kr.

Course Icon

Course Icon Japan

Course Icon Januari - Mars

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

VINN ETT RESESTIPENDIUM PÅ 7.400 KR

Ta destinationstestet och få chansen att vinna ett resestipendium på 7.400 kr 🤟

Ta testet här