Bli utbildad level 2 skidinstruktör i Japan

Ta din skidåkning till nästa nivå

 

Äventyr i Japan

 

Det finns nog få ställen som är mer passande än Japan när det kommer till att bli utmanad och bredda sina skidhorisonter. Därför är vi på Snowminds extra glada att numera kunna erbjuda Level 2 skidinstruktörsutbildning så att du på en enda säsong kan ta tå utbildningssteg samma vinter.

När Level 2 skid kurs kombineras med vår populära level 1 ski instruktörskurs i Japan så har du möjlighet att gå från att vara nybörjare till en kompetent skidlärare med en mer avancerade certifiering.

 

 

Träningen

 

Kursen kommer att hållas på din destination i Japan mellan januari – mars och hållas av riktigt duktiga instruktörer. På utvalda dagar under den här perioden kommer dina instruktörer förfina din teknik så att du löpande utvecklar dig medan du arbetar, och på det sättet bli redo att tackla level 2 utbildningen.

Fokus vill vara på att utveckla din åkning, och du kan se fram emot mycket konstruktiv feedback och intensiv träning. Om första säsongen inte räcker till, så kan du ta möjligheten att undervisa på en högre nivå på ytterligare ett instruktörsäventyr i t.ex Australien, Nya Zeeland eller Kanada.

 

 

 

Vad är inkluderat?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att fokusera på att bli en bättre skidlärare.

 

Vad som ingår i detta kurspaket

 • Totalt to veckors kurs
 • Förberedande träning som delas ut mellan januari och mars som förberedelse för ditt nivå 2-prov
 • Level 2 APSI/NZSIA/CSIA i slutet av i slutet av träningsperioden (inklusive allt material och examinering)
 • Arrangerat boende och liftkort under din kurs*
 • Förtroende i ett skandinaviskt reseföretag som är medlem i Travel Guarantee Fund
 • Ett starkt gemenskap

 

Vad är inte inkluderat?

 • Måltider under kursen
 • Fickpengar eller annat som inte nämnts ovan

 

*Kursen hålls på en Snowminds destination, därmed har du möjlighet att bo i staff housing och använda liftkortet från skidskolan under kursen. Utgifter till staff housing är inte inkluderat i priset för kurspaketet.

 

 Vem kan delta på kursen?

 

På Snowminds är vi stolta över att erbjuda alla med rätt passion möjligheten att bli en del av vårt community genom a Level 2 skid kurs. När du har bokat din nivå 1 skidlärarkurs eller en er tidigare certifierade instruktörer kan du lägga till ett Level 2 skid kurs. Har du inte rest med Snowminds tidigare är du välkommen att ringa oss, så hjälper vi dig mer än gärna på vägen mot att bli en ännu bättre skidlärare genom en nivå 2-kurs.

 

Det vi förväntar oss av dig är följande:

 • Att du har bra skidkunskaper
 • Att du är utåtriktad, positiv, motiverad och ansvarstagande
 • Brinner för offpiståkning
 • Tycker om att undervisa och att bli utmanad
 • Talar engelska på konversationsnivå
 • Har klarat nivå 1 NZSIA, CSIA, BASI eller APSI examen (eller annan likvärdig certifiering)
 • Att du är 18 år gammal

 

Intresset för denna kurs är stort och platserna fylls därför snabbt upp. Generellt sett arbetar vi enligt “först till kvarn”-principen. Det betyder att ju tidigare du ansöker, desto större chans har du att delta i kursen. Du kan ansöka här.

Pris

Course Icon Level 2 skidinstruktörsutbildning i Japan

Course Icon Från 20.995 kr.

Course Icon

Course Icon Japan

Course Icon Januari - Mars

Course Icon Depositum: 2000 SEK

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Säkra din plats i Kanada 🇨🇦

Antalet arbetsvisum är begränsat. Ansök nu för att få ditt visum i tid 🤙🏼

Läs mer här