BLI LEVEL 2 SKIDINSTRUKTÖR I KANADA

Ta din instruktörsutbildning till nästa nivå

BLI LEVEL 2 SKIDINSTRUKTÖR I KANADA

Är du redo att skidor åka harder, better, faster, stronger? Bra. Vi är övertygade om att Daft Punk skulle godkänna det. Det är därför Snowminds erbjuder dig vår level 2 CSIA eller PSIC skidinstruktörsutbildning, där du nu har möjlighet att shredda som ett proffs och få två  instruktörsutbildningar din första vintersäsong. I kombination med en nivå kombinerad en level 1-instruktöranställning kan du nu snabbt gå från nybörjare till en mycket kompetent instruktör med avancerad certifiering redan under din första vintersäsong utomlands. Det här är din perfekta chans att höja nivån och bli level 2 skidinstruktör i Kanada!

 

Level 2 utbildning UNDER SÄSONGEN

Kursen äger rum på din skidort i Kanada, där du får förberedande teknisk utbildning av en av skidskolans bästa instruktörer mellan januari och mars. Denna utbildning kommer att dramatiskt förbättra din nivå och förbereda dig för det kanadensiska nivå 2-testet, som vanligtvis äger rum mellan januari och mars. Vi planerar dina utbildningsdagar med skidskolan så att de samordnas med ditt arbetsschema, vilket innebär att utbildningen ger dig möjlighet att utveckla din skidnivå under hela säsongen samtidigt som du får erfarenhet av att arbeta som instruktör på en skidskola.

VEM KAN ANSÖKA TILL ATT BLI LEVEL 2 SKIDINSTRUKTÖR?

Detta utbildningsprogram för level 2 är en fortsättning på vårt rekryteringsprogram på level 1. Fortbildningen börjar vanligtvis i januari och bygger på din kanadensiska skidinstruktörsutbildning level 1.

Du kan också ansluta dig om du reser med Snowminds som erfaren instruktör under en säsong i Kanada, och i så fall måste du ha avlagt en level 1-skidlärarcertifiering från CSIA eller PSIC, eller en alternativ skidlärarcertifiering, t.ex. BASI, APSI, NZSIA .

Om du redan är registrerad för en level 1-ansökan eller om du reser som erfaren instruktör och vill delta i en level 2-kurs rekommenderar vi att du kontaktar oss så snart som möjligt för att registrera dig. Platserna på våra level 2-program fylls snabbt!

Vad erbjuder Snowminds?

Våra level 2-utbildningar är utformade för att förbereda dig för CSIA eller PSIC Level 2-examen med fokuserad teknisk utbildning dagar innan du avlägger dina CSIA eller PSIC Level 2-moduler och ditt CSIA eller PSIC Level 2-examen. Kostnaden och det specifika utbildningsschemat varierar beroende på vilken skidort du arbetar på.

Ingår i alla våra level 2-program:

 • Tekniska utbildningsdagar som förberedelse för level 2-examen.
 • Kanadensisk level 2-instruktörscertifiering (inkluderar alla moduler, prov, kursmaterial och instruktörscertifiering).

Eftersom utbildningen planeras enligt ditt arbetsschema på skidskolan varierar antalet utbildningsdagar och därmed priset på programmet från ort till ort. Vänligen kontakta oss för prisuppgifter och för att lägga till den här kursen i din bokning.

Vad du alltid får med Snowminds

 • En vintersäsong med JOBBGARANTI
 • Arrangerat boende, liftkort och uniform för hela säsongen
 • Förberedelsematerial
 • Kick-off event innan säsongen
 • Team-events under säsongen
 • Reunion party
 • Tryggheten av att resa med ett svenskt team
 • En unik gemenskap med vänner för livet

 

Vad ingår inte?

 • Måltider, boende och allt annat som inte nämns ovan*.
 • Eventuella kostnader för att konvertera en icke-kanadensisk nivå 1-certifiering till CSIA eller PSIC (om du reser som erfaren instruktör), t.ex. CSIA eller PSIC-medlemskap.

* Kursen äger rum på den destination där du arbetar i en skidskola, med vilken du redan har liftkort och boende ordnat som en del av din resa. Kostnader för liftkort, boende etc. och personalbostäder ingår därför inte i priset.

 

Pris

Course Icon BLI EN CERTIFIERAD LEVEL 2 SKIDINSTRUKTÖR I KANADA

Course Icon Från 23.995 SEK

Course Icon

Course Icon Kanada

Course Icon Januari/ Februari

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig