Bli skidinstruktör i Nya Zeeland

Upplev vintern, på sommaren!

Bli skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland

Nu har du chansen att bli skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland! Den autentiska och mycket vackra Nya Zeeland har blivit en hotspot för alla äventyrs resenärer – repertoaren för utomhusaktiviteter och extrema sporter är förankrade i helt fantastiskt naturliga omgivningar – helt i en klass för sig!

Som skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland kan du se fram emot en fantastisk årstid i det mytiska landet, som har de bästa skidåkningen och sublima snöförhållandena på det södra halvklotet. Snökulturen i Nya Zeeland är massiv – förutom landets små, vackra och idylliska alpina byar, finns det också hela metropoler som är besatta av skidåkning (till exempel Queenstown). Vissa kallar Nya Zeeland för Australiens lillebror, bara med större berg. De flesta av Nya Zeelands skidområden är över 2000 meter höga.

Nya Zeeland är känd för att ha extremt långa skidsäsonger, och eftersom landet ligger på södra halvklotet betyder det att du kan åka skidor hela sommaren. Du kan bara hitta denna typ av skidåkning på ett antal ställen i världen, inklusive i Sydafrika, Australien och Argentina. Med lite huvudräkning har vi upptäckt att man kan leva drömmen om en oändlig vinter. Med en säsong som oftast sträcker sig från juni till september är det möjligt att endast packa ihop skidorna en dag om året; nämligen den dag, då du flyger tillbaka till norra halvklotet.

Livet som instruktör 

Första gången skidåkning togs till Nya Zeeland var på 1860-talet. Nu har skidåkning blivit en sport i Nya Zeeland, som erbjuder spektakulär terräng för en rad olika snösporter, inklusive bergsklättring, snowboard och heli-skiing. När det kommer till skidåkning så är landets invånare inbitna så det är tur att bergskedjan har en av de bästa och längsta snösäsongerna i södra hemisfären. Skiddestinationerna lockar både lokala och internationella åkare och har oftast snö från juni till oktober.

Som Sagan om ringens hemland är Nya Zeelands vilda och robusta landskap en lekplats för offpist-entusiaster! Det är lätt att förstå varför skidåkare och snowboardåkare runt om i världen flockar till Nya Zeeland på jakt efter det ultimata äventyret. Många aktiviteter – inklusive världens högsta bungee jump, jet boating, skärmflygning, fallskärmshoppning och naturliga varmvattenkällor för att nämna några – blandas med de livliga apres skis, världsklass pister och faciliteter samt en unik kultur är receptet på det perfekta äventyret. Allt du behöver oroa dig över är att undvika fåren på backarna – och det ger bara vardagslivet som skidlärare en extra rolig tvist. Så följ med Snowminds och bli skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig