Instruktörsjobb i Nya Zeeland för dig med tidigare erfarenhet

Få en fantastisk upplevelse som instruktör i Nya Zeeland

 

Återupplev drömmen i Nya Zeeland

 

Drömmer du om att vara skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland? Vill du byta ut sommaren på stränder mot snö och bergiga landskap? Då har du kommit rätt.

Vi är så stolta över att vi har fått möjligheten att presentera dig denna unika möjlighet: En sommar som instruktör i Queenstown, Nya Zeeland! Nu kan du jobba på en skidskola “down under” med Snowminds, bo i Queenstown och få en säsong i The Remarkables, som är en av södra halvklotets absolut bästa skidområden. Vi har inte så många platser, så skynda dig att ansök!

 

 

 

Livet som instruktör

 

Som certifierad skidinstruktör i Nya Zeeland kan du se fram emot en säsong i ett land som anses erbjuda den finaste skidåkningen på södra halvklotet. Nya Zeelands folk älskar skidåkning, och i synnerhet Queenstown-området, det anses vara världens absoluta äventyrsstad. Queenstown lockar bland annat till sig några av världens bästa instruktörer, freestyle- och freeriders varje år. Det betyder att du kommer lära dig av de absolut bästa inom branschen!

 

Vad kan vi på Snowminds erbjuda dig?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Resan inkluderar

 

 • Jobbgaranti på en lokal skidskola i Nya Zeeland
 • Liftkort, uniform och orientering på skidskolan
 • Möjlighet att köpa utrustning med rabatt
 • Hjälp med visumansökan, val av försäkring och annat praktiskt innan avresa
 • Hjälp med at hitta boende i Nya Zeeland under din säsong*

 

Vad är inte inkluderat?

 • Flygtransport och lokal transport t/r Nya Zeeland
 • Utgifter till visumansökan
 • Avbeställnings- och reseförsäkring
 • Annat som inte nämns ovan

 

Med ovanstående tar vi hand om allt det praktiska och koordinerar med våra duktiga partners i Nya Zeeland.  Du kommer alltid att vara omringad av våra partners och på det sättet säkrar vi att du kommer uppleva den trygghet och gemenskap i är kända för!

Vi hjälper gärna till med bokning av flygbiljetter och bokning av lokal transport. Kontakta oss om du vill ha hjälp med detta.

* Budget för boende blir avtalat med instruktören och meddelas innan avresa. Hyran är inte en del av paketpriset. 

 

 

Vem kan ansöka?

 

På Snowminds är vi stolta över att rätta personer blir utvalda till vårt team av skid- och snowboardinstruktörer. Vi är kända bland våra skidskolespartners för att utbilda skickliga, energiska och motiverade skidlärare. Det viktigaste är att du är positiv, glad, äventyrlig och redo att arbeta hårt för att få en upplevelse för livet i Snowminds-laget.

 

Grundläggande förväntar vi oss att du:

 • Har en internationellt erkänd level 1 instruktörsutbildning (CSIA, SBSSV eller likande)
 • Är seriös, ansvarsfull och motiverad
 • Gillar att undervisa och bli utmanad
 • Är minst 18 år gammal
 • Är utåtriktad, positiv och glad
 • Är bra med både barn, unga och vuxna
 • Behärskar engelska på samtalsnivå

 

När du har lämnat in din ansökan kommer vi att ringa upp dig för en intervju där vi kommer att bedöma hur bra kandidat du är för resan. Samtidigt har du möjligheten att höra mer om erfarenheten som skidlärare i Nya Zeeland. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med svar om vi kan erbjuda dig en plats i vårt team.

Vi har ett stort intresse för våra resor och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip, där vi har ansökningsdeadline ca. en gång i månaden. Det vill säga ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats i laget och jobb på din drömdestination.

Du kan använda ansökningsblanketten, där du även ser pris och datum, här på sidan eller så hittar du vår ansökningsblankett på toppmenyn.

Pris

Course Icon Jobb för dig med tidigare erfarenhet

Course Icon Från 9.995 kr.

Course Icon

Course Icon Nya Zeeland

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

VINN ETT RESESTIPENDIUM PÅ 7.400 KR

Ta destinationstestet och få chansen att vinna ett resestipendium på 7.400 kr 🤟

Ta testet här