Bli instruktör i Ischgl

Ös på!

Destinationen

 

Med totalt 238km pist på både den österrikiska och schweiziska sidan av gränsen så finns här oändligt med möjligheter. Skidområdena i Tyroler anses vara av högsta kvalitet och Ischgl är inget undantag. Liftkortet är giltigt till både Österrike- och Schweizsidan, Samnaum, så att du kan utforska hela Silvrettaområdet. Oavsett om du föredrar Ischgls kända skogsåkning, att ta en tur upp till toppen 2872möh eller åka freestyla i Fun Parksen, så kan Ischgl leverera.

 

 

 

 

Skidskolan

 

Som instruktör med Snowminds får du alla verktyg du kan behöva för att få en bra säsong på denna stolta skidskola. Kontrotsuppgifterna roteras runt för att alla ska få en varierad tillvaro. Som skid- eller snowboardlärare i Ischgl bor du oftast i små hus utanför stan. Men det är inga problem – det går skidbussar fram och tillbaka till byn!

 

 

 

 

Livet som instruktör

 

Lockelserna slutar inte här för som instruktör i Ischgl har du möjlighet att delta i de event som hålls under säsongen. Programmet innehåller tre stora konserter med stora namn (tidigare namn inkluderar till exempel Elton John, P! NK, Bob Dylan, Katie Perry, Lionel Richie, The Killers och Rihanna). När det kommer till afterski så får du leta efter en härligare plats. Här finns något för alla och barerna här är öppna senare än på de flesta andra platser i Österrike. Ischgls slogan är ganska talande för tillvaron: “Relax. If you can “.

 

 

 

Korta fakta

 

  • Skidåkning från 1377möh till 2872möh
  • 238km pist
  • 45 liftar
  • Åkning i två länder
  • 3 gondoler
  • Aktivt nattliv

 

 

ANMÄL DIG TILL VÅRA INFOMÖTEN

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl