Bli skidlärare i Maria Alm

Allt du önskar

Destinationen

 

Maria Alm är det bästa av två världar: en liten mysig by i ett stort, utmanande skidområde. Med 66km röda och svarta pister så erbjuder Maria Alm en stor utmaning även för de duktigaste åkarna. Den lilla byn är praktexemplet på en Österrikisk skidby. Med precis över 2000 invånare blir du snabbt vän med de som jobbar på barer, restauranger och matbutiker.

 

 

 

Skidskolan

 

Skischule Maria Alm är en ambitiös skidskola med lite över 100 anställda över högsäsogen. Trots att det inte är den mest välkända skiddestinationen så är kvaliteten på skidträningen du som skidlärare får här svår att slå. Huvudskidlärarna är utbildade på högsta nivå och du får delta i clinincs för att utveckla din åkning två dagar i veckan. Detta är en medelstor skidskola där du lär känna alla, utmanas dagligen och primärt undervisa österrikiska familjer.

 

 

 

Livet som instruktör

 

Med precis över 2000 invånare blir du snabbt vän med de som jobbar på barer, restauranger och matbutiker. Att känna och kunna namnet på de flesta har självklart för- och nackdelar, men om du behandlar med respekt och sprider glädje runt om dig blir du snart en omtyckt individ på byn!

 

 

 

 

Korta fakta

 

  • Skidåkning på 1900 till 1800 meters höjd
  • 33 moderna liftar
  • En mysig och äkta österrikisk by
  • 120km pister
  • Medelstor skidskola

 

ANMÄL DIG TILL VÅRA INFOMÖTEN

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl