Instruktörsjobb i Nya Zeeland för dig med tidigare erfarenhet

Få en fantastisk upplevelse som instruktör i Nya Zeeland

 

Återupplev drömmen i Nya Zeeland

 

Drömmer du om att vara skid- eller snowboardinstruktör i Nya Zeeland? Vill du byta ut sommaren på stränder mot snö och bergiga landskap? Då har du kommit rätt. 

Vi är super stolta över att vi har fått möjligheten att presentera dig denna unika möjlighet: En sommar som instruktör i Queenstown, Nya Zeeland! Nu kan du jobba på en skidskola “down under” med Snowminds, bo i Queenstown och få en säsong i The Remarkables, som är en av södra halvklotets absolut bästa skidområden. Vi har inte så många platser, så skynda dig att ansök!

 

 

 

Livet som instruktör

 

Som certifierad skidlärare i Nya Zeeland kan du se fram emot en säsong i ett land som anses erbjuda den finaste skidåkningen på södra halvklotet. Nya Zeelands folk älskar skidåkning, och i synnerhet Queenstown-området, anses vara världens absoluta äventyrs landskap. Queenstown lockar också till några av världens bästa instruktörer, freestyle- och freeriders varje år. Det betyder att du kommer lära dig av de absolut bästa inom branschen. 

Under säsongen kommer du att bo med dom andra deltagarna på Snowminds kursen i berömda Queenstown.

Queenstown erbjuder också på läckra restauranger, barer och shopping. Efter säsongen, som vanligtvis sträcker sig från mitten av juni till slutet av september, har du möjlighet att resa runt Nya Zeeland eller åka till Australien med dina nya vänner. Din träning slutar officiellt i början av augusti, varefter det finns möjlighet att stanna eller resa vidare.

 

Vad kan vi på Snowminds erbjuda dig?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Följande är inkluderat och en del av upplevelsen

 • Jobbgaranti för en hel säsong i Nya Zeeland
 • Flyg t/r till Nya Zeeland
 • Orientering vid ankomst till Queenstown
 • Hjälp att hitta boende under säsongen i Queenstown*
 • Optimal förberedelse med stöd, rådgivning, tips till packning, försäkring m.m före, under och efter resan
 • Hjälp med visumansökan till Nya Zeeland och alla andra praktiska formaliteter
 • Transport från flygplatsen i Queenstown

 

Följande är INTE inkluderat i ovanstående

 • Avboknings- och reseförsäkring
 • Visumkostnader
 • Aktiviteter och transport som inte är nämnt ovan
 • Eventuellt bagagetillägg på flyget utöver en väska på 23 kg
 • Eventuell rundresa efter säsongen, fickpengar och annat som inte nämns ovan

 

Med ovanstående tar vi hand om allt det praktiska och koordinerar med våra partners i Nya Zeeland. Du kommer alltid att vara omgiven av våra partners och med det säkrar vi att du upplever precis den trygghet och säkerhet som vi är kända för!

 

*Budget för boende kommer att bli avtalat med instruktören och meddelas innan avresa. Hyra ingår inte i paketpriset.

 

 

Vem kan ansöka?

 

På Snowminds är vi stolta över att rätta personer blir utvalda till vårt team av skid- och snowboardinstruktörer. Vi är kända bland våra skidskolespartners för att utbilda skickliga, energiska och motiverade skidlärare. Det viktigaste är att du är positiv, glad, äventyrlig och redo att arbeta hårt för att få en upplevelse för livet i Snowminds-laget.

 

Grundläggande förväntar vi oss att du:

 • Har en internationellt erkänd level 1 instruktörsutbildning (CSIA, SBSSV eller likande)
 • Är seriös, ansvarsfull och motiverad
 • Gillar att undervisa och bli utmanad
 • Är minst 18 år gammal
 • Är utåtriktad, positiv och glad
 • Är bra med både barn, unga och vuxna
 • Behärskar engelska på samtalsnivå

 

När du har lämnat in din ansökan kommer vi att ringa upp dig för en intervju där vi kommer att bedöma hur bra kandidat du är för resan. Samtidigt har du möjligheten att höra mer om erfarenheten som skidlärare i Nya Zeeland. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med svar om vi kan erbjuda dig en plats i vårt team.

Vi har ett stort intresse för våra kurser och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip, där vi har ansökningsdeadline ca. en gång i månaden. Det vill säga ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats i laget och jobb på din drömdestination.

Du kan använda ansökningsblanketten, där du även ser pris och datum, här på sidan eller så hittar du vår ansökningsblankett på toppmenyn.

Pris

Course Icon Jobb för dig med tidigare erfarenhet

Course Icon 29 995 sek

Course Icon Nya Zeeland

Course Icon Innan vi kallar in dig till en intervju kommer vi be om en deposition på 950 kr för att kunna reservera din plats medans du går igenom rekryteringsförloppet.

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl