BLI LEVEL 2 SNOWBOARDINSTRUKTÖR I KANADA

Ta din instruktörsutbildning till nästa nivå

BLI LEVEL 2 SNOWBOARDINSTRUKTÖR I KANADA

 

Är du redo att snowboard åka harder, better, faster, stronger? Bra. Vi är övertygade om att Daft Punk skulle godkänna det. Det är därför Snowminds erbjuder dig vår level 2 CASI snowboardinstruktörsutbildning, där du nu har möjlighet att shredda som ett proffs och få två snowboardlärarutbildningar din första vintersäsong. I kombination med level 1-instruktöranställning kan du nu snabbt gå från nybörjare till en mycket kompetent snowboardinstruktör med avancerad certifiering redan under din första vintersäsong utomlands. Det här är din perfekta chans att höja nivån!

 

 

UTBILDNING UNDER SÄSONGEN

På grund av den stora efterfrågan kan du nu bli en CASI Level 2-snowboardinstruktör halvvägs in i din första säsong i Kanada. För din bekvämlighet är utbildningsprogrammet beläget på din skidskoleort, där du får en teknisk kurs som förbereder dig för din level 2-examen med våra mest högkvalificerade instruktörer som vi känner till och litar på.

Med personlig undervisning kan du förvänta dig betydande individuell feedback på din snowboardteknik och stil. Vi har sett våra instruktörers teknik och färdigheter öka dramatiskt med den konstruktiva feedbacken och den intensiva träningen. Vi planerar dina träningsdagar med snowboardskolan så att de kan samordnas med ditt arbetsschema. Detta innebär att du genom att delta i denna kurs kan utveckla din teknik och dina färdigheter samtidigt som du får värdefull erfarenhet av att arbeta som instruktör. Utbildningskursen kulminerar med det 4-dagars kanadensiska CASI-examen på level 2, som du kommer att kunna i sömnen! Med en ny avancerad CASI-level 2-certifiering inom räckhåll hjälper vårt Snowminds-team dig att dra nytta av de många spännande jobbmöjligheter som finns för kompetenta snowboardinstruktörer runt om i världen.

Rekommendation: Kolla in våra 5-stjärniga Facebook-omdömen och lär dig mer om Snowminds från våra skid- och snowboardinstruktörer!

Vad erbjuder Snowminds?

Våra kurser för level 2 är utformade för att förbereda dig för att lyckas med level 2, med fokuserade tekniska utbildningsdagar som leder fram till CASI-level 2-testet. Priset och det specifika utbildningsschemat varierar beroende på vilken anläggning du arbetar på.

Ingår i alla våra level 2-utbildningar:

  • Tekniska utbildningsdagar som förberedelse för level 2-examen.
  • Kanadensisk snowboardinstruktörscertifiering på level 2 (inklusive examen, kursmaterial och instruktörscertifiering).
    Eftersom utbildningen planeras runt ditt arbetsschema på skidskolan varierar antalet utbildningsdagar och därmed priset för programmet på orten. Kontakta oss för mer information om priser och för att lägga till denna kurs i din bokning.

 

Vad ingår inte?

  • Måltider, boende, fickpengar och allt annat som inte nämns ovan*.
  • Eventuella kostnader för att konvertera en icke-kanadensisk nivå 1-certifiering till CASI (om du reser som erfaren instruktör), t.ex. CASI-medlemskap.

 

* Kursen äger rum på den destination där du arbetar i en snöskola, med vilken du kommer att ha liftkort och boende redan ordnat som en del av din resa. Eventuella utgifter för liftkort, boende etc. ingår därför inte i priset.

 

VEM KAN ANSÖKA?

Detta utbildningsprogram på level 2 är en fortsättning på vårt rekryteringsprogram på level 1. Fortbildningen börjar vanligtvis i januari och bygger på din kanadensiska snowboardinstruktörsutbildning level 1.

Du kan också ansluta dig om du reser med Snowminds som erfaren snowboardinstruktör under en säsong i Kanada, och i så fall måste du ha klarat en level 1 snowboardinstruktörs certifikat från CASI eller en alternativ snowboardlärarcertifiering, t.ex. BASI, APSI, NZSIA .

Om du redan är registrerad för en level 1-ansökan eller om du reser som erfaren instruktör och vill delta i en level 2-kurs rekommenderar vi att du kontaktar oss så snart som möjligt för att registrera dig. Platserna på våra level 2-program fylls snabbt!

Pris

Course Icon BLI EN CERTIFIERAD LEVEL 2 SNOWBOARDINSTRUKTÖR I KANADA

Course Icon Från 23.995 SEK

Course Icon

Course Icon Kanada

Course Icon Januari - Februari

Course Icon Innan vi kallar in dig till en intervju kommer vi be om en deposition på 950 kr för att kunna reservera din plats medans du går igenom rekryteringsförloppet.

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig