2 veckors Level 2 snowboardlärarutbildning i Kanada

Bli Level 2 CASI instruktör

 

 

Förverkliga drömmen i Kanada

 

Är du redo att åka harder, stronger, and faster? Bra. Vi är säkra på att Daft Punk skulle hålla med. Det är därför Snowminds erbjuder dig vår Level 2 CASI snowboardlärarutbildning. Du har nu möjlighet att få två snowboardlärarutbildningar på en vintersäsong. Kombinerad med vår 3 veckors Level 1 utbildning så kan du snabbt gå från nybörjare till en kompetent snowboardlärare med avancerad certifiering på din första säsong utomlands.

 

 

Utbildningen

 

Då efterfrågan varit stor erbjuder vi nu möjligheten att bli Level 2 instruktör efter halva säsongen. För att det ska bli så enkelt som möjligt erbjuder vi den 7 dagar långa kursen på din skidskoledestination, ledd av några av de duktigaste tränare vi vet.

 

Under de två veckorna kan du förvänta dig mycket personlig feedback på din teknik. Med så intensiv feedback och intensiv träning har vi sett våra instruktörer bli grymt duktiga åkare. Efter de första 7 dagarna med träning i januari är du redo för den 5 dagar långa Level 2 CASI kursen i februari. Efter att ha genomgått det andra steget av den kanadensiska snowboardlärarutbildningen är du inte bara redo att rocka slutet av din säsong utan också vara ett hett byte för andra skidskolor runt om i världen.

 

 

 

 

Vad erbjuder Snowminds?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit instruktör eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Vad som ingår i detta kurspaket

 • 7 dagars förberedande träning i januari
 • 4 dagar Level 2 CASI utbildning i februari
 • Boende och liftkort under träningsdelen av kursen
 • Möjlighet att resa i Nordamerika efter avslutad säsong

 

Vad är inte inkluderat?

 • Avboknings- och reseförsäkring
 • Utrustning för säsongen (lavinutrustning, turskidor etc.)
 • Maten under kursen
 • Fickpengar eller annat som inte nämnts ovan,

 

 

 

Vem kan ansöka?

 

På Snowminds är vi stolta att erbjuda alla med den rätta passionen möjligheten att bli en del av vår community av skid- och snowboardlärare. Lever 2 kursen har ett begränsat antal platser, tyvärr kan vi därför inte garantera dig en plats.

 

Grundläggande förväntar vi oss att du:

 • Är en duktig åkare
 • Älskar offpist och skitoruing
 • Tycker om att bli utmanad, och har en positiv attityd
 • Kan arbeta med både vuxna och barn
 • Behärskar engelska på konversationsnivå
 • Är minst 18 år (notera att du måste vara minst 19 för att jobba i British Columbia)
 • Har klarat Level 1 CASI eller har annan certifiering

 

Efter att du skickat in din ansökan ringer vi upp dig så snart som möjligt för att få en bättre bild av vem du är som person. Under samtalet har du också möjlighet att ställa frågor. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med svar om vi kan erbjuda dig en plats i vårt team.

 

Vi har ett stort intresse för våra kurser och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip. Ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats. Sök här.

 

 

Pris

Course Icon 2 VECKORS LEVEL 2 UTBILDNING I KANADA

Course Icon 11.295 kr

Course Icon Nästa ansökningsdeadline 26 april

Course Icon Kanada

Course Icon Januari till slutet av Februari

Course Icon Innan vi kallar in dig till en intervju kommer vi be om en deposition på 950 kr för att kunna reservera din plats medans du går igenom rekryteringsförloppet.

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Nästa online infomöte den 17 april

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl