Bli dualinstruktör i Kanada

Upplev en rolig och lärorik kurs

Träningen

Drömmer du om att bli skid- och snowboardinstruktör under samma säsong? Då har vi det perfekta alternativet för dig!

Du startar säsongen med våran 3 veckors skid– eller snowboardinstruktörskurs. Under de 3 veckorna kommer du att göra en kurs som fokuserar på att utveckla din teknik i antingen skidor eller snowboard. Efter det börjar du arbeta på skidskolan, och även träning i den andra disciplinen (skidor/ snowboard) för att klara en level 1 kurs i det också. Du får då “2 i 1” och kan med det utveckla både din skid- och snowboardåkning under din första säsong och på det sättet bli en mer attraktiv instruktör för skidskolan. What’s not to like?

 

VAD ÄR INKLUDERAT?

Den här kursen är en vidareutbildning på våra 3- veckors skid– eller snowboardkurs i Kanada. Utgångspunkten är att du redan är på din destination i Kanada och har fått certifikatet i den motsatta disciplinen. 

 

Kursen planeras tillsammans med skidskolan så att din träning passar så bra som möjligt med ditt jobbschema. Nedan ser får du en översikt över vad som är inkluderat i kursen. 

 

  • 7 dagars träning i antingen skidor eller snowboard
  • 3 dagars level 1 skidor eller snowboardutbildning inkl. allt material och kursbevis
  • Arrangerat boende och liftkort under din kurs*
  • En upplevelse där allt är arrangerat för dig
  • En stark gemenskap med de andra Snowmindsinstruktörerna

 

Vad är inte inkluderat?

  • Måltider under utbildningen
  • Fickpengar och allt som inte är nämnt ovan 

 

*Kursen hålls på den destination där du arbetar, du bor du i “staff housing” och använder liftkortet du redan har. Eventuella utgifter till boende och liftkort är inte en del av det här kurspaketet.

 

VEM KAN ANSÖKA?

 

Den här kursen är en vidareutbildning från våran 3-veckors level 1 skid- eller snowboardkurs i Kanada och kommer att hållas under säsongen under tiden du är anställd hos skidskolan. Oavsett om du väljer skidor eller snowboard behöver du inte vara en expert. Det viktigaste är att du är positiv, motiverad, äventyrlig och redo att ha kul med Snowminds teamet. Om du redan har ett certifikat som skid- eller snowboardinstruktör, är du välkommen att vara med på den här kursen och göra den andra disciplinen.

Vi har ett stort intresse för våra kurser och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip, där vi har ansökningsdeadline ca. en gång i månaden. Det vill säga ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats i laget och jobb på din drömdestination.

Du kan använda ansökningsblanketten, där du även ser pris och datum, här på sidan eller så hittar du vår ansökningsblankett på toppmenyn.

 

Pris

Course Icon Skidor eller snowboard "top up" i Kanada

Course Icon Från 10.995 SEK

Course Icon

Course Icon Kanada

Course Icon Januari till mars

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig