Den ultimata POW-resan till Japan

Snowminds October 9, 2019

2016 var Mads Zederkof med på Snowminds Japow tour. Resan bestod av en weekend till Tokyo och gick därefter till nordön Hokkaido i Japan, där Mads tillsammans med resten av gruppen uppevelse den japanska offpisten från sin allra bästa sida. Med lokala bergsguider besökre de under 10 dagar olika skidområden, fick oändliga mängder djupsnö, sushi, sake, turer på snöskoter i vildmarken och kvällsåkning i nysnö. Vi har frågat Mads om han vill berätta om resan, och här nedan kan du läsa hans egna ord och se bilder från hans resa! 

 

 

“Jag hade länge gått och tänkt på att åka till Japan för att prova världens bästa puder som är väldigt omtalat. Det skulle vara en resa med mycket bra skidåking, kulturella intryck och matupplevelser.Jag hade själv undersökt olika möjligheter, men inte något som vägde upp för det jag fick med Snowminds. Resan hade allt och lite till, och uppfyllde allt jag hade önskat mig.” Berättar Mads.

 

 

“Efter en helg i Tokyo (fantastisk stad) åkte vi norrut till Hokkaido, där de kommande 10 dagarna bjöd på skidåkning i världsklass i olika skidområden. Vi hade två duktiga guider som hade en simpel plan: vi åker dit det är bäst puder. Skidåkningen är det bästa jag upplevt och kan inte jämföras med Europa.”

 

“En av resans absoluta höjdpunkter var när vi fick åka snöskoter, som vi gjorde en hel dag! Vi startade med att lära känna tekniken, att carva på skotern och ha kul med det. Sedan körde vi till ett “öde” berg, där hälften av oss åkte skidor ner och hälften hämtade oss med snöskotrar. Har du provat att rivstarta på en snöskoter i Japan med en halvmeter puder? Om inte, så har du ännu en anledning att åka på den här resan” berättar Mads vidare.

“Snowminds får de varmaste rekommendationerna från mig och resan är den ultimata offpistresan!” avslutar Mads om sin resa med Snowminds 2016.

 

 

Drömmer du själv om att uppleva världens bästa puder som Mads? Om ja, så kan du läsa mer om våra offpist skidresor eller få ett reseerbjudande, så vi kan hjälpa dig att hitta ditt kommande äventyr på skidor eller snowboard! 🙂

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU