Har ni fortfarande platser kvar?

Snowminds October 3, 2019

Står du i en situation, där du gärna vill säkra dig en säsong i snön till vintern, men du inte är säker på om du är ute i tid? Dina vänner kanske redan har planlagt sina resor eller börjat studera. Men du har inte bestämt dig ännu. Var inte orolig, vi har fortfarande platser – men inte många. Här nedan har vi listat de olika destinationerna, som du kan ansöka om den här vintern. I den här artikeln kommer vi att lista vilka möjligheter som finns, men det korta svaret är att du ska ansöka senast på måndag den 7:e oktober, om du vill med! 

 

Kanada 🇨🇦
Om du gärna vill till Kanada har du två möjligheter. Den första är för dig som är riktigt snabb och hinner ansöka om ett arbetsvisum idag – visumansökan stänger nämligen imorgon fredag den 4:e oktober för vintern.

Om du inte hinner få tag på ett arbetsvisum så är det inga problem – du kan fortfarande få din drömsäsong i Kanada. Vi har nämligen en kurs speciellt för dig så att du kan uppleva det fantastiska landet under 11 veckor. Genom ett tätt samarbete med det kanadensiska skid- och snowboardinstrukörsförbundet och Sun Peaks Resort i Kanada har du möjlighet att bli certifierad level 1- och 2 skid- eller snowboardinstruktör under säsongen. Under kursen så får du 4-5 dagars träning varje vecka som fokuserar på att utveckla din teknik. Läs mer om kursen för skidor här och snowboard här.

 

Österrike 🇦🇹
För att komma till Österrike på säsong som instruktör ska du avklara en av våra kurser i antingen november eller januari. Kurserna i november har snart avresa och därför är det också sista chansen att ansöka om en plats på dessa kurser. Du kan hitta information kring alla våra Snowminds kurser i Österrike här. Utbildningen föregår på tyska, men oroa dig inte – vi hjälper dig hela vägen!

Om du önskar en full säsong från november, så har vi deadline för ansökningar den 7:e oktober, eller så länge det finns platser kvar.

Du är välkommen att ringa till oss på 040 606 08 72 eller skriv på [email protected] om du vill höra mer 🙂 Hoppas vi ses i snön!

Delta på 1, 2 eller 3 veckors skidcamp i mars⛷️

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU