Hur är en Q & A session med Snowminds?

Avatar photo
Daniel Kringelbach October 23, 2019

När du är intresserad av att åka på säsong har du naturligtvis många frågor. Daniel var på säsong förra året och har skrivit om sin upplevelse med Q & A innan avresa. 

Innan jag bestämde mig för att åka på säsong med Snowminds var jag väldigt tveksam på vad jag ville göra under mitt sabbatsår. Jag hade inte riktigt bestämt mig om jag ville ha snö eller sol. Jag hittade Snowminds via Facebook och började kika på det.

 

Det fanns mycket att läsa på hemsidan, men jag hade fortfarande fler frågor…. Hur var livet som instruktör? Vad gör man om dagarna? Hur fungerar det på skidskolan?

Jag hade några frågor, men framför allt hade mina föräldrar en hel del frågor och funderingar.

 

Jag gjorde research på Snowminds hemsida och såg att de hade ett live infomöte i närheten av där jag bodde, så jag anmälde mig och mina föräldrar att gå på det. Väl på mötet så fick vi träffa tidigare Snowminds instruktörer och de berättade om sina säsonger, upplevelser och mer om Snowminds och vad som fanns att välja på bland destinationer och kurser. Det var en väldigt trevlig kväll och mina föräldrar var glada, de hade fått svar på sina frågor och kände sig lugnare efter.

 

 

Det var många andra nyfikna föräldrar och ungdomar på plats. Det var gratis att komma dit, oavsett om du hade anmält dig till en säsong eller fortfarande övervägde det.

 

Det jag fick med mig mest av var alla berättelser som de erfarna instruktörerna berättade från sina säsonger. Det var lugnande att prata med någon som varit i samma sits tidigare, och hade haft en grym upplevelse som instruktör, och så fick man faktiskt historierna från ett personligt perspektiv. Man fick verkligen en bra känsla om hur det är att vara på säsong som skid- eller snowboardinstruktör med Snowminds.

 

Jag åkte hem med ett glatt humör och skickade in min ansökan nästa dag 🙂

 

 

Daniel är en av Snowminds Team Leaders till säsongen 19/20. Han kommer att åka till Apex i vinter.

 

Om du är intresserad av en Q & A session med Snowminds kan du anmäla dig här. Hoppas vi ses!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig