Teambuilding, skratt och utmanande dagar – Team leader academy

Avatar photo
Madeline Ingelgård August 23, 2019

Dessa tre ord beskriver Snowminds Team Leader Academy veckan ganska bra. Det var en vecka full med uppgifter utanför ens comfort zone, planera kurser, mycket information men viktigast av allt – mycket skratt. 

Team leader akademin det här året genomfördes och var över förväntan! De fyra dagarna vi spenderade tillsammans var så intensiva med både presentationer om de kommande veckorna och att vi alla bodde nästan på varandra.

Innan vi startade veckan och jag hörde att fyra dagar i skogen var att vänta så kände jag hell no! Men nu efter dessa dagar så känner jag mig så mycket mer förberedd för en säsong som team leader. Allt vi gjorde var att prata om att vara en Snowminds warrior, värderingar att ha som en Snowminder, och viktigast av allt: vi behövde hantera situationer som kan ske. Att kliva upp 04.47 en morgon var inte roligt, men när vi startade med en övning i skogen så känner jag mig mer förberedd för säsongen, även om resterande av dagen var tuff med alla presentationer.

Att bo tillsammans på det trånga utrymmet var en throwback till min säsong, och jag saknar det så mycket, så såklart vill jag göra om det som Team leader med nya människor! Under dessa dagar gjorde vi även alla måltider tillsammans vilket gjorde oss ännu närmare och jag började känna att en ny familj bildades, och jag älskade det!

Dessa dagar och allt prat om hur vi ska agera och göra i olika situationer är så viktigt att jag inte kan uttrycka mig hur viktigt. Jag blev satt i situationer jag inte alls är bekväm i, men som en team leader måste genomföra, så att bara en del av denna akademi bar inte bara bra för min roll som Team leader, utan även för mitt privatliv i framtiden.

Ha en fantastisk säsong, massa kärlek!
// Madeline

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig