Vendelas tankar inför sin skidinstruktörskurs i Spanien

Avatar photo
Vendela Edenglänt September 3, 2019
Vår nya destination Spanien är en dröm som vi länge haft på Snowminds. Säsongen närmar sig med stormsteg och nu är det mindre än 2 månader kvar till vår skidinstruktörskurs i Spanien börjar! Vi har pratat med Vendela, som var en av de första att anmäla sig till vår skidinstruktörsutbildningen med efterföljande säsong i Sierra Nevada. Här får du läsa mer vad Vendela ser fram emot med säsongen! 
Vem är Vendela? 
Jag heter Vendela och är 21 år gammal. Min passion i livet just nu är att se världen genom att resa, lära känna nya människor på vägen och framför allt att utvecklas som person. Då mår jag som allra bäst!
Varför Snowminds?
Jag hade turen att hitta Snowminds och det är jag så tacksam över. Just för att dem kan garantera jobb efter utbildningen, och allt är tydligt, välplanerat och med goda instruktioner kring allt!!
Varför valde du just en skidinstruktörskurs i Spanien? 
Spanien blev ett självklart alternativ för mig då jag har spanska språkkunskaper från högstadiet. Men också att ha möjligheten att få vara i två helt olika miljöer. Att vara i skidbacken på dagen och sedan stranden på eftermiddagen känns overkligt bra!
Vad ser du fram emot mest under skidsäsongen? 
Jag ser fram emot att bli ännu bättre på spanska givetvis, att få möta alla olika typer av människor och få vistas i denna fantastiska miljö!
Vad är ditt mål med skidsäsongen? 
Mitt främsta mål är att förbättra min egen skidteknik, så jag på så sätt kan lära ut till andra på bästa möjliga vis!
Har du några andra tankar eller förväntningar på säsongen?
Ett extra plus med att vara skidinstruktör är att man rör sig dag ut och dag in. Jag älskar att träna och det är hur bra som helst att kunna kombinera jobb och träning!
// Vendela
Vill du också åka till Spanien med Vendela? Läs mer om vår 8 veckors skidinstruktörskurs i Spanien här, eller reservera din plats!

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU