ALOHA HAWAII

Från vinterparadis till sommarparadis!

ALOHA HAWAII

När man tänker på paradisöar, kritvita stränder och konstant solsken är det en destination som ofta kommer upp: Hawaii. Långt bort från världens stress ligger denna magiska plats dit människor vallfärdar för att sola, surfa fantastiska vågor, upptäcka vacker natur, dricka fruktiga drinkar ur kokosnötter, snorkla och dyka, simma med sköldpaddor och mycket mer. Det låter nästan för bra för att vara sant – men nu har du chansen att uppleva magin!

 

Nu erbjuder Snowminds dig en once-in-a-lifetime chans att besöka detta paradis tillsammans med dina Snowmindsvänner. Första året hade vi 68 Snowminders med på resan, som var med och gjorde det till en fantastisk upplevelse. Finns det ett bättre sätt att avsluta en säsong som instruktör i Kanada, än med en resa till Hawaii? Vi tror inte det och därför hoppas vi att du vill följa med på detta äventyr späckat med vänner, soligt väder, sköna vibes, vågor och skoj.

 

Att åka från vinterparadis direkt till sommarparadis är fantastiskt!

- Rebecca, Snowminds instruktör

Program för resan

 

Under en vecka i paradiset så får du möjlighet att uppleva ett “aloha state of mind” på riktigt. Mahalo hoa. Gör dig redo att ta in paradisöns goda vibes! Resan går av stapeln efter säsongen i Kanada.

 

Du ankommer till Kauai – också känd som “The Garden Island” för sina orörda strander, brist på turister, lummiga regnskogar och berg. De vackra klipporna på Na Pali kusten syns i flera Hollywoodfilmer, till exempel Jurassic Park, och den den 17 km långa Waimea Canyon som går genom den centrala delen av ön kallas “Stilla Havets Grand Canyon”.

 

Den exotiska upplevelsen börjar sekunden du kliver av planet. Efter att du fått ett lokalt välkomnande med ett blomhalsband så tar Snowminds hand om transfern till ett lokalt hostel beläget nära några av Hawaiis bästa stränder. Första kvällen så håller Snowminds en Luau (uttalas loo-ah-oo), det vill säga en traditionell hawaiiansk grillfest med lokal mat, exotiska drinkar och hula hula dans till hawaiiansk musik.

 

Från dag 2 erbjuds en rad olika aktiviteter varje dag. Vi kör på en “det är du som bestämmer” attityd vilket betyder att du själv får välja precis vad du vill göra. Vi vill vara så flexibla som möjligt så att du ska kunna välja det du är sugen på just idag. Åka till stranden, ta en surflektion, snorkla – valet är ditt! Du kan också hyra fyrhjuling och åka genom djungeln, hikea upp för Waimei Canyon, dyka från ett vattenfall ned i en lagun eller till och med hoppa fallskärm. Kauai är en ö full av äventyr och vi på Snowminds är glada att kunna erbjuda detta oförglömliga äventyr!

 

Efter en vecka med äventyr och upplevelser med alla Snowmindsvänner så ordnar vi med transport till flygplatsen. Därifrån kan du flyga hem, tillbaka till Kanada, eller någon annanstans i världen. Visst låter det fett?

 

 

Resedetaljer

 

När du reser med Snowminds så tar vi hand om alla praktikaliteter för att du ska få en säker, prisvärd och smidig resa. På så sätt är allt du behöver göra att packa dina väskor och koncentrera dig på att ha kul med dina kompisar.

 

Reseperiod

 • 18.4 – 27.4 2023
 • 16.4 – 26.4.2024

 

Denna resa inkluderar följande:

 • Flygbiljetter tur och retur från Vancouver eller Tokyo, inkl. ett bagage
 • Transfer till och från flygplatsen på Hawaii
 • 9 nätters boende nära stränder i världsklass
 • Välkomstfest på hawaiianskt vis med grill, drinkar och hula dans
 • Möjlighet att göra aktiviteter så som surflektioner, boogie boarding, snorkling, vandring, fyrhjuling i djungeln, fallskrämshopp eller något annat du drömmer om
 • Heldags “Island Tour” med hike i The Green Canyon
 • Snowminds Team Leader hela resa
 • Möjlighet att anpassa flygbiljetter och resa i Kanada, USA eller annat ställe efter Hawaii
 • En GRYM once – in – a – lifetime säsongsavslutning på Hawaii!

 

Resan inkluderar inte

 • Transport från din destination till Vancouver
 • Eventuell bagageförvaring i Vancouver
 • Eventuell övernattning i Vancouver före eller efter resan
 • Mat, aktiviteter eller annat som inte är beskrivet ovan

 

FAQ

 

Denna resa är planerad av Snowmindsinstruktörer för  Snowmindsinstruktörer. Därför kommer allt vara anpassat efter dina preferenser. Med denna one-of-a-kind resa så kan du både checka av alla dina jobbåtaganden i Japan eller Kanada och komma iväg till ett tropisk paradis. Denna resa är gjord för att ge alla möjligheten att delta. Packa ned badkläder och solskyddsfaktor så fixar vi resten!

 

Här är svar på  några frågor som kanske kan komma upp:

Hur fungerar detta med min anställning på skidskolan i Kanada/ Japan?

Bra fråga! Vi har valt dessa datum för att säkerställa att du hinner avsluta din anställning och kanske till och med ha tid att resa runt lite med din säsongskompisar innan avresa för denna episka säsongsavlsutning! Med andra ord så har vi planerat resan för att passa dina planer och åtanganden som Snowmindsinstruktör och du behöver inte stressa över någonting. Allt är löst!

Hur fungerar det med betalning?

Deposition på 2000 sek. Sedan betalas resten som en del av det totala beloppet med Snowminds.

Kan man vara med även om man inte har varit på säsong i Kanada/ Japan?

Ja. Om du också längtar efter solens strålar på Hawaii så kontakta oss på Snowminds kontoret så att vi kan hjälpa och planlägga din resa.

Kan jag ändra min flygbiljett?

Din flygbiljett från Sverige till Kanada kan ändras emot en kostnad. Själva flygiljetten till Hawaii kan inte ändras då det är en gruppbiljett. Om du önskar att ändra denna del av biljetten så var vänlig att meddela oss vid anmälan så att vi kan skräddarsy det för dig.

Åker jag direkt hem till Sverige efter Hawaii?

Det är upp till dig själv. Flygbiljetten, som är inkluderat i denna resa är en t/r biljett från Vancouver till Kauai, Hawaii. På så sätt kommer du tillbaka till Kanada om du har bagage eller liknande där, och självklart så har du möjligheten att fortsätta resa runt. Om du önskar att åka direkt hem till Sverige så kan vi hjälpa med att boka din flygbiljett så att du flyger hem kort efter Hawaii. Var uppmärksam på att om din resa från Hawaii blir försenad med en dag så täcker inte en ändring av flygbiljetten. Därför rekommenderar vi alltid att man tar ett par övernattningar i Vancouver efter  Hawaii.

Pris

Course Icon Snowminds säsongsavslutning på Hawaii

Course Icon Från 20.995 SEK (Kanada) / från 24.995 SEK (Japan)

Course Icon Anmäl dig så snart som möjligt

Course Icon Kauai, Hawaii, USA

Reservera

Frågor? Ring på 040 - 606 08 72

VINN ETT RESESTIPENDIUM PÅ 7.400 KR

Ta destinationstestet och få chansen att vinna ett resestipendium på 7.400 kr 🤟

Ta testet här