Fortsättningskurser

 

Drömmen

 

Alla (förutom kanske Lionel Messi) kan bli bättre på det vi gör. Det är därför vi specialutformat utbildningar för att förbättra din åkning. På din första säsong kan du bli en Level 2 instruktör, både i Österrike och Kanada. Eller ta en offpist kurs under en säsong i Sun Peaks. Eller varför inte gå en freeride kurs i Apex? Valet är ditt!

 

 

 

 

Fortsättningskurser skräddarsytt för dig

Drömmer du om att bli skid- eller snowboardinstruktör men känner dig osäker på om du kan? Låt oss ge dig svaret: JA DET KAN DU! Kolla in vår nybörjarkurs för att börja din resa och utveckla din teknik i ett rasande tempo. Med Snowminds får du jobbgaranti och möjlighet att spendera en säsong i Österrike och Kanada.

 

Är du sedan redo att ta din åkning till nästa nivå och hålla till mer och mer utanför pisten? Ta dig an vildmaken med vår offpist kurs i Kanada. Denna kurs ger dig den nödvändiga kunskapen för att på ett säkert och effektivt sätt åka offpist i den nyaste pudersnön. Det bästa är att du utan svårigheter kan delta i utbildningen parallellt  med ditt jobb som instruktör. Detta är det naturliga steget för alla som vill “join the dark side” av berget.

 

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl