Fortsättningskurser

Ta nästa steg

 

Din dröm

 

Alla (förutom kanske Lionel Messi) kan bli bättre på det vi gör. Det är därför vi specialutformat utbildningar för att förbättra din åkning. På din första säsong kan du bli en Level 2 instruktör, både i Österrike och Kanada. Eller ta et offpist kurs under en säsong i Sun Peaks. Valet är ditt!

 

 

 

 

 

Fortsättningskurser utformade för dig

 

Drömmer du om att bli skid- eller snowboardlärare men känner dig osäker på om du kan? Låt oss ge dig svaret: JA DET KAN DU! Kolla in vår nybörjarkurs för att börja din resa och utveckla din teknik i ett rasande tempo. Med Snowminds får du jobbgaranti och möjlighet att spendera en säsong i Österrike och Kanada.

 

Är du sedan redo att ta din åkning till nästa nivå och hålla till mer och mer utanför pisten? Ta dig an vildmaken med vår offpist kurs i Kanada. Denna 28 dagarskurs, spridd över 2 månader, ger dig den nödvändiga kunskapen för att på ett säkert och effektivt sätt åka offpist och det nyaste pudret. Det bästa är att du utan svårigheter kan delta i utbildningen parallellt  med ditt jobb som skid- och snowboardlärare. Detta är det naturliga steget för alla som vill “join the dark side” av berget.

 

Nästa online infomöte den 17 april

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl