Jobb för dig med tidigare erfarenhet

Shred 4 Life

 

Jobb för dig med tidigare erfarenhet

Har du inte fått nog? Vi vet hur det känns. Du kommer hem från en vintersäsong och börjar direkt längta tillbaka till snö, åkning och berg. Passion tar ju inte slut, bara för att en säsong gör det. Det är som ett beroende och risken för återfall är hög. Läkarna på Snowminds kan bara ordinera en enda medicin som hjälper: DU MÅSTE ÅTERVÄNDA. Du är självklart inte den enda, varje år återvänder många av våra erfarna skid- och snowboardlärare för en ny utmaning i ett nytt land. Nu kan vi hjälpa dig till ytterligare en säsong!

 

 

 

Destinationer världen över

 

Det är bara din fantasi som sätter gränser. Om du letar efter ny utmaning kan vi erbjuda möjligheter att arbeta på 6 olika kontinenter. Med Snowminds kan du åka djupt puder i Japan, äta äkta lönnsirap och shredda i Kanada, eller dricka öl ur sejdel på en riktig aprés ski bar i Österrike. Valet är ditt.

 

Har du inte fått nog efter vintern? Inga problem. Skidåkning kan mixas med safari i Sydafrika, surf i Australien, och Sagan om ringen i Nya Zeeland. Vad du än väljer så tar Snowminds hand om det praktiska.

 

 

Vad du kan räkna med

 

Är du osäker på var du vill åka? Inte så konstigt. Men du är ALLTID  välkommen att kontakta oss för mer information. Oavsett vad du väljer kan du alltid räkna med det följande:

  • Jobbgaranti som skidlärare (om du vill förstås!)
  • Certifiering från internationellt erkänd skidlärarorganisation (från Österrike, Kanada, och så vidare)
  • Boende, liftkort och träning
  • Ett stort nätverk av nya vänner
  • En upplevelse där du får det mesta ordnat för dig
  • Tryggheten av att resa med ett danskt företag

 

Vi har helt enkelt tagit hand om det praktiska – allt du behöver göra är att packa din väska och göra dig redo för puderåk!

 

 

 

ÖPPET FÖR ANSÖKNINGAR TILL SÄSONGEN 2024/25!

UPPLEV DITT LIVS VINTER - RESERVERA FÖRE DEN 31 DECEMBER TILL ÅRETS PRIS!

ANSÖK