ALOHA HAWAII

Öst möter Väst på Snowminds stora säsongsavslutning

 

 

 

 

ALOHA HAWAII

När man tänker på paradisöar, kritvita stränder och konstant solsken är det en destination som ofta kommer upp: Hawaii. Långt bort från världens stress ligger denna magiska plats dit människor vallfärdar för att sola, surfa fantastiska vågor, upptäcka vacker natur, dricka fruktiga drinkar ur kokosnötter, snorkla och dyka, simma med sköldpaddor och mycket mer. Det låter nästan för bra för att vara sant – men nu har du chansen att uppleva magin!

 

För första gången någonsin så erbjuder Snowminds dig en once-in-a-lifetime chans att besöka detta paradis tillsammans med dina Snowmindsvänner. Finns det ett bättre sätt att avsluta en säsong som instruktör i Kanada eller Japan, än med en tur till Hawaii? Vi tror inte det och därför hoppas vi att du vill följa med på detta äventyr späckat med vänner, soligt väder, hang loose vibes, vågor och skoj.

 

 

 

 

"Varför Hawaii? Skämtar du?! Det är Hawaii!"

- Brit, Snowminds amerikan och Hawaiiälskare

 

Vad kan jag förvänta mig?

 

Under en vecka i paradiset så får du möjlighet att uppleva ett “aloha state of mind” på riktigt. Mahalo hoa. Gör dig redo att ta in paradisöns goda vibes! Resan går av stapeln efter säsongen, den 16 april till 24 april (kan variera med flyg) från antingen Kanada eller Japan.

 

Du ankommer till Kauai – också känd som “The Garden Island” för sina orörda strander, brist på turister, lummiga regnskogar och berg. De vackra klipporna på Na Pali kusten syns i flera Hollywoodfilmer, till exempel Jurassic Park, och den den 15 km långa Waimea Canyon som går genom den centrala delen av ön kallas “Stilla Havets Grand Canyon”.

 

Den exotiska upplevelsen börjar sekunden du kliver av planet. Efter att du fått ett lokalt välkomnande med ett blomhalsband så tar Snowminds hand om transfern till ett lokalt hostel beläget nära några av Hawaiis bästa stränder. Första kvällen så håller Snowminds en Luau (uttalas loo-ah-oo), det vill säga en traditionell hawaiiansk grillfest med lokal mat, exotiska drinkar och hula hula dans till hawaiiansk musik.

 

Från dag 2 erbjuds en rad olika aktiviteter varje dag. Vi kör på en “det är du som bestämmer” attityd vilket betyder att du själv får välja precis vad du vill göra. Vi vill vara så flexibla som möjligt så att du ska kunna välja det du är sugen på just idag. Åka till stranden, ta en surflektion, snorkla – valet är ditt! Du kan också hyra fyrhjuling och åka genom djungeln, hikea upp för Waimei Canyon, dyka från ett vattenfall ned i en lagun eller till och med hoppa fallskärm. Kauai är en ö full av äventyr och vi på Snowminds är glada att kunna erbjuda detta oförglömliga äventyr!

 

Efter en vecka med äventyr och upplevelser med alla Snowmindsvänner så ordnar vi med transport till flygplatsen. Därifrån kan du flyga hem, tillbaka till Kanada eller Japan, eller någon annanstans i världen. Visst låter det fett?

 

 

 

Vad ingår i resan?

 

 

När du reser med Snowminds så tar vi hand om alla praktikaliteter för att du ska få en säker, prisvärd och smidig resa. På så sätt är allt du behöver göra att packa dina väskor och koncentrera dig på att ha kul med dina kompisar.

 

Denna resa inkluderar följande:

  • Flygbiljetter tur och retur från Vancouver eller Tokyo (vi ordnar med allt kring din säsong och anställning så det är ingen stress med logistiken. Avsluta säsongen med stil och låt oss ta hand om resten!)
  • Transfer till och från flygplatsen till hostel
  • 7 nätters boende nära stränder i världsklass
  • Välkomstfest på hawaiianskt vis med grill, drinkar och hula dans
  • Möjlighet att äventyra – surflektioner, boogie borading, snorkling, vandring, fyrhjuling i djungeln, fallskrämshopp eller något annat du drömmer om
  • Engelsktalande Snowmindsrepresentant närvarande
  • Möjlighet att lägga till prisvärd frukost och middag (tillägg)
  • Möjlighet att resa med vänner i Kanada, USA eller Japan efter resan

 

 

FAQ

 

Denna resa är planerad av Snowmindsinstruktörer för  Snowmindsinstruktörer. Därför kommer allt vara anpassat efter dina preferenser. Med denna one-of-a-kind resa så kan du både checka av alla dina jobbåtaganden i Japan eller Kanada och komma iväg till ett tropisk paradis. Denna resa är gjord för att ge alla möjligheten att delta. Packa ned badkläder och solskyddsfaktor så fixar vi resten!

 

Här är svar på  några frågor som kanske kan komma upp:

Hur fungerar detta med min anställning på skidskolan i Kanada eller Japan?

Bra fråga! Vi har valt dessa datum för att säkerställa att du hinner avsluta din anställning och kanske till och med ha tid att resa runt lite med din säsongskompisar innan avresa för denna episka säsongsavlsutningsextravaganza! Med andra ord så har vi planerat resan för att passa dina planer och åtanganden som Snowmindsinstruktör och du behöver inte stressa över någonting. Allt är löst!

Hur fungerar det med betalning?

Vi vill vara så flexibla som möjligt för att så många som möjligt ska ha möjlighet att följa med på resan. Därför behöver du endast betala 3000SEK i deposition när du anmäler dig (dessa betalas ej tillbaka). du har sedan till 15 Januari, 2019 att betala resten av priset. Det betyder att det finns gott om tid att spara ihop pengar och sätta bidrag till resan högst upp på önskelistan i jul!

Pris

Course Icon Snowminds säsongsavslutning på Hawaii

Course Icon Deposition: 3000 SEK | Totalt pris: 13.950 SEK från Kanada | 17.950 SEK från Japan

Course Icon 8 resedagar

Course Icon Kauai, Hawaii, USA

Course Icon 16/04/2019 - 24/04/2019

Ansök

Reservera din plats på din Snowmindsprofil

Nästa online infomöte den 17 april

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl