7 dagars skidresa till Japan

Skid- och storstadsresa med kvalité

Vad är inkluderat?

Ska din skidresa handla om mer än episk skidåkning i världens bästa snö? Då rekommenderar vi att du kombinerar din skidresa med en storstadsresa.  Kanske reser du med en partner som inte är lika kär i skidåkning som dig själv, eller kanske vill du utnyttja att du har åkt på en lång resa till andra sidan jorden och därmed vill uppleva ännu mer? Kanske har du alltid drömt om att uppleva Tokyo’s pulserande stadsliv? Möjligheterna är många, men vi är helt säkra på att en resa till en storstad i Japan kommer vara värt det! Hos Snowminds hjälper vi dig med att arrangera allt det praktiska, så att du kan få en upplevelse du inte kommer glömma.

Följande är inkluderat i resepaketet:

  • Flyg tur/retur
  • Transfer t/r från den lokala flygplatsen till destinationen
  • 7 nätter på ett 3-4-stjärnigt lodge eller hotel inkl. frukost
  • 6 dagars liftkort
  • 2 nätter i den närmaste storstaden på ett 3-4-stjärnigt hotell
  • Skidbagage inkluderat i biljetten
  • Möjlighet att hyra skidutrustning

Flyg och lokal transport

Vi arrangerar din flygresa så att du ankommer till din destination på ett bekvämt sätt. Rutten inkluderar 1+ stopp och du kan förvänta dig en total restid på över 12 timmar. Låt dock inte den långa resan avskräcka dig – vi lovar att flygresan är värt det! Din flygbiljett inkluderar alltid 20-23 kg bagage + skidbagage, så att du är säker på att du får med dina skidor om du önskar det.

När du ankommer till den lokala flygplatsen ska du med en transfer buss vidare till din slutliga skiddestination. Bussresans längd varierar från destination till destination.

Boende

På din skiddestination kommer du att bo på ett 4-stjärnigt lodge eller hotell med 7 övernattningar. Boendet kommer att vara centralt beläget i byn i förhållande till liftarna och du kommer att få frukost inkluderat. Boendet kommer att vara utrustat med allt vad vi anser som basala nödvändigheter under en veckas skidsemester, och det kommer givetvis att finnas hjälp att hämta hos boendets personal om det behövs.

Efter 6 dagar med skidåkning i världens bästa pudersnö kan du se fram emot att resan ännu inte är slut! Vi ser till att du får lokal transport från skiddestinationen till den närmsta storstaden, så att det enda du behöver tänka på är att packa väskorna och mötas upp för avresa. Du kommer att bo på ett 3-4 stjärnigt hotell beläget centralt i staden med frukost inkluderat. Om du har specifika önskemål, meddela oss här.

Liftkort

Paketet inkluderar 6 dagars liftkort till hela skidområdet.

ÖPPET FÖR ANSÖKNINGAR TILL SÄSONGEN 2024/25!

UPPLEV DITT LIVS VINTER - RESERVERA FÖRE DEN 31 DECEMBER TILL ÅRETS PRIS!

ANSÖK