7 dagars skidresa till Japan

Extraordinär skidupplevelse

7 dagars skidresa till Japan – Vad är inkluderat?

Drömmer du om en skidresa där ditt enda fokus är vilken tid du ska vara i backen och vilka pister du ska ta vilken dag? Då har du kommit rätt! Vi hjälper med att arrangera allt det praktiska i samband med din skidresa så det enda du behöver tänka på är om du har fått med dig alla skidkläder.

  • Flyg tur- och retur
  • Transfer t/r från den lokala flygplatsen till destinationen
  • 7 nätter på ett 3-stjärnigt hotell eller lodge
  • 6 dagars liftkort
  • Möjlighet att hyra utrustning

 

Skidområdena i Japan

I Japan, eller JaPOW som det också kallas, hittar du de skidresort med mest snöfall i hela världen. På den nordliga ön Hokkaido ligger det några olika skidområden runt den aktiva vulkanen Mt.Yotei, som reser sig i horisonten. De japanska skidområdena är också generellt inte lika välbesökta som Alperna, vilket gör att det nästan aldrig är kö till liftarna.

Det finns oändliga möjligheter för en oförglömlig skidresa till Japan, både på och utanför pisten. Pisterna är inte lika branta som i Alperna, vilket gör att de mindre erfarna åkarna har bra möjligheter för att prova på pudersnön i offpisten.

Flyg och lokal transport

Vi arrangerar din flygresa så att du ankommer till din destination på ett bekvämt sätt. Rutten inkluderar 1+ stopp längs vägen och du resan tar minst 12 timmar, ibland mer. Låt däremot inte den långa resan avskräcka dig – vi lovar att det är värt resan! Din flygresa inkluderar alltid en resväska och ett skidbagage, så du kan vara säker på att all din utrustning kommer med.

När du ankommer på den lokala flygplatsen ska du ta en transfer vidare till din slutliga destination. Transferns längd varierar från destination till destination.

Boende

Vi tar hand om allt praktiskt vad gäller boendet och ser till så att du får 7 nätter på ett 3-stjärnigt hotell eller lodge på din destination. Boendet kommer att vara centralt placerat i byn i förhållande till liftarna och standarden är komfortabel. Boendet kommer att vara utrustat med allt vi anser vara de nödvändigheter som behövs för en veckas skidsemester. Baserat på dina önskemål till kvalité och pris hittar vi bästa möjliga boende för dig. Om du önskar att t.ex inkludera frukost i priset eller liknande så arrangerar vi gärna detta för dig. Har du några frågor kring detta är du välkommen att kontakta oss.

Liftkort

Resplanen inkluderar 6 dagars liftkort till hela skidområdet.

Program för resan

Dag 1-2: Avresa från Sverige

Din resa startar i Sverige, där du kommer att flyga till Sapporo flygplats som ligger på den nordliga ön Hokkaido, med ankomst dagen efter.

På flygplatsen tar ni er till transfer center, som kommer att ta er till eran destination. Beroende på vilken destination tar det mellan 1-3 timmar.

Om du gärna vill spendera tid i Tokyo eller Kyoto innan resan mot skidområdet, så kan vi skräddarsy detta till dig efter dina önskemål. Samma gäller antalet dagar du vill åka skidor på din destination. Kontakta oss för närmare detaljer här.

Vid ankomst på din destination är det bara att njuta av resan och se fram emot nästa dag när du beger dig ut i backen.

Dag 3-8: Skidåkning och avslappning

Nu är det äntligen dags att komma ut i backen. Härifrån är det bara att njuta av skidområdet och allt vad det har att erbjuda. I Japan får du möjlighet att byta ut pommes mot nudlar och sushi. Efter en lång dag på pisten är det bara att gå till aprés baren och njuta av en god dryck medan ni pratar om dagens upplevelser.

När mörkret faller på kan du passa på att gå runt i de mysiga resorten och uppleva den fantastiska japanska kulturen och stämningen – som alltid kännetecknas vid deras vänliga välkomnande. Du kan läsa mer om våra skidresort i Japan här.

Dag 9: Hemresa

Nu har din skidresa nått sitt slut och du kommer att få transfer tillbaka till flygplatsen, och sedan flyger du hem och landar på dag 9. Vi kan lova att du redan under hemresan överväger när du ska åka tillbaka till Japan.

ÖPPET FÖR ANSÖKNINGAR TILL SÄSONGEN 2024/25!

UPPLEV DITT LIVS VINTER - RESERVERA FÖRE DEN 31 DECEMBER TILL ÅRETS PRIS!

ANSÖK