Skidresa till Kiroro

Glöm inte att packa med snorkeln!

Skidresa till Kiroro – ta reda på hur 21 meter snö ser ut

Omgivet av bergen i Yoiochi distriktet är Kiroro skidområdet placerat på Japans nordö, Hokkaido. Orört och folktomt bjuder Kiroro på snö i världsklass och blir ofta refererat till som Japans dolda pärla.

Skidområdet Kiroro får i genomsnitt 21 meter snö per år, vilket betyder att det ligger i topp för mest snöfall i Japan! Det är därför inte konstigt att snöhungriga skid- och snowboardare från hela världen flockas för att uppleva det kända jaPOW.

Högsta höjd

Lägsta höjd 570 m

Pistkilometer

Blå pister: 8,6km
Röda pister: 10,6km
Svarta pister: 10,8km
Antal pister i allt: 36

Liftar

Sittliftar: 8
Gondol: 1

Skidområdet

Skidområdet Kiroro är fördelat på två berg och med en bra fördelning på blåa, röda och svarta pister för åkare på alla nivåer. Med 22 markerade pister och 14 offpist nedfarter finns det något för alla. Den längst pisten i området sträcker sig över 4 km i området och med 9 liftar är det enkel åtkomst till offpisten. Utöver det så gör de anställda ett bra jobb när det kommer till att hålla lifterna kö-fria och pisterna välpistade. Generellt är Kiroro känt för sin vänliga och glada personal som alla pratar engelska.

Se Kiroros pistkarta här. 

Skidskolan

Kiroro International Snow Academy erbjuder uteslutande privatlektioner så att instruktörerna har fullt fokus på dig! Du bestämmer helt själv vilken terräng och vart ni ska åka så det gör undervisningen flexibel och kan enkelt anpassas till dina behov. Skidskolan erbjuder undervisning till alla nivåer och det spelar ingen roll om du är barn, vuxen, skidåkare eller snowboardåkare. Skidskolans internationella miljö hjälper till att skapa bra ramar som präglar ett välfungerande ställe där alla trivs.

Livet i byn

Skid- och snowboardåkning är långt ifrån de enda anledningarna att besöka Kiroro. Efter liftarna tänger bjuder Kiroro möjlighet för att åka kälke, tube i Snow Parken åka Segway i snön och mycket mer!

En skidresa till Kiroro är utöver den fantastiska skidåkningen också en resa där man äter gott. Kiroros många restauranger bjuder på ett deluxe cuisine, där mat standarden är väsentligt högre än andra japanska skidområden.

Det finns naturligtvis också plats för avslappning och vi menar att ingen skidresa till Japan är fulländad utan den ultimata formen av avslappning – nämligen en tur i den traditionella Onsen. I Kiroro finns både inomhus- och utomhus Onsen, såväl som traditionella pooler och möjligheten att gå på spa.

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig