Integritetspolicy

Snowminds integritetspolicy

 

Uppdaterad 23.e maj, 2018

 

I. Introduktion

 

För Snowminds ApS är det viktigt att vi på ett korrekt sätt inhämtar, hanterar och skyddar din personuppgifter. Din integritet är viktig för oss, så vi ber dig vänligen ta dig tiden att läsa vår uppdaterade integritetspolicy, vilken tydligt förklarar:

 

  • Vilken typ av personuppgifter vi samlar in och varför vi gör detta.
  • Vilka rättigheter du har för att få åtkomst, uppdatera eller radera dina personuppgifter.
  • När och hur vi delar denna information med våra partners.

 

Vi har försökt att hålla vår uppdaterade integritetspolicy så enkel och konkret som möjligt, men om du har frågor eller vill ha förtydligande ber vi dig vänligen kontakta oss på [email protected]

 

II. Hantering och användning av personuppgifter

 

(1) När samlar vi in personuppgifter

När du gör ett köp eller en anmälan (e.x en utbildning eller resa) hos Snowminds ApS, bes du fylla i ett antal personuppgifter, inklusive, men inte begränsat till:

  • Ditt namn
  • Din address
  • Din mailaddress
  • Ditt Skype- ID
  • Ditt telefonnummer
  • Din betalningsinformation

 

Som uppföljning på ditt köp av en resa kommer vi eventuellt också samla in följande information, om nödvändigt:

 

  • Hälsorelaterad information, inklusive tidigare och nuvarande skador
  • Datum och plats för utresa och återresa (inklusive flygplats, buss stop osv.)
  • Speciella önskemål i relation till din resa, inklusive specialmat eller andra saker under din resa
  • Personlig historia relaterad till skid- och eller snowboardåkning
  • CV, inklusive utbildning och språkkompetenser, undervisningserfarenhet och så vidare.
  • Personliga kontaktupplysningar (namn, relation till dig och telefonnummer) för dina närmaste anhöriga
  • Passnummer och utställnings/ utlöpsdatum
  • Personligt foto
  • Klädstorlek
  • Skostorlek

 

Dessutom samlar våra system automatisk in följande information:

 

  • IP address och browser information
  • Information om ditt webbläsarbeteende när du besöker vår hemsida
  • Information om emails och annan digital kommunikation som vi skickar till dig som du öppnar, inklusive de länkar du klickar på

 

(2) Användning av Cookies

Snowminds ApS använder sig av cookies för att kunna ge oss möjligheten att ge dig en effektiv och god service. Vi använder också cookies för att analysera besök på vår hemsida och bättre rikta vår marknadsföring och våra kommunikationsaktiviteter för att skapa större relevans för användarna.
En cookie är en liten textfil och det finns flera typer:

 

  1. (Temporära) Sessionscookies : Dessa registrerar den elektroniska konversation som du har med Snowminds ApS hemsida och påminner hemsidan om var du befann dig under denna konversation. Sessionscookies används uteslutande för att hemsidan ska fungera och det är inte möjligt att identifiera dina personuppgifter.

 

2. Permanenta cookies: Många hemsidor använder också permanenta cookies. Dessa lagrar ett nummer på din hårddisk, vilket är möjligt att se om du tittar på din webbläsares cookies installation. De blir på din hårddisk under en längre period och varje gång du besöker Snowminds ApS hemsida skickar de en kopia till Snowminds Aps, vilket ger oss möjligheten att identifiera dig mellan dina besök. Dessa permanenta cookies är inte nödvändiga för att hemsidan ska fungera, men de tillåter en bättre upplevelse när du besöker vår hemsida. Vi lagrar inga personuppgifter i dessa cookies, endast ett unik nummer som identifierar dig för oss.

 

(3) Användning av data

Snowminds ApS använder dina personuppgifter endast i den utsträckning det är nödvändigt för våra kundrelationer. Vi tar dina personuppgifter mycket seriöst och använder informationen för att kunna uppfylla våra kontrakt och erbjuda bättre kundservice. Mer specifikt, använder vi dina personuppgifter som vi samlar in för att hantera ditt köp och utföra vår del av avtalet. Vi kan också använda dina personuppgifter för att leverera framtida produkter, assistera med din visumansökan, reseförsäkring, kundlistor, fakturering, marknadsföring, kundundersökningar, nyhetsbrev, online bloggar, online chat system och intern statistik. All statistik och analys kommer företas i ett anonymiserat och sammanställt format och kommer därför inte innehålla några personligen identifierbara upplysningar.

Vänligen notera: Snowminds Aps fattar inga beslut baserat på automatisk behandling av personuppgifter, inklusive profilering. Vi ber dig därför uppdatera oss om det sker några ändringar i dina personuppgifter så att vi kan säkerställa att din information är korrekt. Om du har skapat en personlig profil hos Snowminds ApS ber vi dig vänligen företa sådana uppdateringar genom vårt online profilsystem. Du kommer mottaga en personlig säker länk till din personliga profil. Det är ditt ansvar att skydda denna länk på samma sätt som ett privat lösenord.

 

III. Samtycke

 

(1) Rättslig grun för dataanvändning

Snowminds ApS hanterar dina personuppgifter baserat på de följande rättsliga grunderna: 1 Uttryckligt samtycke från individen, 2 För fullgörande av kontrakt eller köp, 3 Överensstämmelse med alla rättsliga skyldigheter, 4 Legitimt intresse av datainehavaren, 5 För skydd av individens vitala interesse.

 

(2) Samtycke för marknadsföringsändamål

Om du har kryssat i rutan om att du samtycker till att vi får skicka nyhetsbrev till dig, kan du förvänta att vi lagrar din email adress och information om tidigare köp tills det inte längre är relevant. I praktiken tills du informerar oss om att du inte längre önskar mottaga mails från oss.

Du kan alltid dra tillbaka till samtycke. För att göra detta kan du klicka på “Avregistrera” länken i botten på våra mail, eller kontakta oss på [email protected]. Vänligen informera oss om att du då inte längre önskar mottaga våra nyhetsbrev eller andra erbjudanden och vi kommer omedelbart ta bort dig från vår maillista.

 

(3) Samtycke till Snowminds Ski Club/ Snowmids Ski Community

Som en del av våra kurspaket erbjuder Snowmind ApS ett förnybart medlemskap i Snowminds Ski Club, en grupp bestående av nya och gamla Snowminds instruktörer. Medlemskapet inkluderar inbjudan till Snowminds event, aktiviteter och speciella möjligheter såsom den årliga Snowminds Reunion Festen. För detta föremålet kommer Snowminds lagra ditt namn, mail, telefonnummer, skidskola/destination (från tidigare resor) och kurs år.

 

(4) Samtycke för att dela information med vår företagsgrupp och byte av ägarskap

Snowminds ApS (Organisationsnummer# DK34621950) är ett medlemsbolag och dotterbolag till Snowmondo Group ApS. Som sådan kan vi dela information med vår företagsgrupp och om Snowminds ApS själv (eller delar av deras företag, inklusive Snowmondo Group) säljs eller på annat sätt byter ägarkontroll, kommer ägarna då få åtkomst till dina personuppgifter för användnings som påvisats i Section II.

 

IV. Data säkerhet

 

Vi hanterar alltid dina personuppgifter på ett säkert och konfidentiellt sätt i enlighet med gällande lagar, inklusive integritetspolicy och personuppgiftslagen. Dina uppgifter kommer uteslutande användas för relevanta syften och kommer raderas när detta syfte uppfyllts eller inte längre är relevant.

 

(1) Tillstånd att överföra information internt

Snowminds ApS använder också tredje part när detta är nödvändigt för att leverera en kvalitativ produkt. Framförallt använder vi tredje part för att hantera din betalningsinformation och för att hantera dina köp. Som krävt enligt lag har vi ingått datahanterings avtal (DPA) med dessa företag, som är till för att se till att de följer de applicerbara reglerna för skydd av dina personuppgifter.

 

(2) Tillstånd att överföra information till externa partners

Genom att företa köp hos Snowminds ApS, samtycker du till att vi på ett säkert sätt får överföra personuppgifterna nämnda nedan till våra partners för de ska kunna assistera oss i att slutföra din resa:

 

  • Namn
  • Telefonnummer
  • Mailadress
  • Födelsedatum
  • Flyg- Ankomst/ Avreseflygplats
  • Datum för avresa/ återresa
  • Speciella önskemål om mat
  • Passnummer – Utställnings/utlöpsdatum om nödvändig
  • Tidigare erfarenheter relevanta för jobb placering

 

Generellt kan vi överföra dina informationen till våra externa partners för att boka flyg, buss och hotell, samordning med resebyråer, bland andra tjänster. Dessutom kommer denna information delas med våra partners (skidkolor, skiduthyrning, etc) om du har blivit erbjuden ett jobb hos en av våra partners. Listan på personuppgifter ovan är inte uttömmande och kan i vissa tillfällen innehålla annan information när detta är nödvändigt för att uppfylla avtalet.

 

(3) Överföring av information utanför den europeiska unionen (EU)

På grund av vår verksamhet kan Snowminds ApS behöva arbeta med externa partners utanför EU för att kunna leverera våra tjänster. Utan möjligheten att arbeta med dessa externa partners skulle vi inte kunna uppfylla avtalen och inte kunna erbjuda samma möjligheter utomlands. I många fall är dataskydds lagarna mindre omfattande jämfört med EU standard. När det är möjligt kommer Snowminds ApS överföra all information på grundval av rekommendationerna från Europeiska Kommissionen. I de tillfällen då det inte är möjligt att följa de ovanstående rekommendationerna kommer Snowminds ApS överföra informationen i enlighet med den reglerande dataskyddslagstiftningen artikel 49, 1( b) på grund av kontraktet mellan dig och Snowminds ApS (dvs i relation till köpet av en resa). Det är därför viktigt att du förstår att i vissa tillfällen när din information överförs till våra externa partners utanför EU, kommer dina personuppgifter inte ha samma rättsliga skydd som tillhandahålls av EU länder.

 

V. Information, Invändning, Modifiering, Dataportabilitet och Radering

 

Du kan alltid kontakta oss och få svar på vilken typ av personuppgifter som för närvarande hålls av av oss. Detta kan enkelt göras genom att kontakta oss på följande adress:

 

Snowminds ApS
Organisationsnummer: DK34621950
Refshalevej 163 A
Etage 1, 1432 Köpenhamn, Danmark
Direkt telefonnummer 040-606 0872
Email: [email protected]

 

Om det är några fel i dina personuppgifter kan du alltid be om att få denna information rättad. Du har också rätten att få alla dina personuppgifter i ett gemensamt format (dvs dataportabilitet). I vilket fall, om du antingen vill ändra din information eller få dina personuppgifter i ett gemensamt format, är du alltid välkommen att kontakta oss på [email protected]

Om du inte längre önskar att vi använder dina personuppgifter, eller föredrar att vi begränsar hanteringen av dina personuppgifter kan du alltid kontakta oss på den ovanstående mailadressen. Dina personuppgifter (undantaget din mailadress om du har givit ditt samtycke till mottagande av nyhetsbrev och andra erbjudanden) kommer raderas efter ungefär 5 år, om du inte har samtyckt till något annat.

Om du vill ta tillbaka ditt samtycke till behandlingen av din mailadress (så vi kan skicka nyhetsbrev och relevanta erbjudanden) kan detta alltid enkelt göras genom att klicka på “Avregistrerings” länken i botten på våra mails.

 

Klagomål

Om du önskar klaga på vår hantering av dina personuppgifter kan du kontakta:

Data Protection Agency
Borgergade 28.5.
1300 Köpenhamn
Telefon: 0045 33 19 32 00
Email: [email protected]

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl