Bli skidinstruktör i Fiss-Ladis

Ett paradis i Alperna

Bli skidinstruktör i Fiss-Ladis

Fiss-Ladis är ett sotrt område och ett riktigt skid-sportställe där det finns något för alla! Området är sammankopplat med Serfaus och med det har man möjlighet att åka på hela 214 kilometer pister. Det vill säga att det finns gott om pister och omväxling för en hel vinter! Utöver det finns även sju stycken Fun parks, 10 olika freeride områden och en så kallad Fun Slope. Allt är sammansatt med 67 liftar och nu har du chansen att åka på säsong och bli skidinstruktör i Fiss-Ladis.

 

Området är roligt för de små! Fiss-Ladis är ett av de mest barnvänliga områdena i hela Österrike. Fiss-Ladisha det största “kinderland” i hela regionen, som gör det möjligt för en instruktör att undervisa barn. Utöver det har området en pist som är designat just för barn vilket gör det enklare att undervisa, när man kan ha fullt fokus på sina elever och vad som händer under lektionen.

Generellt har området många faciliteter att utforska under säsongen. Fiss-Ladis har något för alla, unga som gamla! Allt från skidåkning mellan träden till skidåkning på höjderna (bokstavligt talat) – det finns något för alla smaker!

Livet som instruktör

Är du redo för vinteräventyret i ett av Tirols charmigaste destinationer, så är Fiss-Ladis stället för dig. Fiss-Ladis ligger i hjärtat av Tirol och du kommer under loppet av vintern uppleva en variation på pister, möjlighet för rodel, kvällsåkning och mycket mer. Du kommer att arbeta på en internationell skidskola med över 170 skid- och snowboardinstruktörer, som kommer från hela Europa till ett skidområde som är perfekt designat för barnundervisning. På din fritid kommer du ha möjlighet att åka mellan de tre byerna Serfaus, Fiss och Ladis som bjuder på Fun Park, många kilometer pist, bra restauranger och mysiga stugor på berget. När dagen i backen är slut så vallfärdar folk till den välkända Hexenalm för att uppleva en klassisk aprés. Med fler än 300 skid- och snowboardinstruktörer på skidskolan finns alla möjligheter att möta många kända ansikten för en öl eller två. Med de höga höjderna är man garanterad härliga snöförhållanden och som instruktör är du garanterad några grymma upplevelser i loppet av säsongen!

Fakta

  • 214 km pister
  • Höjdmeter: från 1.200 m till 2.820 m
  • 67 liftar
  • En del av skidområdet Serfaus-Fiss-Ladis
  • Snögaranti till våren
  • Nightflow varje tisdag under säsongen

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig