Camps och utvecklingskurser

Utveckla din skidåkning

Camps och utvecklingskurser

 

Så länge du inte är Hansi Hinterseer, så finns det alltid plats för förbättring! Därför har vi skapat skräddarsydda instruktörskurser för att optimera dina färdigheter på skidor eller snowboard. Vi har skid- och snowboard camps för alla åldrar och nivåer, där t.ex vår Basic Camp i Österrike för nybörjare är det perfekta sättet att få en unik start på skidkarriären. För dig som har åkt mer och kanske redan är utbildad instruktör är vår Offpist Camp valet för dig för att ta din åkning till nästa nivå. Du kan också gå från nybörjare till certifierad instruktör med vår 5 veckors skidinstruktörskurs för nybörjare, eller bli kungen av backcountryt med en offpist kurs i Kanada. Det finns något för alla, valet är ditt!

 

 

 

 

Camps och förberedningskurser skräddarsytt för dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert, har vi skräddarsytt kurser för att ge dig en rolig och utvecklande skid- eller snowboardupplevelse. Våra mest populära kurser i Österrike sträcker sig över en, två, eller tre veckor där du tillsammans med andra skid- eller snowboardentusiaster får undervisning av våra duktiga tränare med fokus på att utveckla din egna åkning och ha roligt! Du kan delta på våra camps om du vill få en grym och utvecklande skidresa, eller använda den till att finslipa din teknik inför en eventuell instruktörsutbildning.

 

"På våra camps tar vi alltid i utgångsläget deltagarens existerande nivå och undervisar på skidor eller snowboard med det primära målet att utvecklas och ha roligt!"

- Thijs, Snowminds instruktör

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig