Australien

Arbeta som skidlärare Down Under

Destinationen

 

 

Australien är något helt annorlunda från Sverige, det är en av sakerna som är så spännande med detta jätteland “down under”. Som skidlärare kommer du inte bara uppleva detta tropiska paradis som du är van vid att föreställa dig det, men istället byts stränder och vilda kängurus ut mot snöklädda bergstoppar. Därför är vi så glada att kunna erbjuda dig en grym kombination Snö+ Surf= Det perfekta livet i Australien

 

 

 

 

Bergen

 

Även om Australien är mest känt för sina stränder och sitt vilda djurliv så kan man åka skidor i tre av staterna. De mest kända områdena är Perisher och Thredbo, områden som kommer fascinera även de mer beresta åkarna. Här har världsmästare och olympiska guldmedaljörer såsom Torah Birght och Nate Johnstone sin hemmabas så det finns åkning även för den erfarne. Kombinationen av berg på över 2000 meter och den välkomnande Aussie kulturen gör en säsong här nere till en upplevelse för livet!

 

 

Skid- och snowboardlärarlivet

 

Australiensare är verkligen några av de mest laid back och trevliga människor som går att finna. Ibland verkar det som om de inte har ett enda problem att tänka på. Kanske inte så konstigt när det de ska välja mellan om morgonen är om de ska ut och surfa eller åka skidor. Låter inte helt fel, eller hur? I motsats till de större städerna så består skidområdena av mysiga bergsbyar med moderna liftar, högklassiga snökanoner och välpreparerade pister.

 

Ett stort plus med Australien och det södra halvklotet  är den omvända säsongen. Precis som i Argentina och Nya Zeeland har de sin vinter medan vi i Sverige har sommar. Det betyder att Australien ger dig möjlighet att leva drömmen med en “never ending” vintersäsong.

 

 

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig