Bli skidinstruktör i Frankrike

En av de mest ikoniska skidorterna i världen - En unik möjlighet för en säsong i Frankrike

BLI SKIDINSTRUKTÖR I FRANKRIKE

Om du säger skidåkning i Frankrike, så säger du skidåkning i Tiges. Tignes är en av de största och mest utvecklade skidorterna i Frankrike, om inte världen. Med över 300 km backar, fantastisk freeride terräng och en livlig by är det ett drömmål för alla som är passionerade för snö och skidåkning – och nu har du chansen att bli skidinstruktör i Frankrike med Snowminds!

Med Snowminds kurs i Tignes får du ett unik möjlighet att tillbringa din första säsong i mitten av en av de bästa skidorterna i Alperna. Det kombinerar ett omfattande utbildningsprogram för skidinstruktörer, med freeride- och freestyle-träning under en säsong där du kommer att utveckla din undervisning och färdigheter i snön mer än du någonsin kunde föreställa dig. Åh, och nämnde vi att Tignes är direkt kopplat till det legendariska Val-d’Isère? Jag tror inte att vi gjorde det, men det är det!

EN VINTER I FRANKRIKE

Att tillbringa hela säsongen i ett skidområde som Tignes ger dig möjlighet att få en upplevelse för livet. Som en del av kursen får du ett liftkort för hela säsongen, boende för hela vintern i centrala Tignes, cirka 300 timmars träning bestående av videoanalys, skidutveckling, freeride-träning från en tidigare Freeride World Tour-konkurrent, Freestyle-träning från en tidigare FIS World Cup Freestyle Skier, Race-utbildning, nivå 1 och 2 BASI-instruktörskvalifikationer och mycket mer. Kortfattat; med komfort i våra mycket erfarna tränare garanterar vi att detta blir ditt livs mest utvecklande skidupplevelse packad med high fives och skratt!

Programmet pågår under hela säsongen och kombinerar träningen med gott om tid för freeskiing. Det är en unik möjlighet att förbättra din skidåkning och lyfta den till en nivå som du bara kunde ha drömt om.

LIVET PÅ SÄSONG

Med all rätt är Frankrike en av de mest eftertraktade skiddestinationerna för både nya och erfarna skidinstruktörer. Tignes är internationellt känt, vilket innebär att det har en mycket internationell atmosfär. Det välkomnar gäster från hela världen, och det märks i stadens vardagsliv.

Skidorten erbjuder ett brett utbud av pist- och offpistemöjligheter. Det innebär att du kan tillbringa din dag med att fokusera på precis det du gillar, och du har möjlighet att förbättra dig själv och ditt skidnivå så mycket som möjligt.

Tignes by är livlig. Det finns ett stort utbud av barer, restauranger och massor av aktiviteter på kvällen. Det är vad vi skulle kalla en social stad där du kan kombinera ett innehållsrikt socialt liv med perfekt skidåkning.

"När jag för första gången åkte till Tignes 2010 så var jag positivt överraskad av de oändliga möjligheterna för både pist- och offpiståkning. Det är inte för inget det är en sann skid-mecka och att några av världens bästa instruktörer kommer tillbaka år efter år."

- Christoffer Vorre, grundare av Snowminds

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig