FAQ

Ofta ställda frågor

Om oss

 

Vilka är Team Snowminds?

Vi är ett ungt team som består av erfarna skidinstruktörer, där det alltid är nära till skratt och nya idéer är alltid välkomna. Vi älskar vårt jobb, vi älskar våra instruktörer och är alltid redo att välkomna nya människor till Snowmindsfamiljen! Hela Snowminds teamet arbetar för samma sak: att sprida vidare den oförglömliga upplevelsen som vi alla har haft på säsonger! Vi vet att du kan njuta till fullo av din upplevelse om du känner dig trygg och inte behöver tänka på det praktiska. Därför är vår främsta uppgift att stötta dig både innan, under och efter din säsong där det viktigaste för oss är en trygghet, sammanhållning och upplevelser för livet!  Du kan läsa mer om Snowminds Teamet här.

Varför ska jag välja att resa med Snowminds?

Från dag ett har vi haft samma mål med allt vi har gjort: att dela vår passion och skapa unika upplevelser för likasinnade skid- och snowboard entusiaster runt omkring i världen.  Samtidigt försöker vi att ge våra instruktörer alla verktyg de behöver så att de är så förberedda som möjligt att genomföra en instruktörskurs och därefter stå på egna ben hos en utländsk arbetsgivare. För att stötta dig på den här resan kan vi stolt säga att du inte kommer att hitta ett mer kompetent, erfaret och framför allt passionerat team till att hjälpa dig än Snowminds teamet. Det är stora ord, men vi garanterar att göra “whatever it takes” för att leva upp till det!

Vad gör vi på Snowminds för att säkra trygghet före, under och efter säsongen?

Vi kommer att göra allt för att hjälpa dig både före, under och efter din vintersäsong, så att den kan bli ett minne för livet! Hos oss är du inte en i mängden, du är en människa, en instruktör och vårt mål och önskan är att ge dig en unik upplevelse som instruktör som du kan se tillbaka på med glädje hela livet. Det är det Snowminds handlar om. Passion för skid- och snowboardåkning. Passion för människor. Passion för dig. Du kommer innan avresa att bli en del av vår Facebookgrupp, få förberedningsmaterial, få tilldelat en mentor och bli inbjuden till vårt kick off event, där vi gör dig så redo som möjligt inför säsongen. Under säsongen kommer håller vi bland annat i Team events där vi möts igen och har roligt tillsammans. Efter säsongen håller vi reunionfest och du kommer att bli en del av ett Snowminds community med många erbjudanden att ta del av. Kort sagt är vi med HELA VÄGEN och du är alltid välkommen att kontakta oss eller bara komma förbi på kontoret och ta en kopp kaffe 🙂

Vad säger våra tidigare instruktörer om sin säsong med Snowminds?

Du kan läsa allt om vad våra instruktörer har att säga om deras resor med Snowminds och deras säsong på vår Snowminds blogg. Du kan också läsa rekommendationer på vår Facebook sida. Om det är något speciellt du vill höra om, så kan vi alltid sätta dig i kontakt med en tidigare instruktör som kan berätta mycket mer. Så det är bara att säga till!

Kan jag kontakta er om jag har några frågor eller funderingar?

Om du inte har fått svar på alla dina frågor i vår FAQ så är du mer än välkommen att kontakta oss. Det kan du göra på chatten här på vår hemsida, ringa oss på 040 – 606 08 72 eller skicka ett mail till [email protected].

 

Generella frågor

 

Hur duktig måste jag vara på att åka skidor/snowboard?

Först och främst så har vi en otroligt hög procent som klarar kursen (mer än 90% av våra kursdeltagare klarar sin examen). Om man inte klarar det kan det bero på ens skid-/ snowboardnivå, språknivå eller så kanske man helt enkelt har en dålig dag, och det kan hända vem som helst. Vi har deltagare som har åkt allt från 2 till 20+ veckor och det är svårt att säga exakt hur hög nivån ska vara. Om du har åkt t.ex 3 veckor, så rekommenderar vi att du tar en längre kurs så att du får den optimala träningen innan utbildningen och examen. Om du har mycket erfarenhet och har åkt t.ex 20+ veckor så kan man självklart utveckla och förbättra sin åkning. Vi arbetar alltid efter individens utgångspunkt och strävar efter att man ska kunna lära sig och utvecklas oavsett nivå för att “become the best you can be”.

Vad betyder jobbgaranti?

Jobbgarantin får man förutsatt att man klarar sin kurs, vilket cirka 90% av våra kursdeltagare gör. Om du har haft en dålig dag och inte klarar dina tester, men har gjort allt du har kunnat så kommer vi att göra allt vi kan för att säkra dig ett jobb ändå, så att du kan få en bra säsong. Möjligheterna och konsekvenserna av en icke avklarad examen beror också sedan på vilken skidskola man kommer att arbeta på och vilket land du är i. Är du utbildad i Österrike så kommer det att finnas möjlighet att ta testerna igen under säsongens gång. Vi är stolta när vi säger att vi aldrig har hamnat i en situation där vi inte har kunnat hjälpa med ett jobb efter en eventuell icke godkänd kurs!

 

Skidskolan kommer att ge dig anställningsvillkor som finns på kontraktet. Anställningsvillkoren såsom arbetstid, lön, boende, liftkort och försäkring kan variera från skidskola till skidskola och det är endast skidskolan, och inte Snowminds, som bestämmer riktlinjerna för detta.

Hur gammal måste jag vara?

Du ska minimum vara 18 år för att vara med på våra kurser. Majoriteten av våra instruktörer är i åldrarna 18-26. Vi har också varje år personer som är äldre än så också men som inte har hunnit uppleva instruktörsdrömmen, och de tar vi såklart ALLTID varmt emot!

Kan jag åka med en vän eller partner?

Ja, det kan du. Vi har varje år flera som gärna vill ha samma destination med sina kompisar eller partners och vi gör så gott vi kan för att detta ska gå igenom. Vi lägger mycket vikt i att man ska matcha med rätt skidskola och för att man då ska kunna komma till samma destination krävs det såklart att båda personer är en bra match med skidskolan. Detta brukar däremot inte vara ett problem så länge man är ute i god tid. Kontakta oss om du önskar att resa tillsammans med din kompis eller partner.

Vad ska jag ha med för utrustning?

Vi rekommenderar att du har din egen utrustning med både under kursen och säsongen. Dina pjäxor/ boots kommer att sitta på dina fötter dagarna i ända och det är därför värt att investera i. Skidskolan kommer att ge dig en uniform som du använder under arbetstid. Som utgångspunkt så får du endast använda denna när du faktiskt arbetar, därför ska du även ha med egna skidkläder att använda på din fritid. Vi kommer i god tid innan avresa att ge dig en packlista och råd kring vilken utrustning du bör ha under sin säsong som instruktör. Du kommer också bli erbjuden att köpa kommande vinters nyaste utrustning till bra priser genom Snowminds.

Vad gör jag med försäkring?

Det är naturligtvis bra att vara försäkrad när man åker ut i världen på äventyr. Du ska därför teckna en reseförsäkring innan du åker, som täcker hela din vistelse utomlands. När du arbetar så är du försäkrad av skidskolan, men inte utanför arbetstid. Därför är det viktigt att du har en reseförsäkring som täcker dig under kursen, i din fritid och om du vill resa runt efter säsongen. Du bör dubbelkolla att den 1) täcker dig under hela din vistelse utomlands, 2) täcker eventuell hemtransport, 3) täcker extremsport såsom skid-/ snowboardåkning och offpist.

Vi rekommenderat att du först och främst undersöker om du redan innan är täckt av din hemförsäkring och kan lägga till en förlängd reseförsäkring. Kontakta oss, om du har några frågor eller funderingar kring detta då försäkring är väldigt viktigt. Om du åker till Österrike är det också viktigt att du har ett blått EU kort, det kan du beställa här.

Kan jag få jobb med er om jag redan är utbildad skid- eller snowboardinstruktör?

Vi älskar folk med samma passion för oss, så om du redan  har en säsong i bagaget så ska det inte hindra dig från att ansöka för att åka med Snowminds till en ny destination. Det beror lite på vilket land du vill arbeta i, men på Snowminds ser vi bara möjligheter! Du kan se dina möjligheter här, och du är självklart välkommen att kontakta oss på telefon 040 – 606 08 72 eller på [email protected].

Kan jag resa med er även om jag redan har fått ett jobb på en skidskola?

Ja, absolut! Vi har varje år instruktörer som redan har säkrat ett jobb på en skidskola och som reser med oss för att få bästa möjliga upplevelse. Fördelarna att åka med oss är många, vi sätter ramarna för att du ska få en unik gemenskap, trygghet och många fantastiska upplevelser. Du kan läsa mer om fördelarna att åka med Snowminds här.

Vad behöver jag ha med mig på säsong?

Regel nummer ett – ta inte med för mycket! När du har tagit fram allt så kan du ta ur hälften och lämna det hemma, speciellt vardagskläder. Lita på oss! Kom ihåg att du kommer att leva ett INSTRUKTÖRSLIV. Vad betyder det? Jo, du kommer att spendera de flesta av dina vakna timmar i underställ och skidkläder, oavsett om det är på berget, afterskin, hemmamys eller på stan. Därför bör du inte ta med dig för mycket kläder som inte är skidrelaterade. Vi kommer att skicka en packlista till dig innan du åker iväg på säsong.

Vilken destination ska jag åka till? Kan jag själv välja?

Vi samarbetar med många destinationer i alla länder vi skickar instruktörer till. Vi väljer alltid en skidskola och en destination som vi tycker passar dig som kandidat. Vi spenderar mycket tid på att hitta rätt ställe för just dig, med hjälp av det vi har pratat om under intervjun och vi överväger också språkkunskaper, personlighet, dina egna önskemål och utvecklingsmöjligheter. Man kan komma med önskemål, men det blir beslutat efter en sammanfattning av ovanstående. Man kan också lägga till en destinationsgaranti, så är man säker på att komma till en av sina tre favorit destinationer. På www.snowminds.se under “destinationer” kan du läsa mer om alla de destinationer vi erbjuder. Kontakta oss om du inte kan hitta den destination du söker, så gör vi vad vi kan för att  hitta en lösning.

Vad händer om jag inte klarar min kurs?

Om du inte får din kurs och utbildning godkänd mister du som huvudregel jobbgarantin. Det kan hända att man inte får godkänt på kursen och skulle det hända så ser vi över din arbetsinsats före och under våran kurs. Om du har varit väl förberedd, varit jättemotiverad och tagit kursen på allvar så gör vi vårt bästa för att säkra dig ett jobb ändå och ge dig en fantastisk upplevelse som instruktör. Du kommer sedan under säsongen ha möjligheten att göra testerna igen och med det också förhoppningsvis klara din utbildning.

Träffar man andra instruktörer innan avresa?

Absolut! Vi håller i ett kick off event innan avresa, där du har möjlighet att träffa alla andra instruktörer som du ska på säsong med. Vi kommer också att skapa en Facebookgrupp, där man har möjlighet att ha kontakt med sina kommande kollegor och vänner.

Snowminds Team Leaders

För att kunna ge dig bäst möjliga förutsättningar och trygghet så har vi med tidigare snowminds instruktörer, som kan kontaktas med alla de frågor och funderingar du kan tänkas ha kring specifika destinationer och annat. Våra team leaders kommer också att vara med på kick off eventet och även under din kurs, så att du kommer få så mycket hjälp och stöd innan, under och efter säsongen som du behöver.

Får jag något förberedelsmaterial innan avresa?

Du kommer att få ett speciellt framtaget Snowminds förberedelsematerial innan sin säsong med all viktig information om hela upplevelsen och med goda råd och tips. Med materialet kommer du att vara förberedd på vad som händer när du klarat kursen och hur du får ut det bästa av din säsong som ski- och/ eller snowboardinstruktör. Detta materialet uppdateras hela tiden med feedback och tips från gamla instruktörer, vilket för det perfekt för dig med all den relevanta informationen du behöver inför kursen.

 

Ansökningsprocess

 

Vad letar ni efter hos de kandidater som söker?

Vi letar inte efter en bestämd typ som vi menar är den perfekta kandidaten till jobbet som instruktör. Vi tror mer på att ett allsidigt team är det starkaste. Vi letar däremot efter folk som är motiverade, älskar att åka skidor/ snowboard, vill utveckla sig själv och få en fantastisk upplevelse med oss. Därför är vårt bästa råd att vara dig själv och inte hålla tillbaka när det kommer till att visa oss vem du är – det sätter vi stort pris på! Det är också såklart även en fördel om man är bra på språk och har undervisningserfarenhet, men det är inte något krav. Av vår egen erfarenhet så vet vi också att alla kan bli bra på något, så länge man är tillräckligt motiverad!

Hur ansöker jag?

Du kan ansöka via ansökningsformuläret här på hemsidan. Du kan sedan under varje kurs läsa mer specifikt vad som krävs för att komma iväg.

Hur går rekryteringsprocessen till?

Första steget är att du skickar in din ansökan till oss! Du kommer sedan att bli inbjuden till ett samtal via Skype. Innan samtalet ber vi om en deposition på 950 sek och därefter fyller du i ett formulär där du bland annat får chans att motivera din ansökan mer, bifoga bild och CV för att vi ska lära känna dig bättre inför samtalet. Om du är rätt kandidat och får jobbet, så är du därmed säkrad en säsong som instruktör med Snomwinds. I Kanada är det ett steg till där skidskolan också vill ha ett Skypesamtal med dig innan säsongen för att säkra 100% att det är en bra matchning för båda parter.

Vilket land ska jag ansöka till?

Det är helt upp till dig själv! Du kan ansöka om att komma till hela världen med Snowminds. Argentina, Australien, Kanada, Nya Zeeland, Spanien, Sydafrika, USA och Österrike. Alla länderna ger dig unika upplevelser med språket och kulturen, men gemensamt för alla är att oavsett vart du åker kommer du att få en fantastisk erfarenhet! Vart man åker beror också på när man vill iväg, eftersom säsongerna på de olika ställen är under olika tider på året. Säsongen i Kanada, Österrike och Spanien är under det svenska vinterhalvåret medan Sydafrika, Argentina, Nya Zeeland och Australien har säsong under den svenska sommaren. Du kan läsa mer på www.snowminds.se eller ringa och prata med oss om du har några frågor eller funderingar.

Vilket kurspaket ska jag välja?

Vi har sammansatt olika skid- och snowboardkurser, som ger dig flexibilitet och möjlighet att välja den som passar dig allra bäst. Det är svårt att säga vilken kurs som är helt rätt för dig, då det beror på många olika faktorer. Däremot så rekommenderar vi alltid en längre kurs för att få det ut det bästa från säsongen. Du är välkommen att ringa på 040 – 606 08 72 eller skriva till oss på [email protected] om du önskar att få hjälp att välja kurs. Oavsett vilket paket du väljer, kan du alltid förvänta dig följande av Snowminds:

  • Trygghet att resa med ett svenskt sällskap som tar hand om allt det praktiska arbetet och vägleder dig före, under och efter utbildningen!
  • Bra skid- /snowboardkunskaper, undervisningserfarenhet och en utländsk, internationellt igenkänd skid- eller snowboardutbildning.
  • Träning och förberedning av språkkunskaper.
  • En unik gemenskap och en upplevelse för livet med nya vänner.

Vad kostar kurserna?

Vi erbjuder många olika instruktörskurser, allt efter behov och önskemål. Alla detaljer och priser finns därför på våra produktsidor, där du kan läsa om att bli skidinstruktör eller snowboardinstruktör och hitta priset på just den kurs du är intresserad av.

Varför är det olika ansökningsrundor?

Det är ingen bestämd sista ansökningsdeadline, då det är olika för sommar- och vinterperioder. Vi har ansökningsrundor, där man har större chans att komma med till sin drömdestination om man söker tidigare då vi har en pågående rekrytering. Platserna fylls upp snabbt varje säsong med duktiga kandidater, så det bästa rådet är att skicka in en ansökan så snabbt som möjligt då ens chanser även är bättre för att få en plats i teamet. Vi brukar ha majoriteten av teamet klart under sommaren. Önskar man att åka till Kanada så behöver man visum och därmed också ansöka tidigare för att hinna få det i tid.

Hur fungerar det med betalning?

När du får ditt jobberbjudande och bekräftar det kommer du att få en faktura. Då ska första betalningen in direkt, en deposition. Det kommer att framgå på fakturan, som också är ditt resebevis, när resterande av beloppet ska vara betalt då detta beror på vart du ska åka på säsong. Du kan hitta mer information om betalning i våra villkor och bestämmelser.

 

Destinationer med Snowminds

 

Argentina

För att kunna åka till Argentina som instruktör ska man redan ha haft en säsong eller vara utbildad skid- eller snowboardinstruktör. Om du inte är utbildad, kan du kolla på våra andra destinationer och kurser under “destinationer” på www.snowminds.se eller läsa mer om våra destinationer i det här avsnittet i FAQen. Du kan hitta all information om att vara instruktör i Argentina här.

Observera att man behöver visum för att jobba i Argentina och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

Australien

För att kunna åka till Australien som instruktör ska man redan ha haft en säsong eller vara utbildad skid- eller snowboardinstruktör. Om du inte är utbildad, kan du kolla på våra andra destinationer och kurser under “destinationer” på www.snowminds.se eller läsa mer om våra destinationer i det här avsnittet i FAQen. Du kan hitta all information om att vara instruktör i Australien här.

Observera att man behöver arbetsvisum för att jobba i Australien och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

Japan

Om du önskar en säsong i Japans fantastiska puder så  har vi ett unikt samarbete med den Nya Zeeländska skidinstruktörförbundet (NZSIA) och skidskolorna i Japan som möjliggör det. Man går utbildningen via NZSIA i Niseko, Rusutsu eller Yuzawa. När kursen är slut reser man till den destinationen som man sedan ska arbeta på (om det inte är en av kursdestinationerna). NZSIA håller kurserna på engelska, så du behöver inte vara orolig att du behöver prata japanska 😉 NZSIA utbildningen är internationellt igenkänd så man har alla möjligheter att arbeta i andra länder i världen efter sin säsong i Japan. Du kan läsa mer om utbildningen och upplevelsen som instruktör i Japan här.

Om du redan är erfaren instruktör kan vi också hjälpa dig att komma iväg. Läs mer här.

Observera att man behöver arbetsvisum för att jobba i Japan och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

Österrike

För att komma till Österrike på säsong som instruktör ska du gå en kurs hos Snowminds och bli certifierad skid- eller snowboardinstruktör. Du kan hitta information om våra kurser i Österrike här. Du går den österrikiska instruktörsutbildningen, som är igenkänd världen över. Du har därför alla möjligheter att göra fler säsonger i andra länder i världen efter din säsong i Österrike. Man blir utbildad skid- eller snowboardinstruktör i antingen november eller januari med möjlighet för en hel säsong eller arbete under högsäsongen. Utbildningen kommer att vara på tyska, men var inte orolig. iVi hjälper dig genom hela utbildningen med tyskan och har även specialdesignat en 10 veckors Snowminds tyskakurs för att du ska vara så förberedd som möjligt inför ditt äventyr i Alperna.

 

Om du redan är erfaren instruktör kan vi också hjälpa dig att komma iväg. Läs mer här.

Kanada

För att komma till Kanada på säsong som instruktör kan du gå en kurs hos Snowminds och bli certifierad skid- eller snowboardinstruktör. Du kan hitta information om våra kurser i Kanada här. På tre veckors kursen i Kanada, både för skidor och snowboard, kommer du att bli tränad för att klara den kanadensiska level 1 instruktörsutbildningen. De sista tre dagarna på skidkursen kommer du att testas för att bli certifierad skidinstruktör med skidförbundet CSIA. Som snowboarder är det de sista fyra dagarna på kursen som du kommer att bli certifierad med snowboardförbundet CASI. Här kommer du att bli bedömd på fina skid- och snowboardkunskaper och undervisningskunskaper som du har tränat upp under kursens gång. Om din instruktör tycker att du uppfyller kraven kommer du därmed att klara utbildningen och kan efter det kalla dig själv för level 1 skid- eller snowboardinstruktör.

Om du redan är erfaren instruktör kan vi också hjälpa dig att komma iväg. Läs mer här.

 

Observera att en säsong i Kanada med jobb på en av våra partnerskidskolor kräver ett så kallat Working Holiday Visa. Efter att du fått din plats bekräftad så  hjälper vi dig igenom visumprocessen då den kan kännas lång och byråkratisk. Här kommer några “bra att veta” punkter innan:

  • Processen från start till slut tar normalt cirka 2 månader
  • Det finns ett begränsat antal visum varje år (580 st för svenskar)*
  • Processen sker mestadels online, förutom sista steget då man ska åka till ett visumkontor och lämna fingeravtryck (det som finns i Sverige ligger i Stockholm)
  • Kostnaden för visumet är totalt 335 CAD**
  • Du behöver vara mellan 18 och 30 år gammal för att ansöka om ett WHV

*Förutsatt att du har ett svenskt medborgarskap, svenskt pass och att du är folkbokförd i Sverige

**Det här kan ändras från år till år och bestäms av Kanadas regering

 

Nya Zeeland

Önskar du en säsong i Nya Zeeland så kan du få en sommar med 10 veckor som skid- eller snowboardinstruktör i Queenstown där du kommer att bo! Du kan läsa allt om äventyret här. Man tar NZSIA level 1 och 2 instruktörsutbildning och får en säsong i The Remarkables, som är ett av södra halvklotets absolut bästa skidområden. Vi har väldigt få platser, så man bör vara snabb! Utbildningen ger dig självklart möjlighet att göra fler säsonger på andra destinationer vi erbjuder.

Om du redan är erfaren instruktör kan vi också hjälpa dig att komma iväg. Läs mer här.

 

Observera att man behöver arbetsvisum för att jobba i Nya Zeeland och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

Schweiz

Mysiga små byar och otroligt bergslandskap utgör bakgrunden för en episk vintersäsong i Schweiz. I ett land som är känt för att vara välorganiserat och alltid leverera hög kvalitet, är skidåkningen naturligtvis också i en egen klass.

Om du vill bli skidlärare i Schweiz har vi en mängd olika kursalternativ att välja mellan. Från 4 veckors intensiva utbildningar till säsongslångt program med en anställning, du hittar alla våra kursalternativ i Schweiz här.

Om du redan är en erfaren instruktör kan vi också hjälpa dig med att arrangera en säsong i Schweiz. Du kan läsa mer här.

Spanien

Önskar du en säsong i Spanien kan du nu gå vår 8 veckorskurs där du kan bli utbildad skid– eller snowboardinstruktör. Du kommer att bli tränad för att klara den spanska level 1 instruktörsutbildningen, som är igenkänd världen över och du kan även använda certifikatet i bland annat Andorra, Argentina och Chile. Under kursen kommer du att bli tränad av våra spanska instruktörer i både skidåkning, undervisning och teori. Om din instruktör anser att du uppfyller kraven kommer du att klara utbildningen och kan därefter kalla dig själv för level 1 skid- eller snowboardinstruktör.

 

Sydafrika

För att kunna åka till Sydafrika som instruktör ska man redan ha haft en säsong eller vara utbildad skid- eller snowboardinstruktör. Om du inte är utbildad, kan du kolla på våra andra destinationer och kurser under “destinationer” på www.snowminds.se eller läsa mer om våra destinationer i det här avsnittet i FAQen. Du kan hitta all information om att vara instruktör i Sydafrika här

Observera att man behöver visum för att jobba i Sydafrika och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

USA

För att kunna åka till USA som instruktör ska man redan ha haft en säsong eller vara utbildad skid- eller snowboardinstruktör. Om du inte är utbildad, kan du kolla på våra andra destinationer och kurser under “destinationer” på www.snowminds.se eller läsa mer om våra destinationer i det här avsnittet i FAQen. Du kan hitta all information om att vara instruktör i USA här. Man ska för övrigt också vara student på ett universitet där eller nyligen tagit examen för att komma på säsong i USA.

 

Observera att man behöver visum för att jobba i USA och om du kan få det beror på olika faktorer. Kontakta oss vid frågor.

 

Efter säsongen

 

Kan ni hjälpa mig om jag vill göra en till säsong?

Det kan vi absolut! Många av våra instruktörer väljer att åka på fler än en säsong. Vi hjälper självklart att hitta ett jobb på en bra skidskola någonstans i världen utefter dina önskemål. Det enda du behöver göra är att kolla in dina möjligheter här och ansöka.

Är det någon reunion efter hemkomst?

JA! Vi arrangerar varje år under sommaren en stor reunionfest för alla gamla instruktörer. Det är alltid en riktigt rolig dag och självklart kul att se alla igen för att prata om gamla minnen i uniformen.

Är det möjligt att hjälpa till hos er på kontoret?

Du är välkommen att ringa eller skriva till oss om du önskar att hjälpa till på vårt kontor eller har bra ideér som du tror att kommande Snowminds instruktörer inte kan vara utan. Vi anställer ofta praktikanter – kanske är du vår nya kollega? 🙂

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig