Österrike

Bli skid- eller snowboardinstruktör

Bli skid- eller snowboardinstruktör i Österrike

Österrike är det land där allt började och nu har du chansen att bli skid- eller snowboardinstruktör på plats! Landet som öppnade världens första skidskola – landet som har världens bästa och största afterski-miljö – och inte minst landet med flest skidområden. Kort sagt, som skidinstruktör eller snowboardinstruktör med Snowminds i Österrike kommer du aldrig att gå fel oavsett vilken anläggning du åker till.

På Snowminds anser vi att en säsong som instruktör är mycket mer än bara skidåkning i sig själv. Därför gör vi allt vi kan för att göra din säsong så unik, utmanande och oförglömlig som möjligt.

De flesta väljer att börja med våran 5 veckors skidinstruktörskurs i Österrike, men nedan kan du läsa om alla våra kursalternativ.

LIVET SOM SKIDINSTRUKTÖR

Din säsong i Österrike kommer att erbjuda en mängd upplevelser både i och utanför pisten! Du kan prova på kvällsskidåkning, rodelåkning, stadsrundturer, afterskiing, vandring, turskidåkning, snowkiting, evenemang och världscuptävlingar. Du kommer snabbt att bygga upp ett omfattande internationellt nätverk och få vänner för livet. Många av dina kollegor kommer från hela världen, vilket ger dig många möjligheter att stärka dina språkkunskaper.

Atmosfären kring skidåkning och skidåkningsgemenskapen i Österrike är unik. Du kommer att uppleva små mysiga bergsbyar, bergskultur och inte minst en hel del autentisk afterskiing. I Österrike kommer du aldrig att bli uttråkad. Oavsett var i Österrike du landar finns det garanterat liv och glada dagar, även under lågsäsong! Här har du ofta möjlighet att åka mycket skidor tillsammans med dina nya kollegor och vänner. Efter Snowmindskursen har du många bekanta och vänner i olika skidområden, och det är populärt att besöka varandra antingen med bil eller tåg under säsongen. Dessutom har du under din säsong möjlighet att uppleva städerna Salzburg och Wien, som båda erbjuder shopping, evenemang, spännande kulturarv och mycket mer.

Kurser för skidinstruktörer

DESTINATIONER

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig