Jobb för skidinstruktörer med tidigare erfarenhet

Shred 4 Life

 

Jobb för skidinstruktörer med tidigare erfarenhet

Har du inte fått nog? Vi vet hur det känns. Du kommer hem från en vintersäsong och börjar direkt längta tillbaka till snö, åkning och berg. Passion tar ju inte slut, bara för att en säsong gör det. Det är som ett beroende och risken för återfall är hög. Läkarna på Snowminds kan bara ordinera en enda medicin som hjälper: DU MÅSTE ÅTERVÄNDA. Du är självklart inte den enda, varje år återvänder många av våra erfarna skid- och snowboardlärare för en ny utmaning i ett nytt land. Nu kan vi hjälpa dig till ytterligare en säsong!

 

GLOBALA DESTINATIONER FÖR JOBBPLACERINGAR

Har du redan arbetat dina första timmar som skidlärare eller snowboardlärare? Är du nu redo för en ny snöutmaning i ett nytt land, kanske till och med en ny världsdel? Om du kan säga ja till ovanstående, har vi med destinationer över 6 kontinenter möjligheten att hjälpa dig med ditt nästa stora äventyr och erbjuda dig en anställning hos någon av våra fantastiska skidskolepartners!

Tillsammans med andra Snowminders kan du uppleva djup pudersnö i Japan, äta pannkakor och uppleva Kanadas vildmark eller dricka flying hirsch på en apres ski-bar i Österrike. Letar du efter nästa stora utmaning med en oändlig vinter? Kombinera då en safari och skidåkning i Afrika, åk skidor med sällskap av känguruer i backarna i Australien eller upplev Nya Zeelands unika landskap. Oavsett vad du väljer, tar vi hand om alla praktiska detaljer före och under din säsong och hjälper dig varje steg på vägen. Med våra erfarna instruktörspaket kan du se fram emot:

  • Hjälp med att ordna din nästa vintersäsong, med anställning på en lokal skidskola.
  • Hjälp med att organisera boende, liftkort och uniform under säsongen.
  • En stark gemenskap med nya vänner.
  • Förtroende för ett erfaret företag, som är medlem i Resegarantifonden.
  • Ett Snowminds-team som stöttar dig hela vägen!
  • Stöd och vägledning före, under och efter säsongen.

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig