Kontakt

Vi finns här för dig.

Kontakta oss

Vi finns här för dig

Vårt team är alltid redo att hjälpa dig med dina frågor eller berätta mer om allt spännande som innebär att vara skidlärare. Har du frågor så är du mer än välkommen att kontakta oss på email, telefon eller via kontaktformuläret nedan. Vårt kontor är beläget i Köpenhamn men flera av oss på kontoret är svenskar. När du kontaktar och reser med oss kan du med andra ord känna dig trygg med hjälp från ett svenskt team.

Vi försöker alltid svara direkt, eller max inom 24 timmar.


Kontaktupplysningar

Snowminds ApS
Refshalevej 151
1432 København K

Info(@)snowminds.se
+46 40 606 08 72

 

Din resa är i trygga händer med vårt medlemskap i rejsegarantifonden (dansk motsvarighet till Kammarkollegiet) med medlemsnummer 2601.

 

Öppningstider på telefonen

Telefonen är öppen från måndag till fredag. I en nödsituation utanför våra vanliga öppettider finns våra kontaktuppgifter för nödsituationer längre ner på denna sida.

Måndag 09:00-16:00
Tisdag 10:00-16:00
Onsdag 09:00-16:00
Torsdag 09:00-16:00
Fredag 09:00-15:00

Om du vill följa vår resa och få en unik inblick i livet som skidlärare så rekommenderar vi dig att hålla dig uppdaterad på Facebook och Instagram.

KONTAKT I NÖDSITUATION

Under vintersäsongen kommer samtal utanför våra öppettider bli vidarekopplade till Snowminds nödlinje efter ett kort röstmeddelande. I en nödsituation utanför våra öppettider ber vi dig att ringa till 040 606 08 72 och stanna kvar på linjen, så blir ditt samtal vidarekopplat till en i Snowminds teamet. Nödlinjen är öppen 24 timmar om dygnet under vintersäsongen och är endast till nödsituationer.

För alla generella samtal och icke nödsituationer ber vi dig att ringa under våra öppettider eller skicka oss ett email på [email protected], så hör vi av oss till dig så snart vi kan.

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU