Bli skidinstruktör i Schweiz

Fantastisk snö. Grym freeride. Vacker natur.

Destinationen

 

Mysiga byar och ett otroligt bergslandskap är kulisserna i en säsong i Schweiz. I ett land som är känt för att ha ordning och alltid hög kvalité, är skidåkningen också en klass för sig.

Schweiz är landet som alla offpist entusiaster flockas till, och speciellt Verbier är känt för att hålla många freeride tävlingar. För den erfarna skidåkaren är det en riktig mekka att kunna susa ner för långa pister som Schweiz erbjuder med sina höga toppar.

Utöver skidåkning är Schweiz känt för din enastående natur, choklad och ost – och det är väl allt man behöver i livet?

Snowminds destinationer i Schweiz

Bergen

Skidområdena i Schweiz är en stor lekplats för erfarna skidåkare och snowboardare. De höga bergen ger inte bara en bra snögaranti, där du t.ex i Sass-Fe kan åka skidor året runt.

I Verbier kan du prova en av Europas brantaste nedfarter. Om du vill upptäcka Schweiz back country så kommer du förstå varför erfarna skidåkare och snowboardare vallfärdar till bland annat Andermatt och Verbier för att få en ordentlig adrenalinrush.

Livet som instruktör

 

En säsong i Schweiz bjuder på fantastisk skidåkning och rik möjlighet för både freeride och freestyle i kombination med en kultur där service är en stor del av det och lönen matchar livsstilen.

Som skid- eller snowboardinstruktör i Schweiz får du både rik möjlighet för att ta din skidåkning till nivån du vill samtidigt som du får arbeta med en seriös skidskola som förväntar att du levererar samma service som resten av landet är känt för.

Det finns många möjligheter för fantastiska upplevelser som instruktör i Schweiz, och vi är givetvis redo att hjälpa dig att hitta den bästa matchen så att du får ut så mycket som möjligt av din säsong med Snowminds i Schweiz.

ANMÄL DIG TILL VÅRA INFOMÖTEN

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl