TEAM SNOWMINDS

 

Vår historia

 

Snowminds är ett community. Det kan kanske låta klyshigt, men det är sant: allt handlar om människor, resor och att dela minnen.

Att se våra instruktörer få nya vänner, utvecklas och engagera sig är den bästa belöningen. Det kan låta överdrivet, vi vet. Men vi menar det verkligen. Det är därför vi gör allt vad vi kan för att hjälpa dig hela vägen.

Vi har utformat ett antal instruktörsutbildningar för att möta dina behov. Med varje kurs fokuserar vi främst på personlig feedback, coachning och samhörighet. När kursen är över så lovar vi att du kommer vara 100% redo att ta dig an din uppgift som instruktör. Det är vår hösta prioritet.

Samtidigt så försöker vi förbereda dig på ett personlig plan. Varför? För att vi ser detta som eninvestering i din personliga utveckling. Genom att arbeta utomlands med kollegor från hela världen blir du utmanad och lär dig mycket om dig själv. Detta är en upplevelse som kommer förbereda dig på oavsett vad som kommer efter. Det är något du kommer ta med dig.

Med denna utgångspunkt så är vårt mål att finnas där för dig, hela vägen. I princip alla på vårt team har gjort säsong som skidlärare, någon så många som 10+- Erfarenhet är viktigt, och du kan räkna med att vi har nog för att ta hand om dig. Med Snowminds är du inte bara ett nummer på en lista, du är en människa och en viktig del av vårt team. Vi kommer därför göra allt vad som krävs för att hjälpa dig från att du väljer att bli en del av oss. Det är så vi jobbar.

Nog sagt. Vi hoppas vi får lära känna dig och att du vill bli en del av vår community!

/Team Snowminds

 

Våra destinationer

 

Teamet

 

Vårt team består av ett skönt gäng passionerade människor med en sak gemensamt: vi har alla upplevt minst en säsong som instruktör och ÄLSKAR att åka skidor och snowboard! Hela Snowminds teamet jobbar för en sak: att kunna ge samma oförglömliga upplevelse vidare till nya instruktörer som vi själva har haft! Vi vet att du kan njuta av din upplevelse fullt ut om du är i trygga händer och är omgiven av härliga människor. Därför är det en självklarhet för oss att stötta dig före, under och efter din vintersäsong där vår röda tråd är trygghet, gemenskap och upplevelser för livet!

Christoffer Vorre

Hej! Jag heter Christoffer och tillsammans med Ottar grundade jag Snowminds 2012. Jag blev utbildad skidinstruktör 2004 och gjorde fyra säsonger i Österrike. Ytterligare så har jag en kandidatexamen från Copenhagen Business School, vilket jag kombinerat med min passion för skidåkning och människor använder till att skapa nya äventyr för våra instruktörer.

Ottar Í Hjøllum

Hej! Jag heter Ottar och är en av grundarna till Snowminds. Jag har haft två säsonger i Österrike. Det tillsammans med en internationell ekonomiutbildning skapar jag nya upplevelser för våra instruktörer i hela världen.

Thijs Kennis

Hej! Mitt namn är Thijs och jag är från Holland. Jag har levt livet i snön sedan 2008 som skidinstruktör. Med säsonger i bl.a Österrike, Schweiz och Afrika har jag fått mycket erfarenhet och utvecklat min egen skidåkning som jag får mycket användning av då jag är ansvarig för våra instruktörskurser.

Jacob Skytte

Hej! Mitt namn är Jacob, aka Skytte. Jag startade mitt äventyr hos Snowminds 2013 och efter säsonger i Österrike, Afrika och Japan hann jag undervisa på 3 olika kontinenter inom loppet av ett år. Är det en sak som är säkert så ÄLSKAR jag mitt jobb och livet i snön.

Maria Opstrup Matthiesen

Hej! Jag heter Maria. Efter min första säsong i Mayrhofen, Österrike har jag varit en fast del av Snowminds teamet. Med min dansk/ tyska bakgrund är jag ansvarig för vår tyskundervisning och jag har hjälpt många Snowminders med att utveckla sina tyskkunskaper.

Line Nørfjand Holm

Hej! Jag heter Line och var tillsammans med Charlotte på Snowminds första instruktörsteam 2012 i Österrike. Sedan dess har jag inte kunnat släppa instruktörslivet och använder min erfarenhet på Snowmindskontoret. Jag brinner för att dela mina goda erfarenheter och sprida det vidare till våra nya instruktörer.

Matilda Nikamo

Hej! Jag heter Matilda och är från Sverige. Jag är ansvarig för den svenska och norska marknaden och står för rekrytering och service för alla våra svenska och norska instruktörer. Jag har jobbat med Snowminds som instruktör och Team Leader i både Kanada och Österrike.

Mikkel Noordhuis

Hej! Jag heter Mikkel och är dansk/ holländsk. Jag är finance och accounting manager och en riktig team player! Jag är från Amsterdam, INTE Rotterdam ;)

Martin Norre Weinkouff

Hej! Jag heter Martin och är en av grundarna till Powderstore, vår signatur freeride och freestyle klädkollektion. Nu jobbar jag på kontoret och hjälper danska instruktörer iväg på deras livs säsong och så har jag även hand om vår webbshop. Jag har haft två säsonger med Snowminds då jag har jobbat som instruktör och Team Leader i både Kanada och Japan.

Giovanni Thijs

Hej! Jag är från Holland och heter Giovanni, bättre känd som Gio eller Günther! Jag har haft fyra säsonger som instruktör i Österrike och många år som Team Leader. När jag inte åker skidor så hjäper jag våra holländska instruktörer att komma iväg på säsong.

Trine Størup Mortensen

Hej! Jag heter Trine och startade mitt äventyr med Snowminds tidigt. 2013 var jag praktikant och följde en av våra instruktörer några veckor. Efter det har jag gjort säsonger i Kanada, Japan och Österrike. Vid sidan av har jag studerat marknadsföring och ekonomi. Nu ser jag till så att alla sociala medier är uppdaterade och hemsidan uppdateras!

Matthew Barnes Felthaus

Hej! Jag heter Matthew och kommer från England, men bor i Köpenhamn. Jag blev skidinstruktör under mitt sabbatsår i Kanada, vilket slutade med att jag föll pladask för bergen, skidlivet och resor. Jag har gjort karriär inom skidindustrin och har en CSIA level 4 utbildning med undervisningserfarenhet från 4 olika kontinenter. Jag är ansvarig för våran internationella marknad och älskar att hjälpa andra!

Morten Lund

Hej! Jag heter Morten och kommer från Danmark. Jag rekryterar våra danska instruktörer och hjälper dem att få sitt livs äventyr i snön. Jag har själv varit på säsong i JaPOW och Kanada och jag älskar att dansa!

Mathilde Lundberg

Mathilde är från Norge! Hon har gjort en säsong i Österrike och även varit Team Leader där. Mathilde ansvarar över det svenska och norska teamet tillsammans med Matilda. Hon jobbar hårt varje dag på kontoret för att ge er bästa möjliga upplevelse!

Vill du bli en del av Team Snowminds? Skicka oss ett mail på [email protected]

ANMÄL DIG TILL VÅRA Q&A SESSIONS

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl