TEAM SNOWMINDS

 

Vår historia

 

Snowminds är ett community. Det kan kanske låta klyshigt, men det är sant: allt handlar om människor, resor och att dela minnen.

Att se våra instruktörer få nya vänner, utvecklas och engagera sig är den bästa belöningen. Det kan låta överdrivet, vi vet. Men vi menar det verkligen. Det är därför vi gör allt vad vi kan för att hjälpa dig hela vägen.

Vi har utformat ett antal instruktörsutbildningar för att möta dina behov. Med varje kurs fokuserar vi främst på personlig feedback, coachning och samhörighet. När kursen är över så lovar vi att du kommer vara 100% redo att ta dig an din uppgift som instruktör. Det är vår hösta prioritet.

Samtidigt så försöker vi förbereda dig på ett personlig plan. Varför? För att vi ser detta som eninvestering i din personliga utveckling. Genom att arbeta utomlands med kollegor från hela världen blir du utmanad och lär dig mycket om dig själv. Detta är en upplevelse som kommer förbereda dig på oavsett vad som kommer efter. Det är något du kommer ta med dig.

Med denna utgångspunkt så är vårt mål att finnas där för dig, hela vägen. I princip alla på vårt team har gjort säsong som skidlärare, någon så många som 10+- Erfarenhet är viktigt, och du kan räkna med att vi har nog för att ta hand om dig. Med Snowminds är du inte bara ett nummer på en lista, du är en människa och en viktig del av vårt team. Vi kommer därför göra allt vad som krävs för att hjälpa dig från att du väljer att bli en del av oss. Det är så vi jobbar.

Nog sagt. Vi hoppas vi får lära känna dig och att du vill bli en del av vår community.

/Team Snowminds

 

Våra destinationer

 

Teamet

 

Vårt team består av människor med en sak gemensamt: vi älskar att åka skidor och att dela det med andra. Vi vet att det hjälper, när man ska iväg på äventyr, att någon med trygga och erfarna händer hjälper dig längst vägen. Vårt viktigaste jobb är att du får support hela vägen. Du kan vara lugn, vi har din rygg.

Christoffer Vorre

Christoffer var med och grundande Snowminds 2012. Han började som skidlärare 2004 ioch gjorde 4 säsonger i Österrike. Sedan dess har Christoffer rest jorden runt för att skapa nya möjligheter för våra skidåkare och snowboardåkare.

Ottar Í Hjøllum

Ottar är vår andra grundare och han är från Färöarna. Han har gjort många säsonger i Österrike och älskar att designa och leverera nya upplevelser till våra instruktörer överallt i världen.

Thijs Kennis

Detta är vår kursansvarige i Österrike, Thijs. Han har mer än 10 säsonger, bland annat Österrike, Schweiz och Afrika, under bältet och är därmed en levande legend.

Charlotte Pedersen

Charlotte för en del av Snowminds första team med instruktörer i Österrike 2012. Sedan dess har hon med expertis, värme och passion guidat tusentals instruktörer. Hon är vår klippa!

Jacob Skytte

Jacob, också känd som Skytte, startade hos oss 2013. Efter säsonger i Österrike, Afrika och Japan så har han instruerat på 3 kontinenter på mindre än ett år. Han är en riktig bergsget, speciellt med sitt imponerande skägg.

Maria Opstrup Matthiesen

Efter en säsong i Österrike så blev Maria en del av teamet i Köpenhamn. Hon är tysk/dansk och ansvarig för vår tyskakurs Snowlingo.

Line Nørfjand Holm

Line var en av deltagarna på Snowminds första kurs i Österrike 2012. Hon kunde inte lägga skidåkarlivet helt på hyllan och har sedan dess rekryterat framtida instruktörer från Snowminds HQ i Köpenhamn.

Johan Duus Terkelsen

Johan, eller Duus som han också kallas, är vår marknadsföringsguru. En levande legend som vunnit DM i Freestyle och är en återkommande deltagare på Freeride DM.

Matilda Nikamo

Matilda är vår grymma marknadsansvarige för Sverige och Norge. Med jobberfarenhet som instruktör i både Kanada och Österrike har hon svar på alla dina frågor!

Mikkel Noordhuis

Mikkel är vår ekonomiansvarige och en riktig lagspelare. Han bär mycket stolthet i att han är från Amsterdam, och absolut inte Rotterdam.

Martin Weinkouff

Martin är en av grundarna för vår offpist klädkollektion, Powderstore. Han har jobbat som Snowminds instruktör i både Japan och Kanada och nu hjälper han kundservice teamet från kontoret.

Julie Rosendal Andersen

Julie är Snowminds rakt igenom! Hon har jobbat som Snowminds instruktör i Österrike, Japan och Afrika och nu levererar hon grym service till våra kommande instruktörer från kontoret.

Giovanni Thijs

Giovanni är vår alldeles egna Günther! Med 4 säsonger som instruktör i Österrike och lika många som Team Leader, så vet han allt om Wienerschnitzel. När han inte är ute och åker i sin van så levererar han legendarisk service till våra holländska instruktörer.

Pernilla Mouritzen

Pernilla är ansvarig för den internationella marknaden. Med hennes erfarenheter från att ha varit instruktör i Kanada, Nya Zeeland och Japan i kombination med hennes konstanta leende så ger hon våra internationella instruktörer den bästa servicen de kan få.

Vill du bli en del av Team Snowminds? Skicka oss ett mail på [email protected]

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl