TEAM SNOWMINDS

 

Vår historia

 

Snowminds är ett community. Det kan kanske låta klyshigt, men det är sant: allt handlar om människor, resor och att dela minnen.

Att se våra instruktörer få nya vänner, utvecklas och engagera sig är den bästa belöningen. Det kan låta överdrivet, vi vet. Men vi menar det verkligen. Det är därför vi gör allt vad vi kan för att hjälpa dig hela vägen.

Vi har utformat ett antal instruktörsutbildningar för att möta dina behov. Med varje kurs fokuserar vi främst på personlig feedback, coachning och samhörighet. När kursen är över så lovar vi att du kommer vara 100% redo att ta dig an din uppgift som instruktör. Det är vår hösta prioritet.

Samtidigt så försöker vi förbereda dig på ett personlig plan. Varför? För att vi ser detta som eninvestering i din personliga utveckling. Genom att arbeta utomlands med kollegor från hela världen blir du utmanad och lär dig mycket om dig själv. Detta är en upplevelse som kommer förbereda dig på oavsett vad som kommer efter. Det är något du kommer ta med dig.

Med denna utgångspunkt så är vårt mål att finnas där för dig, hela vägen. I princip alla på vårt team har gjort säsong som skidlärare, någon så många som 10+- Erfarenhet är viktigt, och du kan räkna med att vi har nog för att ta hand om dig. Med Snowminds är du inte bara ett nummer på en lista, du är en människa och en viktig del av vårt team. Vi kommer därför göra allt vad som krävs för att hjälpa dig från att du väljer att bli en del av oss. Det är så vi jobbar.

Nog sagt. Vi hoppas vi får lära känna dig och att du vill bli en del av vår community!

/Team Snowminds

 

Våra destinationer

 

Teamet

 

Vårt team består av ett skönt gäng passionerade människor med en sak gemensamt: vi har alla upplevt minst en säsong som instruktör och ÄLSKAR att åka skidor och snowboard! Hela Snowminds teamet jobbar för en sak: att kunna ge samma oförglömliga upplevelse vidare till nya instruktörer som vi själva har haft! Vi vet att du kan njuta av din upplevelse fullt ut om du är i trygga händer och är omgiven av härliga människor. Därför är det en självklarhet för oss att stötta dig före, under och efter din vintersäsong där vår röda tråd är trygghet, gemenskap och upplevelser för livet!

Christoffer

Hej! Jag heter Christoffer och tillsammans med Ottar grundade jag Snowminds 2012. Jag blev utbildad skidinstruktör 2004 och gjorde fyra säsonger i Österrike. Ytterligare så har jag en kandidatexamen från Copenhagen Business School, vilket jag kombinerat med min passion för skidåkning och människor använder till att skapa nya äventyr för våra instruktörer.

Ottar

Hej! Jag heter Ottar och är en av grundarna till Snowminds. Jag har haft två säsonger i Österrike. Det tillsammans med en internationell ekonomiutbildning skapar jag nya upplevelser för våra instruktörer i hela världen.

Line

Hej! Jag heter Line och var tillsammans med Charlotte på Snowminds första instruktörsteam 2012 i Österrike. Sedan dess har jag inte kunnat släppa instruktörslivet och använder min erfarenhet på Snowmindskontoret. Jag brinner för att dela mina goda erfarenheter och sprida det vidare till våra nya instruktörer.

Martin

Hej! Jag heter Martin och är en av grundarna till Powderstore, vår signatur freeride och freestyle klädkollektion. Nu jobbar jag på kontoret och hjälper danska instruktörer iväg på deras livs säsong och så har jag även hand om vår webbshop. Jag har haft två säsonger med Snowminds då jag har jobbat som instruktör och Team Leader i både Kanada och Japan.

Trine

Hej! Jag heter Trine och startade mitt äventyr med Snowminds tidigt. 2013 var jag praktikant och följde en av våra instruktörer några veckor. Efter det har jag gjort säsonger i Kanada, Japan och Österrike. Vid sidan av har jag studerat marknadsföring. Nu ser jag till så att alla sociala medier är uppdaterade och hemsidan uppdateras!

Matthew

Hej! Jag heter Matthew och kommer från England, men bor i Köpenhamn. Jag blev skidinstruktör under mitt sabbatsår i Kanada, vilket slutade med att jag föll pladask för bergen, skidlivet och resor. Jag har gjort karriär inom skidindustrin och har en CSIA level 4 utbildning med undervisningserfarenhet från 4 olika kontinenter. Jag är ansvarig för våran internationella marknad och älskar att hjälpa andra!

Matilda

Hej! Matilda heter jag och kommer från Sverige. Jag har arbetat som instruktör och team leader i Kanada och Österrike. På Snowminds HQ har jag kontakt med våra svenska instruktörer och en del annat kul som händer behind the scenes. Hoppas vi ses i snön!

Morten

Hej! Jag heter Morten och kommer från Danmark. Jag rekryterar våra danska instruktörer och hjälper dem att få sitt livs äventyr i snön. Jag har själv varit på säsong i JaPOW och Kanada och jag älskar att dansa!

Karoline

Hej, jag heter Karoline och har varit en del av Snowmindsfamiljen sedan 2016, då jag gjorde min första säsong i Kanada. Efter det har jag gjort 7 säsongen som skidinstruktör i Japan, Australien och Schweiz och dessutom varit Team Leader i Österrike och Schweiz. Till vardags jobbar jag med kundservice och marknadsföring på Snowminds kontoret.

Sara

Hej! Jag heter Sara och kommer från Danmark. Jag har varit på säsong i Italien och Team Leader på våran kurs i Österrike. Nu studerar jag och arbetar på kontoret i Köpenhamn. Jag älskar att åka skidor och snowboard, och det ger mig mycket energi att prata med alla våra nya och erfarna instruktörer!

Anna-Luisa

Servus! Jag heter Anna och kommer från Tyskland. Jag arbetar i Product Management-teamet och strävar efter att skapa härliga upplevelser till er! I januari 2020 deltog jag själv på Snowmindskursen i Österrike.

Miriam

Hej, jag heter Miriam och startade mitt vinteräventyr 2017 med en säsong som skidinstruktör i Österrike! Efter det blev det 3 säsonger till i Lofer, dit jag åker varje vinter. På kontoret arbetar jag med våran webbshop, Snowminds Store, där jag packar ordrar, styr logistiken och hittar nice prylar till er instruktörer!

Frederik

Hej, jag heter Frederik och gjorde en säsong i Österrike 18/19. Jag startade som deltid hos Snowminds 2021 och arbetar nu med att sprida de härliga upplevelserna vidare med dagliga uppgifter på ekonomiavdelningen.

Maria

Hej! Jag heter Maria och kommer från Danmark. Jag gjorde en säsong i Bad Gastein och njöt av varje minut där. Jag studerar och jobbar just nu på kundtjänsstteamet för Snowminds. Jag antar att vi alla kan vara överens om att skidåkning är det bästa och coolaste man kan göra. Därför ser jag alltid fram emot att hjälpa dig att få den perfekta säsongen i snön.

Nanna

Hej! Jag heter Nanna och kommer från Danmark. Jag gjorde min första säsong i St. Anton 18/19 och först sedan dess har det varit svårt för mig att släppa skidvärlden. Jag är praktikant på PR-teamet. Kan inte vänta med att få dela alla mina erfarenheter från en vintersäsong med er!

Emil

Hej jag heter Emil! Jag kommer från Danmark och har gjort en säsong i Revelstoke, Kanada. Jag är trainee på Snowminds där mitt huvudfokus är att hjälpa alla nuvarande och potentiella instruktörer att få en oförglömlig och fantastisk säsong precis som jag haft!

Emma

Hej! Jag heter Emma, och jag gjorde min första säsong med Snowminds i Österrike i 19/20. Sedan dess har jag älskat allt som har med skidor, snö och fjäll att göra, och har även gjort en säsong i Norge. Jag har varit en del av Snowminds-familjen sedan 2022, där jag hjälper nya instruktörer få en oförglömlig upplevelse som jag själv haft! När jag inte är på kontoret, studerar jag på universitetet.

Erik

Hej, Erik här! Jag har gjort säsonger i tre väldigt olika länder, Österrike, Sverige och Kanada. Jag jobbar främst med våra Svenska och internationella instruktörer samt att jag under vintern är Team Leader ute på berget :)

Floris

Hey! Jag heter Floris och kommer från Nederländerna. Sedan 2015 har jag gjort säsonger i Österrike och Kanada. Under åren har jag även varit Team Leader på flera kurser, och själv tagit fler utbildningar i skidbacken. På kontoret jobbar jag främst med våra instruktörer från Nederländerna. Jag hoppas att jag kan hjälpa dig att få en oförglömlig upplevelse, precis som jag har haft!

Ludvig

Hej, jag heter Ludvig, jag är från Danmark och har varit en del av Snowminds sedan vintern 2021. På kontoret jobbar jag med ekonomi och gör mitt bästa för att ge er alla en upplevelse för livet!

Liva

Hej, mitt namn är Liva och jag började det coola livet som skidlärare redan 11/12. En säsong räckte inte, så jag har återvänt till skidskolan, som också kallas "mitt andra hem", flera gånger, även under min utbildning till sjukgymnast. På sommarhalvåret arbetar jag från vårt kontor i Köpenhamn och hjälper våra instruktörer att sätta ramarna för sin drömsäsong, och på vintern säger jag auf wiedersehen till Danmark och reser till Österrike för att hjälpa Snowmindsteamet som Area Manager där nere.

Emma

Hej! Jag heter Emma och kommer från Danmark. Jag älskar att åka skidor och spendera tid i snön! Till vardags studerar jag och just nu har jag praktik på Snowminds. Vi är alla överens om att vintersäsongen är det coolaste och därför ser jag fram emot att hjälpa er med en fantastisk säsong i snön!

Vill du bli en del av Team Snowminds? Skicka oss ett mail på [email protected]

GRATIS ONLINE INFOMÖTEN

ANMÄLA DIG