BLI SKIDLÄRARE

Få en upplevelse för livet med det bästa jobbet på berget

Bli skidinstruktör och få ditt livs vintersäsong

Drömmer du om att arbeta och få betalt för att åka skidor? Vill du uppleva soliga dagar med midjedjup puder? Vill du kunna avsluta en skiddag med en kall öl? Kanske att du också är intresserad av att få vänner från hela världen? Vill du ägna ditt sabbatsår eller karriärspaus åt att förbättra din skidteknik? Och vill du också hjälpa andra att förbättra sin?

Om du kan säga ja till ovanstående, så är en säsong som skidinstruktör med Snowminds något för dig! Vi tror att bara fantastin sätter gränser, och med destinationer på sex olika kontinenter har du alla möjligheter att få ditt livs upplevelse som instruktör hos oss. Vi kan skräddarsy din upplevelse efter dina önskemål och med det kan du åka på allt från 2 veckors kurs till 6 månaders säsong. Oavsett längd får du bergen som ditt kontor och skidåkning varje dag, unik språkträning, internationell arbetserfarenhet och en gemenskap som säkrar dig vänner för livet.

 

Din upplevelse som instruktör är vår prioritet

Hos Snowminds har vi skräddarsytt skidinstruktörskurser från 2-11 veckor, så att du oavsett nivå och ambition kan uppfylla drömmen om en säsong som skidinstruktör. Vi rekommenderar att, oavsett skidnivå, ta en så lång kurs som möjligt för att få ut det bästa av ditt sabbatsår och ta din skidåkning till en helt ny nivå!

"Min upplevelse som instruktör förändrade mig mycket och positivt. Att möta så många människor från världens alla hörn och arbeta med ens största passion. Det är ett liv som är svårt att slå"

- Matilda, Snowminds instruktör

ANMÄL DIG TILL VÅRA Q&A SESSIONS

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl