BLI SKIDLÄRARE

Jobba och åk skidor i några av världens främsta skidsystem

 

Din dröm

 

Drömmer du om att jobba som skidlärare på en av världens främsta skiddestinationer? Vill du uppleva soliga dagar med midjedjup puder? Vill du kunna avsluta en skiddag med en kall öl? Kanske att du också är intresserad av att få vänner från hela världen? Vill du ägna ditt sabbatsår eller karriärspaus åt att förbättra din skidteknik? Och vill du också hjälpa andra att förbättra sin? Detta är något som du kanske skulle kunna vara lite, lite intresserad av?

 

Vi tänkte väl det.

 

 

 

 

 

Destinationer världen över

 

Alla Snowminds kurser startar på din nivå. Våra professionella instruktörer hjälper dig utveckla dina färdigheter och tar dig med på puderåk du nästan inte trodde var möjliga. Den stora frågan är bara: var i världen? Vi erbjuder skidlärarutbildningar på 6 kontinenter och lämnar valet till dig. Åk skidor och var med om riktig aprés ski medan du blir certifierad skidlärare i Österrike, upplev djupa puderåk och vildmark i Kanada eller mixa skidor med sushi i Japan. Inget lätt val, eller hur?

 

Din upplevelse är vår högsta prioritet

 

Våra skidlärarkurser pågår från 2 till 7 veckor och är utformade för att möta dina personliga behov.  Oavsett på vilken nivå du startar rekommenderar vi att du tar en längre kurs för att få ut så mycket som möjligt av din säsong. Om du är osäker på vilken kurs du ska välja, tveka inte att kontakta oss!

 

Oberoende av vilken kurs du väljer så kan du räkna med följande:

 

  • Jobbgaranti som skidlärare (om du vill förstås!)
  • Certifiering från internationellt erkänd skidlärarorganisation (från Österrike, Kanada, och så vidare)
  • Boende, liftkort och träning
  • Ett stort nätverk av nya vänner
  • En totalupplevelse där du får det mesta ordnat för dig
  • Tryggheten av att resa med ett svenskt team

 

Vi har helt enkelt tagit hand om det praktiska – allt du behöver göra är att packa din väska och göra dig redo för puderåk!

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl