Skidresor

Skidresor till de bästa vinterdestinationerna i världen

Upplev dina vildaste drömmar om oändliga mängder champagne powder!

 

Vi delar din passion för skid- och snowboardåkning. Efter att ha utforskat hela världen, som skid- och snowboardinstruktörer sedan 2012 har vi omfattande erfarenhet med världens bästa skidresort. Därifrån har vi noga utvalt de skidorter om vi tycker kan ge dig en Snowminds upplevelse för livet. Varje resort har sin unika vibe och features, och vare sig du drömmer om en fantastisk offpist upplevelse där du och dina vänner kan bli utbildade och guidade i snön, eller uppleva vintermagin med en mysig resa tillsammans med familjen så har vi garanterat resan för dig. Hos Snowminds hjälper vi dig med att leva din dröm!

Vi strävar efter att leverera en personlig upplevelse från start till slut och det är vår vision att skapa autentiska skidupplevelser på alla våra skidresor. Vi designar varje skidresa specifikt efter dina önskemål för att du ska få en oförglömlig resa. Därutöver tar vi hand om allt praktiskt så allt du behöver göra är att packa väskan och ta med ett glatt humör.

"Vår januariresa med Snowminds till Japan var en absolut highlight i mitt skidliv. Den bästa snön, det häftigaste landet och grymma offpist guider. Arigato!"

- Christian, Snowminds gäst

För oss är skidåkning en av de unika upplevelser som inte riktigt kan beskrivas med ord, men vi försöker ändå: en blandning av orörd pudersnö, frisk luft, vacker natur och viktigast av allt – att njuta av stunden. Allt detta bidrar till att göra en skidresa till en av de bästa upplevelserna. Det är en konstant balans mellan andningen, skidorna, rörelsen genom snön och bergen som gör denna typ av resa till en fantastisk upplevelse.

Vi erbjuder skräddarsydda skidresor, som leder till nya äventyr. Våra resor är till både familjer och kompisgäng. Våran expertis och starka internationella nätverk i skidmiljöer för att vi kan erbjuda skräddarsydda upplevelser till ett stort utval av destinationer. Oavsett om det är en familjeresa, en offpist resa eller kanske båda delarna. När du reser med Snowminds kan du förvänta dig att vi levererar ovanstående, samtidigt som allt praktiskt är i våra händer.

En skidresa utöver det vanliga, där allt är arrangerat för dig. Vi kan bland annat hjälpa dig med:

  • Flygplatstransfer
  • Guidade turer med lokala guider
  • Boende
  • Engelsktalande Snowminds representant på destinationen
  • Liftkort
  • Möjlighet för guidade turer med snöskoter, catski, helikopter
  • Möjlighet för att hyra skid- och snowboardutrustning

 

Vi tar hand om allt det praktiska och gör allt vi kan för att sätta ramarna för ditt livs upplevelse. Då kan du bara fokusera på skid- och snowboardåkningen varje dag och leva ut din dröm!

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig