Bli snowboardinstruktör

Få en upplevelse för livet med det bästa jobbet på berget

Bli snowboardinstruktör och få ditt livs vinterupplevelse

Drömmer du om att arbeta och få betalt för att åka snowboard? Vill du uppleva soliga dagar med midjedjup puder? Vill du kunna avsluta en dag i backen med en kall öl? Kanske att du också är intresserad av att få vänner från hela världen? Vill du ägna ditt sabbatsår eller karriärspaus åt att förbättra din snowboardteknik? Och vill du också hjälpa andra att förbättra sin?

Om du kan säga ja till ovanstående, så är en säsong som snowboardinstruktör med Snowminds något för dig! Vi tror att bara fantastin sätter gränser, och med destinationer på sex olika kontinenter har du alla möjligheter att få ditt livs upplevelse som instruktör hos oss. Vi kan skräddarsy din upplevelse efter dina önskemål och med det kan du åka på allt från 2 veckors kurs till 6 månaders säsong. Oavsett längd får du bergen som ditt kontor och snowboardåkning varje dag, unik språkträning, internationell arbetserfarenhet och en gemenskap som säkrar dig vänner för livet.

 

OBS. Din trygghet – våran topprioritet! Res med oss och få full säkerhet med Snowminds Återbetalningsgaranti.

DIN UPPLEVELSE SOM INSTRUKTÖR ÄR VÅR PRIORITET

Hos Snowminds har vi skräddarsytt snowboardinstruktörskurser från 2-12 veckor, så att du oavsett nivå och ambition kan uppfylla drömmen om en säsong som snowboardinstruktör. Vi rekommenderar att, oavsett nivå, ta en så lång kurs som möjligt för att få ut det bästa av ditt sabbatsår och ta din åkning till en helt ny nivå!

"Min upplevelse som instruktör förändrade mig mycket och positivt. Att möta så många människor från världens alla hörn och arbeta med ens största passion. Det är ett liv som är svårt att slå"

- Matilda, Snowminds instruktör

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU