Bli snowboardlärare

För att boots är skönare än pjäxor

 

 

Din dröm

 

Drömmer du om att att jobba som snowboardlärare på en av världens främsta destinationer? Vill du vara åkaren folk i liften vänder blicken efter? Vill du surfa i midjedjupt puder? Skulle du vilja spendera en vinter med likasinnade och få vänner från hela världen? Vill du lära åkare på alla nivåer att utveckla sina färdigheter? Är du lite, lite intresserad?

 

Vi tänkte väl det.

 

 

Destinationer världen över

 

Alla Snowminds kurser startar på din nivå. Våra professionella instruktörer hjälper dig utveckla dina färdigheter och tar dig med på puderåk du nästan inte trodde var möjliga. Den stora frågan är bara: var i världen? Vi erbjuder snowboardutbildningar på 6 kontinenter och lämnar valet till dig. Åk snowboard och var med om riktig aprés ski medan du blir certifierad snowboardlärare i Österrike, upplev djupa puderåk och vildmark i Kanada eller mixa snowboardåkning med sushi i Japan. Inget lätt val, eller hur?

 

Din upplevelse är vår högsta prioritet

 

Våra snowboardlärarkurser pågår från 2 till 7 veckor och är utformade för att möta dina personliga behov.  Oavsett på vilken nivå du startar rekommenderar vi att du tar en längre kurs för att få ut så mycket som möjligt av din säsong. Om du är osäker på vilken kurs du ska välja, tveka inte att kontakta oss!

  • Jobbgaranti som snowboardlärare (om du vill förstås!)
  • Certifiering från erkänd skid- och snowboardlärarorganisation (från Österrike, Kanada och så vidare)
  • Boende, liftkort och träning
  • Ett stort nätverk av nya vänner
  • En totalupplevelse där du får det mesta ordnat för dig
  • Tryggheten av att resa med ett svenskt team

 

Vi har helt enkelt tagit hand om det praktiska – allt du behöver göra är att packa din väska och göra dig redo för puderåk!

 

 

Nästa online infomöte

Information om säsongen och få svar på alla dina frågor om Snowminds

Anmäl