Jobba som skidlärare i USA

Upplev skidåkningen i USA

Jobba som skidlärare i USA

I ett land där “större är bättre”, är det inte förvånande att skidåkning i Amerika handlar om att utmana gränser och överskrida begränsningar. USA är en plats där skidåkare och snowboardåkare samlas för att utforska ett omfattande bergslandskap och åka som om det inte fanns någon morgondag. När du tillbringar en säsong i Amerika får du möjligheten att uppleva något speciellt: världsklassiga backar i ett land som alltid lyckas hålla saker intressanta.

Bergen

Som tidigare värd för Vinter-OS erbjuder Lake Tahoe i Kalifornien några av de mest eftertraktade skidåkningen i Amerika. Vi förstår att den här faktan kan komma som en överraskning för vissa. Vi pratar om Kalifornien, eller hur? Ja. Detta är “California dreaming” på 3 000 meters höjd!

På Heavenly Resort säger namnet allt. När du susar ned för berget kommer du att finna en hisnande syn som möter dig: Lake Tahoe, en av Kaliforniens naturskatter.

Livet som skidlärare

Det som gör Lake Tahoe till ett erbjudande du inte kan motstå är alla de många skidorterna inom bekvämt räckhåll. Spridda runt omkring en vacker sjö är Lake Tahoe hem för 14 distinkta skidorter som alla erbjuder något olika. Praktiskt nog är Lake Tahoe också bara en 3,5 timmars bilresa från San Francisco. Så säg att du får några dagar ledigt. Då har du tur. Lake Tahoes idealiska läge gör bilresor längs Kaliforniens kust till ett mycket realistiskt alternativ. Kasta dig ut i vågorna i Santa Cruz och utforska all egenhet och läcker mexikansk mat som San Francisco har att erbjuda. Allt detta är bara en kort bilresa bort – åtminstone enligt amerikanska mått. Det är allt ditt för att ta del av.

"Skiing in the USA gives you the chance to experience America without some of the side-effects. You get the breathtaking nature, big burgers and good vibes but not too many crazies. Okay, you get a lot of crazies ."

- Brit, Snowminder from California

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig