Samarbetsparters

Snowminds October 19, 2023

Samarbetspartners

Det kan kännas överväldigande att få ordning på allt inför en stor resa. Som tur är har vi ett starkt team av partners som gör allt lite enklare!

Vi är stolta över att ha partners över hela världen som hjälper till att göra dina upplevelser med Snowminds lite smidigare. Nedan har vi listat några av dem som definitivt är värda ett besök – vare sig det handlar om den senaste skidutrustningen, de skarpaste orden för instruktörsjobbet eller en kaffe i Köpenhamn.

Snowlingo

Sprechen Sie Deutsch? Kanske är du inte riktigt vass på språk inför en vintersäsong ännu, men oroa dig inte – man måste ju börja någonstans. Oavsett om det är franska, mandarin eller bara tyska – vi har din rygg så att du kan bemästra de språkliga utmaningarna som kan uppstå som skid- eller snowboardinstruktör i Schweiz, Kanada, Österrike eller Japan. Våra språkkurser varar i 10 veckor med 12 online-moduler och fokuserar på det ordforråd du behöver för en säsong som skid- eller snowboardinstruktör.

Läs mer om Snowlingo eller kontakta oss idag för att boka din nästa språkkurs.

skiinstruktør på Skischule Bad Hofgasteinskiinstruktør på Skischule Bad Hofgastein

Snowminds Store

Det finns inget så frustrerande som att anlända till din destination, redo att börja din träning, bara för att upptäcka att du glömde hjälmen och skidhandskarna, och den lokala butiken är stängd. Därför erbjuder vi varje år, i nära samarbete med några av världens bästa skidmärken, unika möjligheter för dig som Snowminds-instruktör. Det gör det möjligt för dig att köpa det bästa av skidutrustning som lanseras för den kommande säsongen till rabatterade priser.

Förutom att kunna säkra en bra rabatt har vi också under de senaste åren utvecklat vår egen skidutrustning baserat på feedback från våra Snowminds. Det hjälper oss att bli ännu mer skarpa på vad en instruktör behöver under en säsong.

Du kan se alla produkter – inklusive våra egna Snowminds-produkter – på Snowminds Store.

Snowminds instruktør med snowminds skibriller skigoggles på

 

Big Picture Skiing

För att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse är det viktigt att du är väl förberedd. Vi rekommenderar att du tränar regelbundet innan avresan så att du är så redo som möjligt inför vintern. Att delta i en instruktörkurs är fysiskt krävande och kräver att du är i toppform. Att vara i god fysisk form kommer inte bara att minska risken för skador utan också hjälpa dig att få ut det mesta av din träning och hela din säsong.

För att hjälpa dig att bli redo har vi samarbetat med Tom Gellie från Big Picture Skiing, som är ledande inom online skidundervisning. Ett medlemskap ger dig tillgång till hundratals videor om hur du blir bättre på att åka skidor. Oavsett om det handlar om pucklar, carving eller kortsvängar kan du hitta en video som tar dig till nästa nivå.

 

Skimundi

När skidsemestern kallar innebär det för de flesta också lektioner på en lokal skidskola under skidsemestern. Med Skimundi hjälper vi till att säkerställa skandinavisk undervisning för barn, så att du är garanterad den bästa skidsemestern. Dessutom hjälper det också till att stödja våra skid- och snowboardinstruktörer som undervisar i Alperna.

 

Toll Havs Kiosk

Toll Havs Kiosk är belägen på Refshaleøen i Köpenhamn, och med kollektivtrafik precis utanför dörren har vi skapat en mysig samlingsplats med spännande evenemang, kvalitetskaffe, läckra snacks och surdegsrostar. Här finns utrymme att koppla av med en god kopp kaffe, njuta av solen med en läcker handgjord glass och avsluta med ett dopp i vågorna som ligger precis utanför dörren.

Letar du efter rätt lokal för ditt nästa evenemang? Då har vi också tre lokaler som erbjuds för uthyrning.

Du kan läsa mer om Toll Havs Kiosk här eller följa oss på Instagram.

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig