Bli skidinstruktör i Sankt Michael im Lungau

Upplev Österrikes mest solrika skidområde

Bli skidinstruktör i Sankt Michael im Lungau

 

Som skid- eller snowboardinstruktör i St. Michael/Lungau, får du en säsong där du är omringad av de vackra alper som ligger på gränsen mellan Salzburgerland och Kärnten. Skidområdet ligger i Lungau-dalen och bjuder på varierad skidåkning till alla nivåer.  Området har över 50 kilometer pister med både blå, röda och svarta pister så att du kommer alltid kunna variera din åkning. Med ett bra liftsystem kommer du att kunna gå på många turer. Om du vill så kan du också ta bussen till Obertauern, som ligger i andra sidan dalen och bjuder på varierad freeride och offpist åkning för den modiga. Lungau-dalen är dessutom den mest solrika dalen i Österrike och du kommer garanterat hem med en “goggle-tan” efter din vintersäsong.

 

 

Skidskolan i Sankt Michael im Lungau

 

Skidskolan ligger i St. Michael, och du blir en del av Otto’s skischule. Som skid- eller snowboardinstruktör utbildad genom Snowminds blir du utrustad med alla de verktyg, så att du är redo att undervisa på pisten från dag ett. Speciellt för Otto’s skidskola är deras prioritering av sina instruktörer, och du kommer att starta säsongen medträning på berget tillsammans med dina kollegor – så att de är säkra på att du får en bra start på ditt nya jobb.  Här kommer du också att möta andra internationella instruktörer. Skidskolan består av några duktiga och passionerade skidskolechefer och gästerna är internationella – så du kommer få ordentliga språkkunskaper efter vintern!

 

Livet som skidinstruktör

 

Byn består av cirka 3500 lokala invånare, och du kommer att uppleva en fantastisk gästfrihet både i byn och på berget. Det finns några mysiga restauranger i Sankt Michael, och självklart också lokala aprés barer där du kan möta kollegorna efter jobbet. Du kommer också ha enkel tillgång till både Obertauern och Katschberg, som bara ligger 30-45 minuter bort. Här kan du möta andra Snowminds instruktörer på en ledig dag. Det finns aktiviteter för alla smaker. Du kommer att bo med andra instruktörer i utkanten av byn där du redan från dag 1 får en familjekänsla med gemensam matlagning och många kompisar att åka skidor med när du är ledig.

Fakta

 

  • Åk från 1024 m till 2360 m
  • 50 km pist
  • 20 moderna liftar
  • Mest solrika området i Österrike
  • Internationell skidskola

 

 

Delta på 1, 2 eller 3 veckors skidcamp i mars⛷️

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU