Lär dig tyska online med Snowminds

Förbättra och utveckla din tyska innan du reser!

Lär dig tyska online med Snowminds

Ska du göra säsong i Österrike men är nervös över tyskan? Det är helt i onödan isåfall, vi har nämligen tagit fram det perfekta alternativet – kurs i tyska online, som stegvis kommer ge dig den perfekta övningen inför din säsong som skid- eller snowboardlärare. Med vårt 10 veckor långa program kommer du gå igenom olika teman i 12 moduler – lär dig tyska online med Snowminds!

 

Att göra en säsong i Österrike är väldigt spännande och att lära sig tyska är naturlig del av det. Vårt team har sammanlagt gjort mer än 25 säsonger i Österrike och vi vet precis hur det känns att vara nybörjare på språket. Om man inte har så mycket erfarenhet men vill lära sig prata tyska är det viktigt med rätt förutsättningar. Därför har vi tillsammans med våra Snowmindsinstruktörer tagit fram en online språkkurs i tyska specialutformad för en säsong i snön. Det ska iallafall inte vara det tyska språket, som håller någon från att åka på säsong i Österrike! 

 

 

"Tyskakursen gjorde att jag kände mig mycket mer trygg med det tyska språket innan avresa, så väl där nere kunde jag koncentrera mig på utbildningen!"

- Annouk, Snowmindsinstruktör

 

Överallt och hela tiden – kurs online

 

Den stora fördelen med kursen är att den är online och därmed flexibel –  du kan göra den varsomhelst och närsomhelst. För alla Snowmindsinstruktörer kommer kursen starta under sommaren, så att du har tid att träna inför utbildningen och säsongen. 

 

  • Start: Flexibelt
  • Pågår: 10 veckor (det är möjligt att genomföra kursen i snabbare tempo!)
  • Enkel tillgänglighet: inlogg på din dator, ipad eller telefon
  • Ordbok: ladda ner de viktigaste glosorna så att du alltid har de i fickan


Kursen tar oftast 10 veckor men det är också möjligt att göra den snabbare om så önskas!

 

 

 

Detaljer om kursen

12 onlinemoduler under 10 veckor

Tyskakursen består av 12 onlinemoduler. Du börjar den första veckan med 3 moduler: två moduler om grunden för det tyska språket och en modul som specifikt handlar om att undervisa i Österrike. Varje vecka gör du sedan en ny modul, som alltid adresserar ett relevant ämne. På så sätt lär du dig om att prata med och undervisa barn, undervisa vuxna och fraser du behöver då du bor i en österrikisk by.

En ordbok med relevanta ord

Utöver själva kursen så får du också en digital skid- och snowboardspecifik ordbok som du kan använda under din utbildning och säsongen. Du kan ha ordboken i din telefon så att du lätt kan ha den med dig.

Videor och ljudfiler

Under kursen lär du dig genom att göra övningar, lyssna på ljudfiler och se videor. Du måste kunna prata tyska när du börjar jobba så med hjälp av ljudfilerna så fokuserar vi därför på tal och förståelse.

Varsomhelst och närsomhelst

Kursen är utformad för att enkelt kunna hinnas igenom på 10 veckor. Med inloggningen kan du kan ta den med dig och utföra den varsomhelst. Detta betyder att du kan kombinera kursen med andra studier, jobb eller resor.

Test efter varje modul

Du avslutar varje modul med ett test för att säkerställa att du lärt dig tillräckligt. Dessutom kan du efter avslutat test göra fler uppgifter för att repetera vad du lärt dig.

Privat Facebookgrupp

Alla som är anmälda till tyskkursen kommer att bli inbjudna till en privat Facebookgrupp under sommaren. Gruppen har varje år varit värdesatt av våra instruktörer. Målet med gruppen är att kunna motivera och hjälpa varandra. Därutöver består gruppen av likasinnade personer som också ska till Österrike på säsong och man kan (om man vill) hitta en tysk-buddy, som man kan öva tyska fraser tillsammans med.

Pris

Course Icon 12 modulers tyskakurs online

Course Icon 2.395 kr

Course Icon 10 veckor

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Gratis online informationsmöte

Lyssna när våra experter berättar om livet som skidinstruktör

Anmäl dig