Bli instruktör i Kitzbühel

3 stora fördelar

Destinationen

 

 

Med över 170 kilometer kvalitetspist och ännu mer historia vid sitt namn så är Kitzbühel ofta vald som världens bäst skidområde. Det är ofta ansett som födelseplatsen för vintersport och skidåkning och står ofta värd för världscuptävlingar. Kitzbühel erbjuder något för alla med pister för åkare på alla nivåer. Det finns också mer än 60km pistade längdskidspår. 

 

 

Skidskolan

 

I utkanten av stan ligger Hotel Kaiser där alla instruktörer bor i rum för 3-6 personer. På hotellet är det möjligt att köpa frukost och middag som tillagas av managern. Annars finns det också möjlighet att laga själv. På en skidskola med över 250 andra instruktörer under högsäsong har du alla chanser att utvecklas. Två dagar i veckan erbjuds träning för instruktörerna, de är på tyska och hålls och några av de mest välutbildade instruktörerna som finns.

 

 

 

 

Livet som instruktör

 

Kitzbühel är en livlig stad som är lika känd för sin skidåkning som för sitt nattliv. Eftersom det är en stor stad så attraherar det många unga som kommer dit över helgen för att dansa loss på Londoner Bar. Här finns också en massa butiker som Moncler och Louis Vuitton, små söta restauranger och mysiga barer. Oavsett om du vill gå på casino, dricka cocktails eller äta Schnitzel så finner du vad du behöver i Kitzbühel.

 

 

 

Korta fakta

 

  • Skidåkning från 2000möh till 790möh
  • 170km pist
  • 44 liftar
  • Värd för världscuptävlingar
  • Livlig afterski
  • Sägs vara världens bästa skidområde

 

ANMÄL DIG TILL VÅRA INFOMÖTEN

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl