2 veckors Level 2 utbildning i Japan

Bli certifierad Level 2 skidinstruktör

 

Återupplev drömmen i Japan

 

Det finns nog få ställen som är mer passande än Japan när det kommer till att bli utmanad och bredda sina skidhorisonter. Därför är vi på Snowminds extra glada att numera kunna erbjuda Level 2 skidinstruktörsutbildning så att du på en enda säsong kan ta tå utbildningssteg samma vinter. När Level 2 kombineras med vår populära 3 veckors skidlärarutbildning i Japan så har du möjlighet att snabbt gå från att vara nybörjare till en kompetent skidlärare med en mer avancerade certifiering på din första säsong. Denna kurs gör att du steppar och levlar upp, Donkey Kong style!

 

 

 

Utbildningen

 

Tack vare stor efterfrågan så kan du nu, halvvägs genom din första säsong, bli Level 2 instruktör. För att du säkert ska få den bästa upplevelsen är kursen lokaliserad i Niseko där du kommer få 7 dagars träning innan kursstart.

 

Med 2 veckors personlig feedback på din individuella skidteknik och stil kommer du ha stora möjligheter att utvecklas. Vi har sett våra instruktörer förbättras otroligt mycket under alla år vi kört våra kurser. De sista 7 dagarna av utbildningen kommer våra kompetenta tränare ta dig igenom Level 2 kurs och senare i mars även examinationen. Med din nya certifiering i din hand öppnar du upp dörrarna för jobb i många av världens länder – till exempel Nya Zeeland, Kanada och Sydafrika. I Japan samarbetar vi med flera olika skidinstruktörsförbund och här kan du ta antingen den kanadensiska-, australienska- eller nya zeeländska certifikationen, vilken det blir beror på vilket certifikat du har sedan tidigare och vilken destination du åker till.

 

 

 

 

Vad erbjuder Snowminds?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Vad som ingår i detta kurspaket

 • 7 dagars förberedande träning i januari
 • 7 dagar Level 2 utbildning i slutet av februari till början av mars (inklusive allt material och examinering)
 • Boende och liftkort under träningsdelen av kursen
 • Möjlighet att resa runt efter kursen
 • Förtroende i danskt reseföretag som är medlem i Travel Guarantee Fund
 • Ett starkt gemenskap

 

Vad är inte inkluderat?

 • Avboknings- och reseförsäkring
 • Utrustning för säsongen (lavinutrustning, turskidor etc.)
 • Extra bagage utöver de 2 väskor som är inkluderade i dina flygbiljetter
 • Maten under kursen
 • Fickpengar eller annat som inte nämnts ovan

 

 

 Vem kan ansöka?

 

På Snowminds är vi stolta över att rätta personer blir utvalda till vårt team av skid- och snowboardinstruktörer. Vi är kända bland våra skidskolespartners för att utbilda skickliga, energiska och motiverade skidlärare. Det viktigaste är att du är positiv, glad, äventyrlig och redo att arbeta hårt för att få en upplevelse för livet i Snowminds-laget.

 

Grundläggande förväntar vi oss att du:

 • Är seriös, ansvarsfull och motiverad
 • Gillar att undervisa och bli utmanad
 • Är minst 18 år gammal
 • Är utåtriktad, positiv och glad
 • Är bra med både barn, unga och vuxna
 • Behärskar engelska på samtalsnivå

 

När du har lämnat in din ansökan kommer vi att ringa upp dig för en intervju där vi kommer att bedöma hur bra kandidat du är för resan. Samtidigt har du möjligheten att höra mer om erfarenheten som skidlärare i Japan. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med svar om vi kan erbjuda dig en plats i vårt team.

Vi har ett stort intresse för våra kurser och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip, där vi har ansökningsdeadline ca. en gång i månaden. Det vill säga ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats i laget och jobb på din drömdestination.

OBS! Möjligheten att ansöka om visum beror på nationalitet och arbetslivserfarenhet. Dessutom finns det endast ett mycket begränsat antal platser tillgängliga för Japan. Detta gör ansökningsförfarandet strikt. När du registrerar dig för Japan går du först igenom två ansökningsrundor. Så sätt din bästa fot framåt när du registrerar dig för Japan!

Pris

Course Icon 2 veckors level 2 skidinstruktörsutbildning

Course Icon 16.995 kr.

Course Icon Japan

Course Icon Januari - Mars

Course Icon Innan vi kallar in dig till en intervju kommer vi be om en deposition på 950 kr för att kunna reservera din plats medans du går igenom rekryteringsförloppet.

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

ANMÄL DIG TILL VÅRA Q&A SESSIONS

Bli inspirerad till en vinter i snön!

Anmäl