Anmäl dig till våra infomöten!

Alla är välkomna

 

Vill du lära dig mer om Snowminds? Hur fungerar det exakt med allt från visum till boende till utbildning till jobbgaranti? Ingen fara! Vi finns här för att besvara alla frågor!

Vi erbjuder infomöten för alla som är intresserade av en säsong som skid- eller snowboardinstruktör utomlands. Vi håller våra möten online för att du på ett enkelt och tidseffektivt sätt ska kunna delta. Allt du behöver göra är att anmäla dig på förhand, förbereda fika och ha en mobil eller datorskärm redo (fika frivilligt!. Om tiden inte passar dig så är du mer än välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig! 🤙

 

 

 

Vad du kan förvänta dig

 

Vi håller infomöten online varannan månad där du på ett enkelt sätt får möjlighet att höra oss prata mer om livet som skid- eller snowboardlärare med Snowminds. Syftet med onlinemötet är att ge dig en hel bild av vad instruktörslivet verkligen handlar om, både fördelar och nackdelar (spoiler alert: det finns inte så många nackdelar!). Vi besvarar också alla frågor du kan tänkas ha, så du som deltagare kan fråga allt du undrar!

 

Efter att du anmält dig får du mer detaljer om infomötet på mail (tid, videolänk, etc). Under tiden så är du självklart välkommen att höra av dig till oss om du har brådskande frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och berätta om våra upplevelse runtom i världen: Australien, Österrike, Kanada, Japan, Nya Zeeland och Sydafrika.

 

 

En vinter i Japan?

Endast 5 platser kvar. RESERVA DIN PLATS! 

Läs mer