Skidinstruktörsjobb i Australien för dig med tidigare erfarenhet

Upplev en säsong "down under"

Skidinstruktörsjobb i Australien för dig med tidigare erfarenhet

 

Det första du tänker på är säkert operan i Sydney, vilda kängurus, storslagen natur och det stora barriärrevet.  Som skidlärare kommer du uppleva att den tropiska drömmen förvandlas till en härlig snödröm och de kända stränderna, aboriginer, kängurus och Steve Irwin bleknar när du först upplever hur det är att åka skidor i Australien. Om du blir riktigt fascinerad av landet så kan du efter säsongen välja att stanna och resa runt.

 

 

Livet som skidinstruktör i Australien

När vi har sommar hemma i Sverige tar australienarna fram sina skidor och snowboards i Kosciuszko National Park som ligger mellan Sydney och Melbourne. Här samarbetar vi med de bästa resorten i Australien och kan erbjuda våra instruktörer en upplevelse från början av juni till slutet av augusti, eller längre om säsongen tillåter det. En unik upplevelse som väger tungt på CV’t.

Efter säsongen kan du välja att resa runt i Australien och t.ex åka på surfcamp eller resa längs kusten. Möjligheterna är oändliga och vi hjälper dig igenom hela ditt förlopp, så att du kan åka hem med en upplevelse i bagaget – en upplevelse du kommer att minnas hela livet.

Vad är inkluderat?

 

Alla vi som jobbar på Snowminds har tidigare varit skidlärare eller gjort säsong, därför vet vi vilken häftig och givande upplevelse det är. Men vi vet också hur svårt det kan vara med allt det praktiska – det är där vi kommer in i bilden! Vi tar om hand om allt så det enda du behöver göra är att packa väskan och förbereda ditt äventyr.

 

Resan inkluderar

 

 • En vintersäsong som instruktör med JOBBGARANTI på en lokal skidskola i Australien
 • Liftkort, uniform och orientering på skidskolan
 • Möjlighet för att köpa utrustning med rabatt
 • Hjälp med visumansökan, val av försäkring och annat praktiskt
 • Hjälp med att arrangera boende i Australien under din säsong*
 • Ett passionerat team som stöttar dig HELA vägen!

 

Följande är INTE inkluderat:

 • Transport t/r Australien
 • Avbeställningsförsäkring, reseförsäkring och visumkostnader
 • Fickpengar och annat som inte nämns ovan

 

Med ovanstående tar vi hand om allt det praktiska och koordineringen med våra duktiga partners i Australien. Du kommer alltid vara omgiven av våra partners och på det sättet garanterar vi att du upplever den trygghet och säkerhet vi är kända för!

Vi hjälper gärna till med bokning av flygbiljett inkl transport till din destination. Kontakta oss om du vill ha hjälp med detta.

*Budget för boende blir avtalat med skidinstruktören och meddelas innan resan. Hyra för boende är inte inkluderat i det här paketpriset.

VEM KAN ANSÖKA?

 

På Snowminds är vi stolta över att rätta personer blir utvalda till vårt team av skid- och snowboardinstruktörer. Vi är kända bland våra skidskolespartners för att utbilda skickliga, energiska och motiverade skidlärare. Det viktigaste är att du är positiv, glad, äventyrlig och redo att arbeta hårt för att få en upplevelse för livet i Snowminds-laget.

 

Grundläggande förväntar vi oss att du:

 • Du har tidigare genomfört en kurs med Snowminds eller har minst en nivå 1-instruktörcertifiering (t.ex. CSIA, NZSIA, Anwärter eller liknande).
 • Minst en säsong av undervisningserfarenhet*
 • Är seriös, ansvarsfull och motiverad
 • Gillar att undervisa och bli utmanad
 • Är minst 18 år gammal
 • Är utåtriktad, positiv och glad
 • Är bra med både barn, unga och vuxna
 • Behärskar engelska på samtalsnivå

 

När du har lämnat in din ansökan kommer vi att ringa upp dig för en intervju där vi kommer att bedöma hur bra kandidat du är för resan. Samtidigt har du möjligheten att höra mer om erfarenheten som skidlärare i Autralien. Sedan återkommer vi så snart som möjligt med svar om vi kan erbjuda dig en plats i vårt team.

Vi har ett stort intresse för våra kurser och platserna fylls snabbt upp, vi använder därför en “först till kvarn” princip, där vi har ansökningsdeadline ca. en gång i månaden. Det vill säga ju tidigare du söker desto större är chansen att du får en plats i laget och jobb på din drömdestination.

Du kan använda ansökningsblanketten, där du även ser pris och datum, här på sidan eller så hittar du vår ansökningsblankett på toppmenyn.

*Om du inte har någon undervisningserfarenhet, kontakta oss gärna så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Pris

Course Icon Jobb till erfarna skidinstruktörer

Course Icon Från 9.995 kr.

Course Icon

Course Icon Australien

Course Icon Juni - Augusti

Course Icon Innan vi kallar in dig till en intervju kommer vi be om en deposition på 950 kr för att kunna reservera din plats medans du går igenom rekryteringsförloppet.

Ansök

Frågor? Ring oss på +46 40 606 08 72

Begränsad antal visum till Kanada! 🇨🇦

Gör din dröm till verklighet!

ANSÖK NU